torstai 23. lokakuuta 2014

FIREPLACE
Tänään on takassa ollut tuli koko päivän, koska ulkona tuntuu talvelta, kylmää, mutta kaunista, kun aurinko välillä vilahtaa. Tiedättekö, nautin niin täällä Suomessa olostani...joka päivä. Vaikea kuvailla sitä tunnetta, se on ympärilläni koko ajan, tunnen sen, kuinka hyvä olo ympäröi minua kuin vanha villapaita konsanaan, pehmeää, lämmintä, turvallista...
Nytkin istun takan ääressä kirjoittaessani tätä ja arvatkaa kuka on vieressäni...Matilda, pikku-tyttöni, omalla koneellaan. Huone on jo hämärä, takassa rätisee tuli ja kynttilä valaisee, musiikki soi tahdittaen sormia näppäimillä...
Mies tuli äskettäin kotiin Varsovasta, pian sanotaan taas hyvästit, perhe lähtee takaisin Varsovaan, syysloma on ohi ja se turvallinen, lämmin villapaita riisutaan minulta. 
Minua onneksi odottaa matka heidän luokseen ensi kuussa.
Töissä on ollut mukavaa, tänään sain asiakkaalta yllätyksekseni kauniin pienen rasian, jossa oli suloinen kotonaleivottu kuppikakku, tuntui hyvältä, kiitos, se oli hyvää ja kaunis ele, teki minut kovin iloiseksi.Laitoin tähän vielä suloisten peittojen kuvat ja muistattehan, että voin lähettää postitse näitä teille, jotka asutte pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Mielestäni ensimmäisessä kuvassa oleva vaalea peitto käy myös todella hyvin lastenhuoneeseen, ajattelinkin tehdä siitä päivityksen vielä tässä kunhan ehdin. Tuotteita on tosin rajoitetusti ja olen huomenna viemässä ensimmäisiä jo postiin.
Pitäisi kai pikkuhiljaa siirtyä nukkumaan, huomenna muuten olemme lähdössä miehen kanssa illalliselle, jossa pukukoodi on business formal?? Arvatkaa, onko minulla sellaisia vaatteita, minun bisnespukeutumiseen kuuluu villapaita ja farkut :-))

Hyvää yötä 
ja 
ihanaa alkavaa viikonloppua!

XX Päivi

10 kommenttia:

 1. Oikein ihanaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 2. Tuli takassa/uunissa on vaan niin ihanaa... Pienistä asioista onni ja hyväolo löytyy. Peitot ovat todella kauniit! Oikein mukavaa viikonloppua sinulle ja perheellesi. /t. Helena :)).

  VastaaPoista
 3. With great interest I look at your photographs.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kun olet saanut rakkaitasi luoksesi <3
  Mukavaa viikonloppua sinä ihana ihana kauppias.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt rakkaat ovat jo taas Varsovassa :-((
   Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua sinne!
   XX

   Poista
 5. Olipa todella mukava tavata tänään! Jäi hyvä tunne ja iloinen mieli.
  Kotisi on sanoinkuvaamattoman hieno ja kodikas!

  Terkuin
  Elsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Elsa, ilo on kokonaan minun puolellani, oli oikei ihanaa tavata sinua ja Pirjoa!! Tervetuloa uudestaan - pian :-))
   XX

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...