torstai 9. elokuuta 2012

IT'S A LONG TIME SINCE...

NIIIIIIN PITKÄ AIKA,kun viimeksi päivitin blogiani...se tuli täyteen, siis 100% täyteen ja nyt jännitän, että toimiikohan se vielä...ostin nimittäin TILAA... tilaa sanoille, lauseille ja kokonaisille kertomuksille; hauskoille, onnellisille kuville, muistoille ja tapahtumille...(tyttäreni avustuksella...)
KIITOS TEILLE KAIKILLE IHANILLE NAISILLE JA YHDELLE MIEHELLE, JOTKA KÄVITTE LOMAKODISSAMME, tapasin niin monta VALLOITTAVAA ja IHASTUTTAVAA naista, joten Open House-tapahtumat jatkukoon vastaisuudessakin, siis kiitos vielä. Kiitos myös ihanalle tyttärelleni Aino-Kaisalle avusta ja mukanaolosta, sekä lisäksi kiitokset teille, jotka päivititte kuvia Open House - tapahtumasta blogissanne!!
ARVONTA ALKAKOON......JA JÄNNITYS KASVAKOON...

ONNEA MERJA!

ARVONTA kaikkien kävijöiden kesken on nyt suoritettu ja onnettarena toimi MATILDA. Tuotepaketin; valkoiset tyynynpäälliset/ 2kpl, voitti MERJA SEPPÄNEN. ONNEKSI OLKOON MERJA! (Sovin kanssasi miten toimitan paketin sinulle.)
Lisää päivityksiä tulossa tuotapikaa!
Mukavaa loppuviikkoa!

7 kommenttia:

 1. Onneksi sait ostettua tilaa! Koetin tehdä tarkemmat ohjeet sinulle tilan ostamiseksi tänän aamulla, mutta huomasinkin, että "vanhoilla sopimuksilla", jollainen minulla ilmeisesti on Googlen kanssa, onkin erilainen näkymä lisätilan ostamiseen, kuin niillä , joilla sopimusta ei ole. Enkä nopeasti edes löytänyt ilman lisätilasopimusta olevasta työblogista, miten tilaa voisi hankkia lisää.

  Laitathan pian kuvia Gotlannista, moderni/perinteinen-kuvat kuulostivat ihanilta jo näkemättäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kiitos sinulle vielä...olen niin iloinen, että homma taas toimii ja nyt aion ''postata'' Gotlannin kuvia!

   Poista
 2. Ihana kuulla, että teillä oli onnistunut ja ikimuistoinen open house päivä Suomen lomakodissanne :)
  Onnea arpaonnesta ja upeasta voitosta Merjalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Liisa, meillä oli kaikkiaan neljä onnistunutta päivää ja pianhan tässä taas sanotaan näkemiin kesäkodille, nyyhh...
   Terv. Päivi

   Poista
 3. Ihanaa Päivi, kun blogisi taas päivittyy, sitä on ilo seurata. Mukava oli myös käydä Open House tilaisuudessa, kesäkotinne on niin kaunis. Muistahan poiketa Leean puodilla Cafe Latte Spiritessä ennen Varsovaan lähtöä.
  Levollista iltaa!
  Maarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissan Maarit! Kiitos sinulle ja ihan varmasti käyn puodilla jos vain suinkin ehdin, loppumetreillä täällä aina tahti tiivistyy. :)
   Päivi

   Poista
 4. Hi, I do belieѵe this iѕ an excellent blog.
  I stumbledupon it ;) I'm going to return once again since i have book-marked it. Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to guide others.

  Here is my website - Hebergement Montenegro ()

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...