maanantai 13. elokuuta 2012

ONLY A FEW DAYS LEFT in Finland / cleaning, sewing,crying

HEI VAAN, surulliset tunnelmat täällä...vain muutama päivä jäljellä Suomessa... mihin se aika on kadonnut? Loppukesä on muutenkin haikeaa aikaa, nyt pitää vielä jättää jäähyväiset lapsilleni ja ystäville...NYYYYHHHH.
Kävin eilen kampaajalla ottamassa permanentin ja sanoin, että kuivat latvat pois, kun viimeinkin olen saanut hiukset tasapitkiksi...parturin täti ottikin sitten oikein reilulla kädellä, olen nyt sitäkin täällä parkunut, tukka kun näyttää linnunpesältä...NYYYHH.
kuvan astiat: Rif D

kuvan astiat: HOUSE OF IDEAS ja Rif D

tuliaiset Gotlannista

HOUSE OF IDEAS

HOUSE OF IDEAS


Nyt vain keskityttävä oleelliseen; siivoamiseen ja siivoamiseen ja vähän itkemiseenkin...jos sallitte...
Teille toivotan iloisempaa viikkoa!

16 kommenttia:

 1. Voi sitä pientä lintua ja linnunpesää! Älä nyt ainakaan niitä hiuksia siellä sure..ei varmasti ole niin paha...Mutta tiedänpä kokemuksesta nuo hiuskatastrofit, ja sen sanoa, muista, sinä selvisit vähällä :D he heh :) No on sitä kyllä haikee mieli...mutta joulunahan sitten tavataan..ja jos tuletkin pitämään myyjäiset tässä välissä...ja jouluun ei ole enään hirveästi aikaa..jos tämä kesä meni ohi näin nopeasti niin syksynkin on PAKKO!! haleja äitille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sanoistasi, tavallista herkemmällä päällä täällä nyt ollaan, mutta eiköhän se tästä. Hiukset nyt lienevät harmeista pienimpiä, vaan tällä iällä sitäkin tärkeämpiä. Haleja myös täältä.
   äiti

   Poista
 2. Nyt höpöhöpö tollaset. Jos et ole hiusalan ammattilainen, takana kesä, mistä tiedät oikeesti kuinka huonossa kunnossa sun hiukset olivat.
  Naama kohti uusia haasteita ja kohta huomaat hiusten kasvaneen entiseen pituuteen.

  Jos olet pyytänyt kampaajaa ottamaan pois kuivat latvat, ei se kampaaja tahalleen lyhennä ns kunnossa olevaa hiusta. Uskon että kampaaja on tehnyt mitä olet pyytänyt.

  Nyt vaan kunnon hoitoainetta kehiin ja hymy huulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei helinäkeiju ja kiitos kommentistasi...juu, en ole ammattilainen hiusasioissa, mutta tietysti sitä tässä iässä jo hyvin tuntee omat hiuksensa ja niiden kunnon. Kampaajalla taisi olla vähän liikaa asiakkaita eilen, jotta olisi ehtinyt kuunnella mitä kullakin oli toiveina. Kyllähän nämä tästä kasvavat, sehän on selvä ja uusia haasteitahan minulla riittää...mukavaa viikon jatkoa sinulle.
   Päivi

   Poista
 3. Jäähyväiset ovat aina haikeat eikä teillä välimatka varmaan yhtään helpota tilannetta. Eikä ole ihme jos kaikki (hiuksetkin) tuntuu tuossa tilanteessa epätoivoiselta. Elän mukana, jos vähän helpottaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt sanoit juuri niin empaattisesti, kiitos sanoistasi, että alkoi tunua heti paremmalta. :)

   Poista
 4. Symppaan hiusasiassa. Kampaaja voi sanoa, että joutuu ottamaan reilulla kädellä, kun latvat ovat kuivat, eikä leikata varoittamatta. Tosin permiskin "lyhentää" hiusta kun se nostaa kiharaa.

  Yli viidentoista vuoden takaa kummittelee vieläkin mielessä kun usi kampaaja oli kiireinen, näytin kuvaa ja sanoin "Vähän tällainen, mutta sentin pari PIDEMPI", lisäksi halusin tuhkaisia raitoja, ei liian heleää kun väri muuttuu helposti messinkiseksi hiuksissani. Kampaajan mielestä raidat eivät olisi näkyneet vaaleissa hiuksissani, joten hän laittaisi koko pään värin. Kampaajan puhelin soi vähän väliä, häntä hoputettiin perjantai-illan viettoon. Lopputulos oli vaalean oranssi nyrhitty kuontalo, joka oli ainakin kaksi senttiä LYHYEMPI kuin antamassani kuvassa. Kaiken lisäksi olin niin ällistynyt, etten osannut edes valittaa. Kävin ottamassa uuden värin muualla viikon päästä (kun tällä välin olin ollut messumatkalla, jossa ihmiset eivät tunnistaneet minut uusisa hiuksissani), kasvatus kesti sen sijaan pidempään... Samalle kampaajalle en enää mennyt.

  Koeta nauttia viime päivistä, kun on kivat kelitkin, älä käytä kaikkea aikaa lähtölaskentaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, annan arvoa sanoillesi, näinhän minunkin tapauksessani juuri oli, porukkaa lappasi sisään ja ulos ja kampaajani tekee yksin töitä...malli muuttui ja tasapitkiksi kasvattamani hiukset hävisivät, takaa tukka on kuin lampaan takamus, lyhyttä hiukan tumppuista, kiharaa karvaa...onneksi tukka kasvaa.Kuulostaahan tuo sinunkin tapauksesi ''epäammattimaiselta'', et varmasti pyytänyt mitä sait...Yritän noudattaa neuvoasi ja nauttia loppupäivistä, KIITOS!

   Poista
 5. Se lienee sivuseikka ymmärsikö kampaaja oikein tai väärin. Huono tukka on huono tukka ja sellainen nyt saakin itkettää. Lohdutuksen sanana tukka on onneksi uusiutuva luonnonvara vaikka se vähän aikaa ottaaki. Kyllä se vielä kasvaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja näinhän se on, tukastahan vain on kysymys, olin vain niin iloinen, kun tukka oli jo tasapitkä, mutta tämä on pieni asia maailmassa, enkä aio sitä enää murehtia!!Kiitos kommentistasi! Mukava kuulla kannustavia sanoja, tulee heti parempi mieli.

   Poista
 6. Löysinpä mielenkiintoisen blogin :)

  Niin - nuo hiusjutut ovat meille naisille tärkeitä... tuttu juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Ainosofia! Kiitos kommentistasi...alan jo selvitä ja kasvattamaan tukkaa taas tasapitkään malliin. <<<<<<kiitos myös vierailustasi sivuillani!

   Poista
 7. Moikka! Laittelinkin muuten sulle fb-n kautta viestiä, että olisin niitä lehtiä palautellut. Ehdinkö vielä? Toivottavasti löydät viestin sieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, lähden sunnuntaina. Täytyy tsekata fb, käyn niin harvoin enää siellä!
   :)

   Poista
 8. Moikka päivi ja paljon, paljon tsemppiä. Samoissa tunnelmissa täällä...tosin hiukset päässä. Vieläkään en tiedä koska lähden, ehkä tiistaina jo. Perjaintaina pakataan tavarat kellariin ja uudet asukkaat muuttavat sisään maanantaina. Tuskaaa....

  Eiköhän tästä selvitä, kun on ennenkin selvitty ja on pakko selvitä.

  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, eikö teidän pitänyt lähteä sunnuntaina? Voi, teillä on hommaa, kun pitää pakata omat tavarat pois, tsemmppiä siihen. Ainahan me selvitään!
   Ollaan yhteyksissä.
   Päivi

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...