keskiviikko 15. elokuuta 2012

MOTHER & SON

Poikani Aleksi tuli käymään... pientä grillailua ja paljon NAURUA. Vielä kolme Suomi-päivää jäljellä, sitten tämä äiti-ihminen lähtee toiseen kotiin, toiseen maahan ja kokonaan toisenlaiseen ympäristöön. Kunpa saisin aikuiset lapset täältä mukaani...
Lämpöisiä päiviä teille!!

Päivi

8 kommenttia:

 1. heheh mitä kuvia!!! :DD
  Kivoja!!! :D
  Vitsit että nauratti kollaasin tokavika kuva, BEA!!! hehehe katohan nyt sen ilmettä, möllöttää siellä nurkassa niin totisena "nii tossa ne vaa hihittää ja mä oon tääl lattial" HEHEHEH iso nauru! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh heh...en ollut edes huomannut Beaa, joo siinä se istuu ja näyttää jotenkin totiselta...

   Poista
 2. Kivoja kuvia. Eihän noi sun hiukset ole ollenkaan pahat vaan todella hyvännäköiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, joo kuvissa tukka nayttää olevan ihan ok, sitä korjailtiin vähän kampaajalla, heh...nyt jo naurattaa koko asia!
   Päivi

   Poista
 3. Ihanat välit teillä, voi toivon säilyttäväni oman lapseeni samanlaiset välit. Itsestä tuntuu tukka aina kurjalle vaikka muiden mielestä kaunis onkin, voimia siirtymiseen:)
  Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Ilona...varmasti säilytät lapseesi hyvät välit...lapsethan ovat meille se tärkein asia maailmassa...ja kiitos kannustuksestasi.
   Päivi

   Poista
 4. Kauniit hiukset sinulla! Täytyy muistaa iloita niin kauan kuin hiuksia yleensä päässä on! Olen elänyt raskaan ajan ystävättäreni rinnalla, kun hänellä alkoi selittämättömästä syystä hiustenlähtö...vasta silloin ymmärsin, että oli omat hiukset millaiset tahansa - ne ovat aina hyvät!

  Jaana

  VastaaPoista
 5. Voi sitä hetkeä, kun "joudun" lapsistani eroon (armeija, opiskelu tai muuten vaan muutto)! No kai sitä pitää siihenkin ajatukseen tottua ;)
  Oikein ihanaa muuttoa taas toiseen kotiin <3
  (Todella ihana kuvasarja teistä) :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...