perjantai 1. tammikuuta 2016

PARTY IS OVER

 
Hei,

joulun jälkeen minulle tuli outo tyhjyyden tunne,
vähän kuin olisin pudonnut kaivoon,
juhlat olivat ohi.

Juhlat ovat ihania, mutta ''nousuhumalaa seuraa aina laskuhumala''.
Mikä siinä onkin, että tyhjä olo nappaa kiinni ja
alakulo valtaa mielen.

Nyt uusi vuosikin on juhlittu, tänään taas pyjamapäivä,
konvehtirasia vieressä, vatsa pömpöttää ja
huomennako sitten iskee tyhjyys ja katumus??
Juuri kun aloin toipua joulunjälkeisestä alakuloisuudesta, niin
ei muuta kuin uutta putkeen.
No, kyllähän tästäkin selvitään, ei tässä niin huonosti asiat ole.
Odotan kylläkin jo hiukan sitä tuttua ja turvallista arkea.

Oikein HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2016 

XX Päivi

16 kommenttia:

 1. Happy New Year. Very nice bedroom. I'm taking a rest just looking on your photos. Like it very much.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you for your comment and Happy New Year 2016 to you!!!!
   XX

   Poista
 2. Hyvää uutta vuotta 2016! Olet ilon ja inspiraation lähde meille niin monille ;D Pari avaamatonta suklaarasiaa kuiskuttelee täälläkin, mutta tekee mieluummin mieli keventää. Jospa 'unohtaisi' ne jonnekin ylähyllylle ja löytäisi ne iloisena yllärinä sitten vaikka Juhannuksen aikoihin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana!! Fantastista, että voit vastustaa suklaarasioiden kuiskuttelua, minä en nimittäin voi, enkä myöskään pysty niitä unohtamaan hyllyille :-)) Syön ne ensi pois ja kevennän sitten.
   XX

   Poista
 3. Oikein hyvää uutta vuotta 2016! Juhlat juhlittu ja arki alkaa. Päivät pitenevät kukonaskelin ja valoisuus lisääntyy päivä päivältä./Helena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, juhlat on nyt juhlittu ja hyvä niin. odotan päivien pitenemistä, sekä valon lisääntymistä. Oikein hyvää alkanutta vuotta myös sinne!!
   XX

   Poista
 4. Hyvää alkanutta vuotta! Kuules kun sä tästä tokenet, saat vielä tuon loppiaisen alakulon riesaksi:) Mutta tunnistan tuon fiiliksen, kun partyt on ohi, tulee sellainen olo, että tässäkö tämä nyt oli! Mutta kyllä se tästä ja kevättä kohti, kunhan tää tammikuu tästä kärrätään alkuun ja mielellään nopsasti ohi, niin mieli virkistyy kummasti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha ha, Loppiainen täytyy ottaa vanhan lopetuksena ja uuden aloituksena...Tammikuu on saatava nopeasti pois alta, juuri niinkuin sanoit :-)) Ihanaa alkanutta vuotta sinne!
   XX

   Poista
 5. Vähän samoissa mietteissä täälläkin. Sellainen arjesta kiinnisaaminen hieman mietityttää. Onneksi tässä nyt on pehmeää laskua arkeen, kun koululaiset vielä lomailevat ja tuo loppiainenkin pätkii tulevaa viikkoa!
  Ihanaa alkavaa vuotta sinulle! Anoppini oli käynyt liikkeessäsi ja ihastunut, minkä toki arvasinkin!

  VastaaPoista
 6. Ihanaa uutta vuotta! Ihania kuvia! Meillä on amaryllikset kukkineet kauniisti jo pitkään sinun valkoisissa pulloissasi :-)

  Monissa kuvissa näkyi suloisia talolyhtyjä. Löytyykö niitä kaupaltasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, mukava kuulla ja oikein hyvää alkanutta vuotta myös sinulle! Valitettavasti tällä hetkellä ei pieniä talolyhtyjä ole enää saatavilla, menivät kaikki.
   XX

   Poista
 7. Joulun aika luo monenlaisia olotiloja: iloa, haikeutta, riemua, odotusta, "paniikkia". Niin kovasti aina tähdätään että "aattona pitää kaikki olla valmiina". Jouluähkyn jälkeen tulee sellainen hupsahdus: joko ne joulunpyhät meni? Mutta onneksi joulu ei ole joka päivä, vaikka niin eräässä joululaulussa lauletaankin. Kakkuja ja suklaata on syöty. Voisi pitää kakuttoman tammikuun (ehkä). Tosin tiedän, että kohta tekee mieli leipoa jotain uutta. Päivi, oikein mahtavaa vuotta 2016 sulle! Tuttua arkea ja juhlaa sopivasti annosteltuna. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja. Uskon, että uusi alkanut vuosi tuo tullessaan tuttua arkea ja juhlaa sopivasti annosteltuna. Oikein ihanaa alkanutta vuotta myös sinulle!
   XX

   Poista
 8. Kaikkea hyvää sinne uuteen vuoteen. Mistä on tuo kiva penkki sängyn päässä? Saako noita tilata sinun kautta?
  Kivan väriset myös pellavaiset vuodevaatteet, ovatko sinun putiikista myös. Valkoiset löytyy valikoimasta, mutta vaihtelun vuoksi vois laittaa tummemmat ja tuo väri vois sopia meillekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan, penkki on tullut matkaamme vuosia sitten, eikä vastaavaa kaupalta valitettavasti löydy. Vanhoja pitkiä penkkejä on kyllä hiukan erilaisina, sekä noita vanhoja jakkaroita. Pellavavuodevaatteita löytyy 'monday TO sunday' merkkisinä kyllä. Tervetuloa katsastamaan.
   XX

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...