perjantai 12. huhtikuuta 2013

ONE FRIDAY...
HEISSAN vaan...perjantaiterveiset, tai oikeastaan viikonlopputerveiset. Meiltä meni torstaina nettiyhteys poikki ja mm. jäi pojalta koulun kotitehtävätkin tekemättä. Axel käy täällä siis kansainvälistä koulua/ IB-lukiota ja kaikilla oppilailla ''highschoolin'' puolella on koulun puolesta macit ja tietty läksyihin tarvitaan konetta ja nettiyhteyttä. Minuahan ei siis potuttanut yhtään koko nettiyhteyden menettäminen, mitä nyt olisi muutama lasku pitänyt maksaa...ai niin, mutta ne verkkopankkitunnuksethan olivat jo hävyksissä jokatapauksessa... ei tehnyt  mieli päivittää blogia, eikä muutenkaan mennä koneelle...Kyttäsin tämän päivän kotona huoltomiestä...ja nyt NETTI taas TOIMII!
Käväisin eilen pikaisesti pikkuriikkisessä FIU FIU- vaatekaupassa, joka myy myös ihania Ilse Jacobsenin kumppareita. (terveiset vaan Ruusutapetin Nannalle, sinulla oli ne ihanat lyhyempivartiset...:-))
Käväisin  myöskin Charlotte kahvilassa ( aivan ihana) hakemassa leipää, vadelmatäytteisiä kroisantteja, sekä muutaman Macarone-leivoksen...näillä pääsee hyvin alkuun.
Ai niin, mitäs sanotte tädin Harry Potter-laseista?? Heh, näitä laseja kuulkaa riittää, meillä tämä on jo vitsi, kun joka takin taskussa on ainakin kolmet lasit, ei pääse lasit koskaan unohtumaan, kun niitä tulee vastaan jokapuolella, ne hankittu Tiimarista, kirjakaupasta, K-marketista jne. Halpaa, kivaa ja sen lisäksi näkee paljon paremmin...
Vielä yksi selvitys...huomasin, että joku ihmetteli eräässä toisessa blogissa sitä kun minulla on näitä englanninkielisiä sanoja, otsikoita jne. vaikka ollaan Suomessa...no, minähän en itseasiassa olekkaan Suomessa...en halua kirjoittaa englanniksi, mutta näin esim. puolalaiset lukijani saavat edes jonkinlaista tolkkua missä mennään englanninkielisten otsikoiden avulla, suottehan sen minulle. Hyvää viikonloppua!
                                                                   
                                                                       XX Päivi

13 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, jälleen! :) Oikein aurinkoista viikonloppua sinne teillekin <3
  PS. ja mitä noihin enkunkielisiin otsikoihin tulee; keep up the good work! Minä tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitokset kannustuksesta, näillä mennään. :-))
   XX

   Poista
 2. Kivan kokoinen kahvila.

  Itse en lukemiseen tarvitse vielä laseja, mutta olen huomannut, että kaukonäkö on hieman muuttunut. Voi olla että miinusta onkin liikaa... Näkötarkastukseen siis!

  Kaunista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikä ja näkö kulkevat usein valitettavasti käsikädessä, helppoa tuo lasien ostaminen, sinne vain Tiimariin...tietysti näöntarkastuksen jälkeen. :-))
   XX

   Poista
 3. Terveisiä takaisin Harry :D

  Tänä aamuna heräsin ensimmäistä kertaa tuttuun ääneen: sade ropisi kattoon! Aaah, lumet saa kyytiä ja täytyy vetää ilset jalkaan ;)
  Paitsi, että mä vedän converset ja lähden messustandille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillätavoin sitä märkää ja sadetta kestää, kun tietää sen olevan lumen surma...mukavaa viikonloppua sinne messustandille!
   Xx

   Poista
 4. Oih, nuo kuvasi saivat ihan veden kielelle eli leipomoon pakko päästä tänään. Ihanaa, täällä Espoossa sataa kaatamalla vettä !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koettakaa kestää se sade...vie lumen mennessään...
   XX

   Poista
 5. Herkullisia kuvia! Englanninkieliset otsikot ovat mukava lisämauste blogissasi :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Vadelmatäytteiset kroisantit kuulostavat aivan täydellisiltä ja kumisaappaillekin taitaa olla kohta hyvää käyttöä, täksi päiväksi luvattu sadetta tänne Vaasaan :) Hyvä, ehkä se lumi jo vihdoin sulaa! Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat ehdoton lempparini ja ostan aina niitä latteni seuraksi kahvilasta, jos niitä vain on tarjolla.
   Se sade on niin hyväksi ensin sulattamaan lumet, hälventämään katupölyä ja myöhemmin kevään kukille, eläköön sade!!
   XX

   Poista
 7. Ihana lippupaita sinulla päälläsi, minkä merkin paita on? Hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...