keskiviikko 1. elokuuta 2012

OPEN HOUSE / WELCOME

HEI, nyt on jälleen AIKA AVATA OVET, joten tervetuloa Espooseen pellavien maailmaan ja kahville. 5.-6.8. Sunnuntaina klo 12-16 ja maanantaina 14-18 / ositteessa: Aallokko 12 A 3. Tulkaa porukalla, kävijöiden kesken arvotaan tuotepaketti!! (Sain juuri eilen lisätilauksen vuodevaatteista...)
puh 046 5878242
Lämpimästi TERVETULOA!

(NOW HAPPENED THE WORST THING...MY BLOG IS FULL of photos AND I HAVE TO THINK HOW TO FIX IT, please be patient...thank you. I will send GOTLAND photos later!
Nythän se pahin tapahtui...blogini tuli täyteen, joten kuvien lataaminen loppui siihen, poistin muutaman kuvan, jotta saisin tehtyä tämän päivitykseni, korjataan asia jotenkin ja palataan sorvin ääreen, vai miten se nyt sanotaankaan. JOS TEILLÄ ON VINKKEJÄ AVUKSI, OTAN NIITÄ MIELELLÄNI VASTAAN.
Monin terveisin Päivi

7 kommenttia:

 1. Täällä tavataan, toivottavasti moni teistäkin pääsee piipahtamaan :-)

  VastaaPoista
 2. Moikkista!

  Laitoin mainoksen blogiini:

  http://toukokuuntytto.blogspot.fi/2012/08/menovinkki-viikonlopuksi-monday-to.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, juu näin ja olen niin kiitollinen sinulle!!
   Terv. Päivi

   Poista
 3. Itse olen ostanut Googlelta lisätilaa 5 $/vuosi.

  Mene blogin ulkoasu-sivulta oikeasta yläkulmasta omiin käyttäjätietoihin >tilin asetukset ja siellä löydät tallenus-kohdaata mahdollisuuden ostaa lisätilaa.

  Koetan päästä sunnuntaina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinköhän se onnistuu minulta, miten homma maksetaan, pelottaa käyttää luottokorttia moiseen?? Onpa halpaa lisätilaa...harmittaa niin...Tulepa käymään sunnuntaina, tervetuloa!
   Päivi

   Poista
  2. Luottokortilla maksetaan ja helppoa oli. Eiköhän Google ole aika luotettava toimija, tuskin luottokortti on enempää vaarassa kuin muissakaan suojatuissa yhteyksissä tehdyissä nettiostoksissa.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...