lauantai 20. huhtikuuta 2013

DARLING

Kaiken takana on... minulla ainakin tämä suuri rakkauteni. Hänelle olen paljosta kiitollinen. Olen saanut hänen matkassaan nähdä maailmaa ja toteuttaa itseäni monella tavalla. Luotettava, rehti ja huumorintajuinenkin vielä.
Hyvä roolimalli lapsille. Välillä kiivas ja tempperamenttinenkin, mutta monella tapaa meitä yhdistää juuri se sama huumorintaju, nauretaan samoille asioille ja hullutellaan.
Minä olen enemmän se taivaanrannanmaalari, haaveilija ja unelmoija, mieheni se tukipilari ja realisti. Lisäksi hän on loistava ihmistuntija ja ihminen jolta kysyn asioita välillä kuin pieni lapsi.
Mielestäni olemme oiva pari...terävimmät kulmat ovat matkassa hioutuneet.

Hänessä ehkä asustaa sisäinen rokkari, vaikka suurimman osan ajastaan hän viettää puvussa, kauluspaidassa ja solmiossa. Suomessa, omassa talossamme mieheni lempipaikka on autotalli. Siellä voi työpäivän ja matkustelun jälkeen rentoutua, kun solmio on siirretty kappiin. Radiossa soi Nova tai Aalto ja lasissa on pieni tilkka viskiä. Talossa on aina jotakin korjattavaa ja jos ei ole, hän kyllä keksii, jotta voi vetäytyä autotalliin, se on miehen paikka ja miehen olohuone. Toivottavasti voimme pian taas nauttia oman talon haasteista.

                                                             XX Päivi

25 kommenttia:

 1. IHANA!!! Postaus... ja tietenkin mieskin ;D
  XX

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, juu mies on ihana...onhan niitä päiviä tietysti, kun...tietänet kyllä. :-))
   XX

   Poista
 2. Olen aika uusi lukija. Olisi kiva saada postaus muista ulkomailla asutuista vuosista, teksteissä ainkin thaimaa ja jakarta vilsivät.

  Lillis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, yritän tässä juuri miettiä miten tekisin päivityksen, kun silloin ei ollut digiaikaa kuvien otossa. Kuvat olisivat niin mukavia...katsotaan jos jotenkin onnistuisi...
   ja kiitos mielenkiinnostasi.
   XX

   Poista
 3. Ihana postaus minustakin. Varmasti riittäisi tuolle miehelle vientiä, jos vapaille markkinoille päätyisi :)

  VastaaPoista
 4. Tämä oli ihana postaus : )
  Hyvä puoliso, sielunkumppani, on kyllä niin tärkeä asia -
  sellainen kantava voima elämässä.
  Sen kun aina muistaisi, niinä kiukkuisinakin päivinä ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, sen kun aina muistasi, molemmin puolin...toisaalta, onhan se normaalia, että välillä potuttaa oikein kunnolla...kunhan vain hyvinä päivinä aina muistaisi sanoa toiselle kuinka rakas tämä on...
   XX

   Poista
 5. Kaunis postaus rakkaastasi! Paljon ihania hetkiä teille <3

  VastaaPoista
 6. Ihana tukipilari sinulla. Omani vaihtaa nopeasti työpäivän jälkeen puvun ja kravatin rentoihin olovaatteisiin, rassaa mielellään moottoripyöräänsä ja kokkailee kanssani.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Samoilla sävelillä, juuri tänään... sain vihdoinkin livahdettua kuvan rakkaasta blogin puolelle, tosin vain yhden. Mutta ihanat on meillä molemmilla, lucky us;)

  VastaaPoista
 8. Kivaa, että kerrankin MIEHEN vaatteita - tällaiset postaukset ovat todella harvinaisia. Yhdyn Illiksen pyyntöön - postausta ulkomaan vuosista olisi kiva lukea...ja l6säisin vielä yhden toiveen: pääsisitkö joskus poikasi vaatekaapille, nimittäin sellaiset postaukset ovat myös harvinaisia tässä naisten blogimaailmassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen keräillytkin hiukan kuvia menneiltä vuosilta...täytyykin laittaa korvan taa tuo teinipojan vaatepäivitys...kiitos vinkeistä.
   XX

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...