perjantai 26. huhtikuuta 2013

My love - BALI

HEI, tästä tulee pikapäivitys, jota olen kuitenkin tehnyt pitkään, sillä tämän postauksen aikana koneeni sammutti itse itsensä kahdeksan kertaa!! Akku on niin loppu, ettei mikään maailman sähkövirta saa sitä juurikaan toimimaan.

Haluan kuitenkin jakaa nämä kuvat kanssanne, BALI on suorastaan rakkauteni kohde, jos näin voin sanoa. Olen käynyt siellä seitsemän kertaa ja toivon, että pääsen sinne vielä monta kertaa. Nämä kuvat ovat viimeiseltä reissultamme lasten kanssa pari vuotta sitten. Vanhemmat lapsemme ovat käyneet saarella myös useamman kerran ja kaikki olemme ihastuneet saaren kauneuteen ja sen rauhoittavaan tunnelmaan. Asuimme niin monta vuotta ihan nurkilla, joten sinne oli helppo aina palata. Kun mietitte kaukomatkaa, voin suositella.
(Kuvat on otettu vanhalla kamerallani, joten laatu ei ole valitettavasti se paras mahdollinen.)

Matkakuvat Balilta tulivat mieleeni, kun olen koko eilisen pessyt pyykkiä ja tänään pakataan, sillä huomenna autoon hyppää tämä perhe koirineen ja matkaamme Kroatiaan Budapestin kautta. Seikkailu alkakoon, yhtään hotellivarausta ei ole tehty ja mennään sinne minne nokka näyttää. Täällä asumisen hyvä puoli on, että autoillen voi kierrellä helpommin Euroopassa. Nyt en tiedä milloin palaan koneelle seuraavan kerran, joten toivotan teille ihanaa viikonloppua, RIEMUKASTA VAPPUA ja älkäähän unohtako Kartanopäiviä Espoon Leppävaarassa 4.5.
                                                                       HAVE A LOVELY WEEKEND!
                                                                                         XX Päivi

14 kommenttia:

 1. Ihan huokuu näistä kuvista se Balin rauhoittava tunnelma...

  VastaaPoista
 2. Kiitos kauniista kuvista jotka halusit meille jakaa! Hauskaa lomaa sekä iloista vappua teille :)

  VastaaPoista
 3. Voi jösses kun ihania kuvia :) Hauskaa ja turvallsita matkaa teille :)

  VastaaPoista
 4. Kaunista... tosi kaunista, viihtyisin ja varmaan rakastuisin kanssa... jos vaan joskus pääsisin tuonne <3
  Oikein ihanaa reissua!

  VastaaPoista
 5. Every time you how amazing places.. I can not imagine, how much your life is full of color and impressions..

  hugs xoxo

  VastaaPoista
 6. Aivan upeaa!!! Vuosia sitten olemme mieheni kanssa tehneet lomamatkoja Thaimaahan ja Malesiaan ja
  Bali on ollut aina haaveissa.Nyt kyllä nousi matkakuume,kun katsoin kuviasi!
  Oikein hyvää matkaa sinulle ja perheellesi! /Helena

  VastaaPoista
 7. Aivan mielettömiä kuvia! Olen potenut matkakuumetta jo kauan, joten nämä kuvat eivät ainakaan sitä yhtään vähentäneet. ;) Hyvää matkaa!

  VastaaPoista
 8. Kiitos Päivi näistäkin kuvista <3 Sen lisäksi, että rakastan sun sisutuskuvia niin nämä kuvat vierailta mailta saavat aina mut huokailemaan. Meitä yhdistää kuules rakkaus Aasiaan :)

  Miehen kanssa olemme haaveilleet ihan tapaamisestamme lähtien muuttamisesta ulkomaille. Nyttemmin työn perässä. Mies Jenkeissä aikoinaan asuikin jo kuusi vuotta yliopiston ja jääkiekon peluun merkeissä ja on ollut aina kansainvälisissä yrityksissä töissä; nyt tanskalaisen firman palveluksessa. Ja heillä on parin vuoden sisään avautumassa Kuala Lumpuriin maajohtajan paikka. Yritän patistaa tuota miehuusta jo vähän vinkkailemaan herra iso herralle, että olisimme ehkä kiinnostuneita :)

  Tosin mun päämäärä on päästä Singaporeen ainakin pariksi vuodeksi. Se maa vetää mua puoleensa jopa enemmän kuin Thaimaa. Mutta näiden sun kuvien jälkeen on pakko päästä Balillakin käymään :)

  Ihanaa reissua ja viikonloppua teille ja suurkiitos inspiroivista postauksistasi <3

  VastaaPoista
 9. Kuinka kaunis paikka tuo Bali onkaan! Upeita kuvia, ihanaa tunnelmaa.

  Ja ihanaa reissua teille! Kävin viime syksynä ekaa kertaa Kroatiassa (Splitissä), ja menetin kyllä sydämeni sille paikalle.

  VastaaPoista
 10. Wow miten paratiisimainen paikka. Kiitos vinkistä Päivi.

  VastaaPoista
 11. HEI, tuhannet kiitokset kommenteistanne ja
  Maria, suosittelen lämpimästi ulkomailla asumista, jos siihen vain on mahdollisuus, varmasti pitäisit Kuala Lumpurista...
  THANK YOU for your lovely comments...
  xx Päivi

  VastaaPoista
 12. Hei,

  Olemme menossa Balille ensimmäistä kertaa ensi tammikuussa. Silloinhan siellä on sadekausi "parhaimmillaan", mutta toivottavasti kahteen viikkoon mahtuu myös paljon aurinkoa :)! Onko sinulla kokemusta Balin säästä tuona ajankohtana?

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...