sunnuntai 3. tammikuuta 2016

SOME MOMENTS FROM LAST YEAR






















































'

Hei,

keräsin tähän päivitykseen muutamia oman elämäni kohokohtia, niin pieniä kuin suuriakin kuluneelta vuodelta. Itse jäin hämmästelemään tässä kuvia selatessani, että yhtään talvikuvaa ei sujahtanut mukaan, 
vaan kaikkki kuvat ovat joko aika keväisiä tai kesäisiä, jopa syyskuvat lokakuussa.

Vuodessa on tapahtunut paljon ja silti jäin tässä miettimään elämääni ja onko se  sittenkin jollakin tavoin tapahtumaköyhää, kun sain jossakin vaiheessa kommentit parilta lukijaltani, jossa he olivat harventaneet käyntejään sivuillani, kun elmässäni/blogissani ei oikein tapahdu enää mitään verrattuna aiempaan?
Kun katson vuotta taaksepäin, niin elämässäni on tapahtunut mielestäni paljonkin, toki osa tapahtumista on aika pieniä, mutta minulle merkitykseltään suuria.
Eikä se kai ole tarkoituskaan, että elämässä tapahtuu koko ajan jotakin,
välillä on ihan hyvä elää sellaista pientä ja pysähtynyttäkin elämää.

Jos mietin mitä vuoteeni mahtuu,
niin heti tammikuussa käväisimme ystäväni kanssa messuilla ihanassa Tukholmassa, josta innostuneena kauppaani alkoi tulla myös hiukan vaatemallistoa.
Varsovassa taisin käydä vuoden aikana neljä kertaa ja kulunut vuosihan oli ensimmäinen kokonainen vuosi kun asuimme mieheni ja nuorimmaiseni kanssa kahdessa eri maassa, niin, että mieheni työskentelee Varsovasta käsin ja nuorimmaisemme suorittaa Varsovan Amerikkalaisessa koulussa IB-lukiota. Tytär vietti kaikki koululomansa Suomessa ja muina kuukausina minä lentelin Varsovaan, jotta tapasimme joka kuukausi.

Vuoden alussa kuvaaja ja toimittaja tulivat kyläilemään ja syntyi juttu kodistamme helmikuun Avotakkaan. Kuvaajana toimi minulle jo ennestään vuosien takaa tuttu iloinen ja energinen valokuvaaja Riitta Sourander <3.

Vuosi oli myös ensimmäinen kokonainen vuosi, jonka saimme asua kokonaan remontoidussa talossamme ja jossa valo on välillä ihan maaginen ja loistava ajatellen valokuvausta.

Pääsiäisenä vierailin jälleen Varsovassa mieheni luona( mm. kuva hänen makuuhuoneestaan, jossa iso valkoinen kirjahylly) 
Huhti-toukokuun vaihteessa lensimme sitten Bangkokin kautta kahden nuorimmaisen kanssa lomalle Balille. Yövyimme mennentullen vanhassa kotikaupungissamme Bangkokissa moikkaamassa yhtä pojistamme, joka suoritti sikäläisessä yliopistossa syventäviä opintojaan, sekä jäi tekemään työharjoittelua.

Toukokuussa minuun otti yhteyttä Kotivinkin toimittaja ja tyylistäni tehtiin juttu toukokuun Kotivinkki-lehteen.
Olin hyvin iloisesti yllättynyt yhteydenotosta. :-))

Kesällä kävimme Porin jazzeilla, Fiskarsin kauniissa maisemissa, Inkoon saaristossa kesäjuhlissa, juhannusta vietettiin tyttären luona meren äärellä.
Kesän lopulla tyttäreni perheineen hankkivat sitten oman suloisen punamultatalon, jossa on iso pihapiiri vanhoine omenapuineen.

Loppukesästä kauppani muutti kodin yhteydestä suurempiin tiloihin ja avajaisia vietettiin 1.8. Miehen loma-aika puuhaasteltiin pikku remonttia tehden kaupalla.

Lokakuussa päätimme mieheni kanssa pitää pienen loman yhdessä
ja lensimme kaksistaan Milanoon, josta vuokrasimme auton ja ajoimme 150 kilometrin päähän pieneen Salon kaupunkiin järvimaisemiin
ja sillä matkalla tutustuin ihastuttavan Villa Arcadio-hotellin suomalaiseen emäntään ja tapasimme syksyllä hänen Suomen vierailunsa aikana uudelleen Helsingissä.

Kuluneena vuonna on ollut myöskin paljon kaikkea mukavaa blogiin liittyen, kirjajulkkareita jne. On syöty ja juotu hyvin, joka kyllä näkyy tuossa katoavalla vyötärövyöhykkeellä.
Olen myös tutustunut/tavannut vuoden aikana ihastuttavia ihmisiä.

Loppusyksystä blogini sai odottamattoman palkinnon ja blogini valittiin Indiedaysin toiseksi parhaaksi kategoriassa Inspiroivin Lifestyleblogi. 
Kiitos kuuluu oikeastaan kaikille teille lukijoilleni.

Marraskuussa aloitettiinkin sitten jouluvalmistelut sekä kaupalla,
että omassa sielunmaisemassa ja vähän kotonakin.
Joulukuussa vuoden kaakkois-Aasiassa ollut poikamme kotiutui Suomeen ja sain kaikki lapset luokseni jouluksi.

Sellainen oli kulunut vuoteni ja 
jännityksellä odotan mitä tällä vuodella on 
tarjottavana.

Mukavaa alkavaa viikkoa
ja tervetuloa kaupalle, joka aukeaa taas loman jälkeen 5.1. tiistaina, klo 12-17.
XX Päivi

23 kommenttia:

  1. Vautsit, miten kauniita kuvia!!!
    Olipa kiva postaus, tyylisi on niin ihana Päivi ja osaat kuvaamisen taidon,
    kuvasi puhuttelevat minua, kiitos siitä!

    Mitä ihaninta alkanutta vuotta ja pyhäpäivää sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari ja mukavaa alkavaa arkea, sekä Loppiaspyhää!!
      XX

      Poista
  2. Henkeäsalpaavan kauniita valokuvia kuluneen vuoden varrelta. Ei puolta sanaa siitä, etteikö sinulle olisi tapahtunut valtavan paljon ihania asioita. Hienoa, että kokosit niitä meidänkin luettavaksi ja katsottavaksi. Tämä postauksesi inspiroi minua valtavasti Päivi. Kurkkasitko muuten kuvia vierailustani ihanassa putiikissasi ;-) Ihanaa vuoden alkua sinulle ja perheellesi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Riitta ja kyllä kurkkasin kuvia, jotka olivat blogissasi, olitkin saanut otetuksi tosi kauniin tunnelmallisia kuvia, kiitos niistä!!<3
      XX

      Poista
  3. Fantastic pictures, interiors, family and landscapes. Your photoes are unforgetable.

    VastaaPoista
  4. Kauniita kuvia ja onnellista tunnelmaa;)
    Tiedät varmaan, miten joskus kannattaa sanomisiin suhtautua;)
    Kaikkea mahdollista hyvää uuteen vuoteesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vaan ''Hyvä Mieli'' ja kiitos hyvän mielen kommentistasi. Kaikkea hyvää myös sinun alkaneeseen vuoteesi!
      XX

      Poista
  5. Paljon tapahtumia on vuoteen mahtunut. Huikean kauniita kuvia on aina kiva käydä täällä blogissasi ihastelemassa :) Mukavaa viikonalkua sinulle Päivi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle, vuosihan vilahtaa yllättävän nopeasti, mutta näin jälkikäteen katsottuna siihen on mahtunut paljon. Mukavaa alkavaa viikkoa!
      XX

      Poista
  6. Kyllä sinulla on niin mahtavia kuvia ja kauniisti tuot esille niin ihmiset kuin tavarat ja luonnon:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle kommentistasi. Valokuvaaminen on kyllä aika koukuttavaa kun siihen on kerran ryhtynyt :-))
      XX

      Poista
  7. Blogisi on ihanan positiivinen ja kuvat aivan mahtavia!! Mieletön visuaalinen silmä sinulla kyllä on. Millä kameralla olet saanut näin ainutlaatuisia kuvia aikaan??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Minna, käytän Nikon D90 kameraa ja objektiivi on ihan perus. Olen kyllä ollut kameraani todella tyytyväinen, minulla on sitten toinen objektiivi lähikuviin (potretit ja tietyt sisustuskuvat/ 50mm/ 1.4) Kiitos kommentistasi.
      XX

      Poista
  8. Voi - kyllä tuossa sinun vuodessasi ihan riittämiin vauhtia ja tapahtumia oli!
    Ja kiitos kuvista - näitä sinun kuviasi voisi kyllä katsella vaikka kuinka kauan - edes kun pienen osan tuollaisesta harmoniasta osaisi omiin nurkkiinsa tuoda. Huokaus;)
    Ja nyt joudun myös itseni kanssa koville - meille on harkinnassa uusi kirjahylly ja sen oli tarkoitus olla vaaleaa puuta - mutta nyt jäi mieleen kummittelemaan valkoinenkin vaihtoehto;)
    Oikein hyvää ja onnellista tätä uutta vuotta sinulle ja läheisillesi, Päivi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos sinulle ja toivottavasti mieleinen kirjahylly löytyy. Oikein hyvää alkanutta vuotta myös sinulle ja perheellesi!
      XX

      Poista
  9. Beautiful and inspiring.
    Maya
    http://nordeasthome.blogspot.com/

    VastaaPoista
  10. Aivan ihania kuvia taas! Mielenkiinnolla olen blogiasi lueskellut, koska poikani oli vaihdossa Varsovassa puolisen vuotta! Kävimme häntä siellä silloin viime joulun alla ( siis vuosi sitten) tapaamassa. Silloin siellä juuri valaistiin joulu! Mieleni tekisi nähdä myös Varsovan kesä ja samoin Krakova kiinnostaisi kovasti.. :)
    Mukavaa alkavaa vuotta sinulle!
    Mari:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, menkää ihmeessä kesällä Puolaaan, Varsovassa on paljon kauniita puistoja. Krakova on viehättävä kaupunki.
      Oikein hyvää alkanutta vuotta myös sinulle!
      XX

      Poista
  11. Upeita kuvia! Erityisesti nuo saaristokuvat saivat tämän saaristolaisen huokailemaan. Hieno vuosi!
    Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...