lauantai 25. lokakuuta 2014

BIKER JACKET










Talossa on hiljaista, perheeni on jo Varsovassa, lähtivät aamulla aikaisin autolla Tallinnan kautta. En ole käynyt koko päivänä lasten huoneissa, en aio mennä nuuskimaan heidän tyynyjään, kuten tein kun lapset olivat pieniä ja yökyläilemässä jossakin. Axel palannee parin viikon sisällä, mikä hiukan helpottaa ikävää ja ensi kuussa lennän Varsovaan muutamaksi päiväksi ja sittenhän onkin jo joulukuu ja joululoma :-)) Varsova on yhtäaikaa niin lähellä ja kaukana...

Kaupallani oli tänään vilkasta ja IHANIA, IHANIA asiakkaita, kiitos kaikille käynnistä ja tervetuloa uudelleen. Aina välillä tulee mietittyä miten mukavia ihmisiä sitä tulee tavattua päivittäin.

Perjantai-iltana olimme vielä mieheni kanssa illallisellä hänen työhönsä liittyen ja ennen tilaisuutta etsiskelin epätoivoisena vaatekaapistani asua illan tilaisuuteen. Päädyin sitten mustaan, vaikkei se oikein minun värini olekkaan. Vanha pitsileninki, kevyt nahkajakku (biker jacket), kaulaan vintage turkiskaulus (serkkuni peruja), saapikkaat ja menoksi.
Ravintolassa söimme hyvin ja kuuntelimme samalla laulantaa ja soittoa, sitten hyvissä ajoin kotiin, koska aamulla oli aikainen herätys. 
Näin on siis viikonloppu alkanut ja huomenna siirrytään talviaikaan. Syksykö on nyt siis ohi ja talvi ovella, nautitaan... <3

XX Päivi

19 kommenttia:

  1. Ikävä on kyllä seuralainen, joka palaa aina tasaisin väliajoin, I know♥
    Upea bikerjakku - ja upea sinä!
    Talvi tulee - ei voi mitään - vaan ei sen ihan kelloa tarvitse katsoa;)
    Kivaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niin ikäväänkin tottuu, vai pitäisikö sanoa, turtuu.
      Loppusyksyssä ja lähestyvässä talvessa on jotakin taikaa; kynttilänvalo, takassa tuli, ulkona viima ja sisällä suloisen lämmintä...
      XX

      Poista
  2. Paivi don't laugh , but I read your post first in English and then in German , because the translation from google is terrible...BUT I think I got it right....are you talking about smelling your children"s pillows , because that is what I did the first few times after they visited us in Canada .I inhaled their smell , cried into the pillow and wondered how .....This is why I keep coming back to your blog, there always seems to be some little....I don't know what to call it .... connection or understanding ??? Who knows....
    On another note , I think your outfit must have looked very chic !!!
    Take care , Ellen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dear Ellen, I am just talking about smelling my children's pillows after they are gone, silly me...and you :-)) It's so sad, I am just cleaning Matilda's room and my heart is broken.
      Maybe some day we could meet, me and you...somewhere Ellen.
      You too, take care <3
      XX
      XX

      Poista
  3. Kaunis asu sulla on ollut! Onneksi sulla on ihana puoti asiakkaineen pitämässä ikävää loitolla! Taidankin tulla joku päivä sua moikkaamaan!

    VastaaPoista
  4. Siis mikä asu, wau !!!
    Leena

    VastaaPoista
  5. Voi että toi sohvakin näyttää niin muhkealta että tekisi mieli hypätä sinne :D

    VastaaPoista
  6. Upea asu! Upea Päivi! Kaikkea hyvää uuteen alkavaan viikkoosi. /t. Helena :)).

    VastaaPoista
  7. Voi mikä ihana asu! Olet varmaan ollut illan kuningatar se päälläsi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Kristiina, no en nyt sentään, siellä oli monia hyvin mielenkiintoisia ja kauniita asuja sen tavanomaisen bisnespukeutumisen lisäksi. :-)) Monet tulivat suoraan töistä paikalle, joten jakkupukuja ja housupukuju löytyi.
      XX

      Poista
  8. Ja tuo takki toiseksi alimmassa kuvassa! Aivan ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on minun musta kelsiturkkini vähän uudempana versiona, hankin sen viime keväänä, joten en ehtinyt sitä käyttää ja nyt on mukava vetäistä se päälle.
      XX

      Poista
  9. Hei Päivi,

    Olen seurannut blogiasi ja en ole aikaisemmin kommentoinut, koska olen kovin kiireinen 5-lapsen virkamies nainen:), selityksen makua...Teillä on aivan ihana koti ja Sinun putiikkisi, sinne on pakko päästä, kun seuraavan kerran etelässä liikun! Teidän ja meidän taloissa on häkellyttävän paljon yhtäläisyyksiä, tosin meidän taloa ei olla vielä rempattu kokonaan ja kerroksia on kolme. Kysynkin nyt postauksen ulkopuolelta, että mistä hankitte sisäportaat? Meillä on samoin oh:een ja keittiön välissä ylös ja alas johtavat portaat, jotka ovat mm. ensi kevään remppa-listalla. Pidän kovasti teidän portaista, koska eivät ole liian modernit, mutta kuitenkin yksinkertaiset. Muutakin yhtäläisyyttä meillä taitaa olla, sillä olet kertonut Malesian- vuosistanne jne, itsekin olen aikoinaan sinne sydämeni jättänyt:).

    Mukavaa talven odotusta Sinulle, terkuin tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Tiia,
      monet kiitokset kommentistasi. Mukavaa kun löysit tänne. Nuo portaat olivat talossamme silloin kun olemme talomme ostaneet, joten valitettavasti en tiedä mistä rakennuttaja on ne hankkinut ja se on ollut jo 80-luvulla, jolloin talomme on rakennettu.
      Tosiaankin asuimme Malesiassa kaksi vuotta ja 18-vuotias poikamme syntyi siellä. Jos sinulla on jotakin muuta tiedusteltavaa esim. taloon liittyen, niin voit toki laittaa myös sähköpostia; plemstrom@gmail.com Mukavaa alkavaa viikkoa!
      XX

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...