sunnuntai 9. marraskuuta 2014

MY SUNDAY



 







Taivaallinen SUNNUNTAI ja Isänpäivä, vaikkakin yksinäinen; vain minä ja Bea-koira. 
Nukuin yllättäen tänään melko pitkään ja sitten sunnuntaisaunaan heti aamusta, voiko olla ihanampaa! Minulla oli jopa saunavasta (jota ensin liottelin vedessä saadakseni siihen eloa ja sitä käytin kevyesti vain jalkoihin... :-)), laitoin kynttilän palamaan löylyhuoneeseen ja yksinkertaisesti vain nautin pehmeistä löylyistä. Suloista, kun lämpö ympäröi ja mieli tavallaan tyhjenee, jää vain hyvä olo. Sauna on minulle nykyään enemmänkin jonkinlainen meditaatiohuone ja mielelläni saunon yksin. 

Lauteilla on kyllä vuosien varrella puhuttu kaikesta maan ja taivaan välillä...lasten kanssa käyty läpi vaikeitakin asioita hämärässä hämyssä, miehen kanssa on purettu riitoja ja oltu lähekkäin lämmössä...
Nyt kun ei ole sitä lasten pesemistä, kylpylelujen paljoutta, eikä muoviammetta pesuhuoneen lattialla, voin nauttia ylellisyydestä ja satsata shampooseen ja hoitoaineisiin (ennen saattoivat mennä viemäristä alas tuosta vain vesileikkien tiimellyksessä). 
Meillehän tehtiin sauna-ja kylpyhuoneremontti joskus viisi vuotta sitten ja Pikku-tonttu kius on niiiiin hyvä, löylyt ovat pehmeät kuin kostea pumpuli...

Mikä sen mukavampaa kuin levittää suloisen tuoksuista voidetta lämpimälle iholle, kuoria kasvojen iho ja kuorruttaa kasvot naamiolla.
Keittelin kahvit kynttilän valossa. Musiikki soi minulla lähes koko ajan taustalla. Sain mieheltäni lahjaksi tuon Bosen minikaiuttimen ja nyt hehkutan sen nimeen ja Spotifyn kautta voin valita juuri sitä musiikkia mitä milloinkin haluan kuunnella.

Eilisen illan vietimme kaksin 24-vuotiaan poikamme Aleksin kanssa; laitoin ruokaa ja katseltiin elokuvaa yhdessä, mikä oli minulle ylellisyyttä ja ensi viikolla saanen 18-vuotiaan Axelinkin kotiin Varsovasta. Mieheni Isänpäivälahja odottaa yöpöydällä...kunpa saisin perheen isän pian kotiin.

Huomenna on sitten jännittävä päivä, sillä erään sisustuslehden päätoimittaja tulee haastattelemaan minua tänne kotiimme. Koti kuvattiin viime viikolla ja ilmestynee ensi vuoden alkupuolella lehden sivuilla, lehden, joka tulee uudistumaan...kerron myöhemmin lisää. paras lähteä kunnostamaan paikkoja ja laittamaan tavaroita paikalleen.
Yhdellä lapsistani on muuten tänään syntymäpäivä, PALJON ONNEA lapseni!

Oikein hyvää alkavaa viikkoa teille kaikki ihanat lukijat!

XX Päivi

21 kommenttia:

  1. Suloista sunnuntaita!

    En ole saunoja enää (aikoinaan saunoin päivittäin), mutta muuten sunnuntai on aika lailla pyhitetty rauhoittumiselle. Ihana kasvonaamio tms. kruunaa lepopäivän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulle saunominen taitaa ollakin nykyään sellainen rentoutumisrituaali :-))
      XX

      Poista
  2. Ihanan tunnelmallinen kylpyhuone! :) Arjen luxusta!!!

    VastaaPoista
  3. Oih, rakastan saunomista!
    Ja juurikin päiväsauna on ihanaa. Työni vuoksi olen paljon arkipäiviäkin kotona, ja lenkin jälkeen saunon itsekseni ja nautin. On siellä miehenkin kanssa kiva istua, mutta nautinnollista yksinkin.
    Muistan nuorenakin tyttönä meidän maalla menneeni rantasaunaan yksin. Istuin laiturinnokassa ja ihailin järvimaisemaa, välillä saunottelin ja vihdoin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, eikö olekin mukava saunoa päivisinkin ja viikonloppuisin on ihana aloittaa päivä pelkän suihkun sijaan saunalla. Oi tuo rantasauna, auringonlasku jne kuulostaa taivaalliselta.
      XX

      Poista
  4. Sulla on ollut ihana sunnuntai... vaikka perhe onkin ollut muualla. Oikein nautinnollista loppuiltaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monet kiitokset, jotain oli keksittävä ja lopulta siivosin täällä, että sellainen Isänpäivä :-))
      XX

      Poista
  5. Voih, aamusaunaa kaipaan niin. Mies töihin, lapset kouluun, sauna päälle ja koirien kanssa pitkälle lenkille säässä, kuin säässä, sen päälle saunaan. Näin mulla oli usein tapana tehdä Suomessa, vuorotyö mahdollisti sen. Onhan meillä nytkin sauna ihan tien toisella puolella kuntosalilla, mutta ei se ole ihan sama.
    Mukavaa sunnuntain jatkoa! Just pääsin kotiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän se kuntosalin sauna tietenkään ole sama kuin oman kodin sauna tai mökkisauna. Milloin mahdat taas tulla tänne, vieläkö ennen joulua?
      XX

      Poista
  6. Contemporary - but also fabulous.

    VastaaPoista
  7. Oi että mitä ihanaa nautiskelua! Itsekin tykkään saunoa aamuisin (ja toki päivisin ja iltaisin) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ha ha, niin onhan se sauna aina ihana vuorokaudenajasta piittamatta.
      Xx

      Poista
  8. Ihana postaus! Kohta on mentävä laittamaan sauna lämpiämään, sait ylipuhuttua!:) Noinhan se pitää ottaakin, tarkoitan tuota, että nauttia hiljaisuudesta ja rauhasta, hemmotella itseään. Sitten kun on perhe kasassa keskityt kuitenkin toisten hyvinvointiin ja vilskettä riittää. Mukavaa uutta viikkoa!:)

    VastaaPoista
  9. Siellähän se Volume Uppikin näkyy, joko testasit? Voin joskus demota sulle sen käytön vielä, jos ei jostain syystä onnistuisi.

    Mä nautin viikonlopun muun perheen ollessa reissussa. Miten mä en tajunnut lämmittää aamusaunaa!? (kasan niitä vanhoja kumiankkoja ja vesileluja kyllä heitin mäkeen)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kiitos vinkistä, toimii!!
      No miten sinä nyt et tajunnut sitä saunaa lämmittää :-)) :-)) Jaaha ja mitä lapset sanovat kun äiti heitellyt lelut menemään :-))
      XX

      Poista
  10. Kauniita ja tunnelmallisia kylpyhuone- ja saunakuvia. Saunominen on ihanan rentouttavaa. Homman kruunaa mökillä ulkosuihku. Siinä voi samalla katsella tähtitaivasta. Upea blogi sulla, Päivi.

    VastaaPoista
  11. Miten kaunis kylpyhuone! Mistä olet hankkinut tuon ihanan hanan? Olen etsinyt juuri samanlaista. Entä kylpyhuonekalusteet?

    VastaaPoista
  12. Ihana kylppäri! Todella kivan näköistä ja hyviä kuvia. Hyvä kun jaat meillekin tätä silmän iloa.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...