tiistai 17. kesäkuuta 2014

NEVER SAY GOODBYE Haikeaa, haikeaa ja vielä kerran haikeaa...nyt toinen päivä menossa kun miehet pakkaavat tavaroitamme, me kiemurtelemme täällä, kun katsomme vierestä, kuinka tavara toisensa jälkeen peittyy ruskean pahvin kätköihin. Olen yrittänyt säilyttää positiivisen mielen, toinen lapsista hyvästelee mielitietettyään, viimeiset halit...lähetellään vielä tekstiviestejä ja hyvän elämän toivotuksia.
Aamulla on täytynyt nousta kukonlaulun aikaan, jotta ehtii tehdä asioita alta pois, pyykkikone laulaa, tavaroita siirrellään paikasta toiseen, matkalaukut täyttyvät, papiljotit pyörivät lattialla ja noutoruoka tuoksuu tiskipöydällä...
Muuttaminen paikkakunnalta, maasta toiseen on aina surullista, mutta jos saisin valita uudelleen, niin kulkisin tämän saman polun iloineen ja suruineen ja kuten Elton John sanoo laulussaan: Friends Never Say Goodbye.
Huomenna jo Suomessa, joten sieltä seuraavat kuulumiset ja jälleennäkemisen riemua tiedossa omien lasten kanssa!!

XX Päivi

29 kommenttia:

 1. Haikeaa varmäan on ja samalla niin ihanaa! Ollaan muutettu täältä Ahvenanmaalta jo kerran takaisin Turkuun, joka on meidän molempien kotikaupunki. Sitten kuitenkin tuli ikävä tytärtä joka oli halunnut jäädä tänne ja tultiin takaisin. Nyt meillä on ikävä Turkua, mutta täällä kuten sanottu ovat tytär perheineen ja rakas mökki. Missä olisi paras asua? Talvet Turussa ja kesät täällä, ehkä. Aika näyttää....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin ihmeellistä, kun sitä alkaa vatvomaan ja veivaamaan ja on ikävä sinne ja tänne :-))
   XX

   Poista
 2. Mihin miehesi ja tyttösi muuttavat? Pienempään asuntoonko samassa kaupungissa vai jäävätkö vielä tuohon taloon? Onko remonttinne Suomessa jo valmis, et ole puhunut siitä mitäön pitkään aikaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies ja tytär muuttavat tähän ihan lähelle (+au pair) pienempään kolmen perheen kerrostaloon. Remonttimme valmistunee Suomessa vasta elo-syyskuun vaihteessa, enkä ole koko taloa nähnyt, nyt kun siellä on revitty paljon alas, kuten kattoa ja seinää, huomenna keskiviikkona pääsen katsomaan urakoitsijan kanssa miltä se näyttää ns. ''paljaana'' ja valmiina uuteen, menen talolle lähestulkoon suoraan kentältä, jännittävää!!! :-))
   XX

   Poista
  2. Oiii! Ihanan jännittävää! Lukijasikin saavat toivottavasti nähdä "lähtötason" :)

   Poista
 3. No varmasti on haikeaa! Tervetuloa Suomeen! <3

  VastaaPoista
 4. Näyttää tosiaan "hurjalta", kun näkee nuo kaikki muuttolaatikot... mutta, tervetuloa takaisin Suomeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Täällä ollaan nyt käymässä nukkumaan lähes tyhjässä talossa, tuntuu kuin olisimme retkellä :-))
   XX

   Poista
 5. Tiedän Päivi todella fiiliksesi. Kun katsoin kuvia, jossa muuttomiehet pakkaavat tavaroitanne, tunsin elävästi ne hetket, kun omia tavaroitamme pakattiin Lontoossa takaisin Suomeen v. -94. Se haikeus ja ihan epätodellinen tunne, että onko tämä aika täällä todella ohi. Siitä on jo siis 20 vuotta, mutta Lontoo on edelleen sydämessäni tai olisiko niin, että toinen puoli sydämestäni jäi sinne.
  Mutta tervetuloa Suomeen! Jään innolla odottamaan blogisi "suomalaista versiota" :)

  - Sirpa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se näin on, että pala sydäntä jää aina, minullakin sydämenpalasia jo useammassa maassa :-)) Katsotaan miten se bloggaaminen sujuu sieltä Suomesta käsin...
   XX

   Poista
 6. Voi että, ihan varmasti on haikeaa. Se ihan välittyy kuvista tänne ruudun toiselle puolelle kun katsoo noita pakattuja tavaroita. Ja hurjasti hoidettavia asioita vielä lisänä. Kyllä aina pieni pala sydämestä jää kaikkiin asuinpaikkoihin/maihin. Mutta ihanaa kun tulet tänne Suomeen ja sitten pääset seuraamaan talonne remonttia läheltä. Kaikkea hyvää toivotan ja turvallista matkaa koti-Suomeen ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä on iloakin rinnassa monin mitoin. Huomenna jo Suomen kamaralla, pöydässä piimää ja karjalanpiirakoita... :-))
   XX

   Poista
 7. Tervetuloa Suomeen, Päivi! Varmaan tapaamme vielä...

  VastaaPoista
 8. Jäin taas ihailemaan kuviasi… tuo muuttomiehistäkin oleva, jossa koko joukko yhdessä yrittää saada portaikossa pakettia ehjänä…tilannekuvia parhaimmillaan. Mutta noita tyhjiä huoneita ei ilman haikeutta voi katsella. Uutta kohti ja tervetuloa kotimaan suveen!
  Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha ha, muuttomiehet kantavat alas vanhaa pianoamme, joka tietty oli painava.
   Tässä odottelen ja tunnin päästä kentälle :-)) Pian nähdään.
   XX

   Poista
 9. Haikealta näyttääkin...onneksi on riskejä ja huolellisia miehiä muuttamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, muutto itsessään sujui hyvin, mutta henkisesti aina raskasta...
   XX

   Poista
 10. Tervetuloa Suomeen! Haikeus todellakin välittyy myös tänne ruudun toisellekin puolelle. Olette kuitenkin niin kansainvälistä poppoota, että tulette selviämään tästäkin oikein hyvin. Mukavat muistot kantavat pitkään ja rikastuttavat koko loppuelämää. Oikein mukavaa kesää koko perheelle, meitä on monta odottamassa kuulumisianne täällä Suomessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet kiitokset kommentistasi, jostakin syystä Suomeen palaaminen on jotenkin se vaikein pala, ei sen takia, ettei haluaisi tulla tänne, vaan enemmänkin kysymys on jollakin tavoin suurista odotuksista...tämähän on nyt kolmas paluumuuttomme Suomeen, enkä tiedä onko tämä viimeinen...blogia yritän innolla jatkaa :-))
   XX

   Poista
 11. What a pity. Blog will be or not? I like it. I was hoping that I would buy pottery. Maybe I could order it to my store? All the best!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi, I will continue...thank you for your comment :-))!!
   XX

   Poista
 12. Kiitos, Päivi, näistä Varsovan ajan postauksistasi. Olet välittänyt kuvillasi ja ajatuksillasi meille paljon kauneutta. Nyt, kun tiesi vie Suomeen, toivon, että saisimme yhä lukea blogiasi. Hyvää juhannusta sinulle ja perheellesi!
  Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nina, blogi jatkuu nyt Suomesta käsin, ehkä hiukan erilaisena, katsotaan millaiseksi se muotoutuu :-))
   XX

   Poista
 13. Haikeaa tottakai, mutta varmasti toisaalta myös tavattoman innostavaa! Hyvää Juhannusta ja muuttoa!

  VastaaPoista
 14. Siis mista olenkaan taas jaanyt paitsi, kun olen taalla Luxin maalla muka pimennossa kaikesta! Tervemenoa siis Suomeen, vastahan siella teilla kavi tuttuja visiteeraamassa. Toivottavasti muisti tama vaaleaverikko kertoa terveisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, mukava kuulla sinusta, kuinka olet siellä viihtynyt?? Nyt sinun pitää valaista minua, keltä minun olisi pitänyt saada terveisiä, Leenaltako???
   XX

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...