tiistai 22. heinäkuuta 2014

INKOO


Ilta Inkoossa merellisissä maisemissa, herkkujen äärellä mukavien ihmisten seurassa. Käväisimme mieheni vanhempien kesäpaikassa Inkoon saaristossa viettämässä appeni epävirallisia synttäreitä. Meillä oli kolme lasta matkassa, omiemme lisäksi Matildan ystävätär, joka tuli siis viikoksi luoksemme ja nyt istuu jo, tätä kirjoittaessani, lentokoneessa kohti kotia.
Mieheni sisko oli leiponut sellaisia herkkuja pöytään, että voi pojat, Bostonkakku teki minuun todella suuren vaikutuksen ja oli taivaallista! Iso lapsemme taisi myös innostua herkkutarjottavista niin, että hyppäsi tramboliinille heittämään voltteja :-)) 
Lämmintä riittää ja olen siitä niin iloinen, nautitaan nyt lämmöstä ja varastoidaan sitä pimeän syksyn varalle vai kuinka?
XX Päivi

13 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, Matilda itse ihailee vaaleita skandinaavisia hiuksia :-))
   XX

   Poista
 2. Liivit oäälke. Sielläpäin oli joku sekopää kaahailija veneellä, vaikka nopeusrajoutus, niin ajoi kun mielipuoli. Kiitos kivasta blogista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkö, ajattelemattomia ihmisiä löytyy aina. Meillä on viiden minuutin matka ja pitkin rantoja, joten siinä mielessä ei hätää, mutta voihan sitä silläkin matkalla sattua jotakin, olet oikeassa.
   Xx

   Poista
 3. Upeat kuvat! Nautitaan kesästä,lämmöstä,auringosta ja tietenkin omista rakkaistamme.Mukavaa viikkoa./ t. Helena :))

  VastaaPoista
 4. Todella ihanat ja tunnelmalliset kuvat niin tässä, kuin edellisessäkin postauksessa <3
  Nyt nautitaan... tämä lämpö on jotain aivan mahtavaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No lämpö on kuin tropiikissa, ihan tulee mieleen auinvuotemme Kaakkois-Aasiassa :-))
   XX

   Poista
 5. Hi Paivi...Grandma and Granddaughter...I love that picture , hope my grandkids will want to sit on my lap when they are Matildas age !!!! Enjoy every day , Finnland looks beautiful.
  Hugs Ellen

  VastaaPoista
 6. Ihana paikka, kyllä meidän saaristo on upea! Ja nuo tarjottavat ovat niin kesää, niin kesää. Ihmekös tuo, jos poika hullaantui hyppelemään :-) Ja edellinen postaus oli suloinen, niin kuin Matilda itsekin.
  Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha ha, poika todellakin intoutui hyppimään ja teki varmaan kolmekymmentä volttia... :-))
   XX

   Poista
 7. Ihana tunnelma kuvissa! Kyllä nyt kerätään energiaa syksyksi ja pitkäksi talveksi! Mitenhän sinä sopeudut Suomen talveen tauon jälkeen? :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...