lauantai 7. kesäkuuta 2014

BEAUTIFUL PLACE

AMBER ROOM / WARSAW















Haikeutta ja lisää haikeutta...en ole enää ollenkaan varma haluanko lähteä täältä. Mies yllätti minut ja kertoi tilanneensa meille kahdelle pöydän ravintolasta, johon tulisin kuulemma ihastumaan...no tässä se on ja voiko tässä nyt muuta kuin ihastella ja ihastua, koska paikka on niin kaunis :-)) 
Ravintola on nimeltään Amber Room ja rakennus on valmistunut 1800-luvulla ensin yksityiskodiksi, eikä sitä juurikaan pommitettu sodan aikana. Tämän jälkeen rakennus on toiminut eri tarkoituksissa.
Istuimme mukavaa iltaa ihan kaksistaan ja söimme suussa sulavia ruokia, jotka kulautimme alas suloisen viinin kera...ettei vain olisi ollut jäähyväisillallinen...
Tämä muuttoni Suomeen oli siis minun oma ratkaisuni, olisin voinut jäädä, mutta työt kutsuvat...mies taisi nyt hieraista veistä syvemmälle sydämeen, sillä tämä kaupunki tarjoaa kaunista katseltavaa ja koettavaa joka päivä, kun niitä vain osaa oikeista paikoista hakea...
Oikein ihanan kesäistä viikonloppua teille!
XX Päivi

17 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Pitää varmaan lopettaa tämä ruikuttaminen... :-))
   XX

   Poista
 2. Ihana paikka!

  Loppukiri ulkomailla pidempään olleskellessa on aina katkeransuloinen, kun tuntuu, että aika loppuu kesken, eikä ehtinyt tehdä kaikkea mitä olisi pitänyt kun aikaa vielä oli... Nauti siis viimeisistä viikoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, tässä tietysti on monta asiaa yhdessä nipussa, monta luopumista...Ystävätär vielä tulossa Suomesta, helpottaa hiukan tätä oloa...
   XX

   Poista
 3. Nauti viimeisistä päivistä siellä ja muista että voit aina mennä vierailulle sinne :)
  IHANAA KUN TULET SUOMEEN!

  halauksin. Sanna

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia ja herkullisen näköisiä syötäviä! Ai on sinulla muutto edessä...no onnea uuteen elämäntilanteeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, muutto on edessä... hyvässä ja pahassa...:-)
   XX

   Poista
 5. Kumma juttu se loppukirin fiillis, se vaan tulee kun muuttaa maata ja muutenkin kotia. Mutta mikä ihana paikka ja tunnelma tuolla Amber Roomissa. Todellakin beautiful place, ja ruuat ja viinit näyttivät ihanilta, romanttista!
  Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, minulla ei Leena oikein ole sitä loppukirin tunnelmaa, vaan paniikki iskee aina kaksi päivää aiemmin kun on pakattava, mutta ajattelin, että aina on hommat saatu tehtyä, teen sen minkä ehdin ja käyn vielä niissä paikoissa mistä erityisesti pidän ja yritän nauttia viimeisistä päivistä... :-))
   XX

   Poista
 6. Palaatko siis johonkin entiseen työhösi Suomeen vai miksi sinun on juuri nyt muutettava? Ei tarvitse vastata, jos kysymys on liian henkilökohtainen, mutta vakiolukijanasi asia tietysti kiinnostaa ja ihmetyttää :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, minähän olen yrittänyt pyörittää nelisen vuotta suomalaista yritystäni tavallaan täältä Varsovasta käsin, mutta se ei oikein onnistu pitkän päälle, joten nyt on aika ryhtyä kokopäivätoimiseksi yrittäjäksi. Minulla on myös nyt sitten kesästä alkaen neljä viidestä lapsesta Suomessa, vaikkakin yksi jää tänne vielä vuodeksi jatkamaan koulua ja minä sitten lentelen Helsinki Varsova väliä...eipä siinä sen kummempaa.
   XX

   Poista
 7. Amber Room näyttää aivan ihanalta ja romanttiselta paikalta. Nauti kaikesta! Oikein hyvää viikonloppua teille kaikille./t. Helena :))

  VastaaPoista
 8. You are right it's beautiful place:) You look great!:)
  Have a wonderful sunny Sunday:)

  VastaaPoista
 9. Voi, taas kerran ihana paikka!! ♡
  Voi sua äiti kulta, tiedän sen haikeuden ja surun...Muistatko minut kun muutimme takaisin suomeen? hehe pienet paniikit...
  On se aina niin vaikeeta, ja sydän jakautuu kahtia, yksi pala siellä ja toinen täällä suomessa.
  Mutta, onhan meillä vuosien kokemusta..ja aina siitä on selvitty...Mun toinen puolisko on edelleen siellä thaimaassa... :(

  Haleja sinne!!!♡♡♡

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...