perjantai 18. heinäkuuta 2014

CHARMINGTässä putiikissa on mukava käväistä ihan vaikka vain kahvilla. Liikkeen omistaja on leiponut tuoreet pullat ja piirakat ja sisäpihalla voi kiireettömästi istua nauttimaan kupista kahvia. Kysymyksessä on sisustusliike Home Bazaar, joka sijaitsee Espoon Saunalahdessa. Liike on avoinna loppuviikkoisin, torstaista sunnuntaihin. Ystävättäreni Leena vei minut sinne ja käyntini oli ensimmäinen tässä ihastuttavassa sisustusliikkeessä. Näet kuvista, mitä kaikkea siellä on tarjolla. Sitäpaitsi palvelu oli niin ystävällistä! 

Meillä on täällä kesäpaikassamme huomenna Matildan rippijuhlat, joten jatkankin tässä aloittamaani siivoamista. Oikein ihanaa ja lämmintä alkavaa viikonloppua teille!!

XX Päivi

14 kommenttia:

 1. Oli kyllä ihana paikka! Tänne vielä uudestaan ajan kanssa ja kahville! Oikea hyväntuulen paikka!! Huh mulla alkoi loma ja nyt paahdun partsilla :) Jippii!! ;)
  huomenna taas nähdään!!! <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu uudestaan ajan kanssa ja kahville...oli ihana nähdä :-)) <3 <3
   XX

   Poista
 2. Ihanan oloinen paikka - harmitus, että tuollaiset ihanuudet ovat niin kaukana!
  Hienoja juhlia teille!

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen paikka. Mukavaa juhlapäivää!

  VastaaPoista
 4. Lovely place you and your friend visit! XX Pernilla

  VastaaPoista
 5. Tämä oli niin positiivinen kokemus koko Home Bazaar! Ihanan rennon tunnelman loi tietysti paikan emäntä, ja muutama suloinen kissa ^.^ Lisää tälläistä Suomeen. Matildalle aurinkoista juhlapäivää!
  Leena


  VastaaPoista
 6. En tiennytkään, että Saunalahdesta löytyy tuollainen paikka. Täytyy ehdottomasti mennä tutustumaan!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...