torstai 18. huhtikuuta 2013

CABINET for MUSIC
Hei täällä ollaan taas, ette voi uskoa, mutta auton mittari näytti tänään 25,5 astetta lämmintä! Tämä on sitä vuodenaikaa, jolloin ero Suomeen on suuri. Miten lämpö voikaan saada ihmisen tuntemaan niin suurta hyvää oloa...vein lasten koululle ruusuja, oppilaat saavat antaa niitä opettajille tänä kyseisenä päivänä ja minä olin kukkalähetti.

No sitten kaappeihin jälleen. Tämä kyseinen kaappi on aikoinaan hankittu Jakartasta. Kaappi on tehty kierrätyspuusta, joten se ei ole alkuperältään vanha, vain materiaali, josta se on tehty, on vanhaa. Kaappi hankittiin televisiokaapiksi. Yhdessä kuvassa Matilda kurkottaa samaisen kaapin sisällä olevaa stereota, nyt on tyttö noista ajoista kasvanut. Asuimme Thaimaassa, kun ihana Riitta Sourander kävi meillä ja otti kuvat kotoamme suomalaiseen lehteen.

Kaappi oli alkujaan tummaa puuta, sitten maalasin sen valkoiseksi ja lopulta hioin vähän puuta näkyviin, joka antoi sille uuden vähemmän romanttisen ilmeen. Nyt ei televisioita voi enää piilottaa kaappiin, vaan ne roikkuvat tauluina seinillä. Kaapissa ovat meidän vanhat, mutta toimivat musiikkilaitteet ja cd:t.

Kuvan tuolin olen teettänyt Jakartassa ja se tietty piti maalata valkoiseksi (ehkä se vielä tulee mustaksi tai hiotaan puunväriseksi).


Katselin juuri vanhoja lehtiä vuodelta 2007, 2009 ja 2010 ja hauska katsoa miten huonekalut ovat muuttaneet väriä vuosien kuluessa. Myös romanttisuus on karissut vuosien saatossa ja mieli halajaa enemmän yksinkertaisempaan suuntaan, mikä voi olla tällaiselle hamstraajalle vaikeaa.
                                                                     Ihanaa loppuviikkoa!
                                                HAVE A NICE THURSDAY AND FRIDAY!
                                                                             XX Päivi


16 kommenttia:

 1. Hahaa <3
  Ihana Matsku!! Kiva kun laitoit vanhan kuvan mukaan :) Tuleeko tästäkin sitten perintö kaappi. MULLE! <3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, katselin vanhoja lehtiä...Kyllä, kyllä perintökaappi :-))
   XX

   Poista
 2. Hi Paivi,It is a great idea to keep all music stuff in such beautiful place. It is worth to copy paste.
  I can see from my windows, that Flaming resto have just put some table in the outside garden :-) It is good sign that spring is comming very quickly.
  Have a nice weekend
  Marysia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Marianna, I was just there (Flaming&Co) yesterday...yes it's a good sign. Today we had SUMMER in Warsaw. :-))
   xx

   Poista
 3. oh, beautiful changes in your home. It's amazing how our livingspaces tell a story about us ;))
  hugs and have a nice friday :)

  VastaaPoista
 4. Ihana tarina kaapilla ja kaunis on lopputuloskin :)

  VastaaPoista
 5. Oi olispa kiva lukea nuo lehti jutut! -Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itsekkään niitä nyt lukenut, selailin vain kuvia ja totesin, että olipa ihan liikaa tavaraa Espoon kodissamme silloin muutama vuosi sitten...
   :-))
   XX

   Poista
 6. Onpa kaunis ja kiva kun tavarat saa väillä piiloonkin :) Meillä on olohuoneessa myös vanha kaksiovinen kaappi jonka kunnostimme ja tv mahtuu sinne juuri sopivasti. Sekin on kivaa kun välillä saa ovet kiinni niin huone muuttuu heti rauhallisemmaksi ( eivätkä lapsetkaan koko ajan katso sitä ) Hih! Onpa teillä jo lämmintä, minäkin alan nyt unelmoimaan kesän lämmöstä jospa viikonloppu olisi sitten aurinkoinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, kaappi kätkee kivasti sisäänsä tavaraa ja pysyy poissa silmistä kun niin halutaan. teillehän sinne Suomeen luvassa ihana sää ainakin sunnuntaiksi.
   xx

   Poista
 7. Ihan mahtava tarina kaapilla. :)
  Ja on teillä ollut ihana kuvaaja käymässä, Riitta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, siitä siis jo yli kuusi vuotta aikaa kun Riitta käynyt luonamme.
   XX

   Poista
 8. Hei!
  Muistan lehtijutun; pidin kovasti kuvista ja sisustustyylistäsi, siksi se jäikin mieleeni. Ja kun vuosi sitten löysin blogisi, yhdistin sinut ja lehtijutun :)
  Hienoa, että tavarat kulkevat mukanasi, uutta ilmettä niihin saa helposti ja rohkeasti maalilla. Uusilla kalusteilla ei ole tarinaa kerrottavanaan.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Hei, voi kuinka kiva kuulla. Kalusteet ovat palvelleet sellaisinaan ja juuri niine värineen hyvin kulloisenakin aikana. Toisaalta kun ostaa uuden kalusteen niin sillekin kehittyy tarina vuosien kuluessa ja sekin on aika viehättävää.
  Olisipa hauska kuulla lisää sinusta!!
  XX

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...