lauantai 21. kesäkuuta 2014

MIDSUMMER in Finland
Hei ja juhannusterveiset täältä...no mistäpä muualta kuin Suomesta! Vietimme juhannusta perinteisesti tyttären ja hänen perheensä luona meren äärellä...suloinen juhannus. Ilmakin oli meille suosiollinen. Myös enoni oli paikalla kuten tavallista ja mentiin ihanasti vanhan ja hyväksi todetun kaavan mukaisesti. Mitäpä tässä sen enempää kertoilemaan, kuvat puhukoot puolestaan, kiitos rakkaalle tyttärelleni Aino-Kaisalle!! (...ja myös tietysti Anssille :-))
Toivottavasti olette kaikki saaneet viettää mukavan juhannuksen säistä huolimatta!

POP UP SHOP avautuu pian. Perjantaina 27.6. klo 15-18 ja lauantaina 28.6. klo 12-15. TERVETULOA kahville, uusia tuotteita myös tarjolla, kuten EVERYDAY keramiikka. Aino-Kaisa on luvannut tulla auttelemaan perjantaina ja lauantaina, toivottavasti nähdään viikonloppuna.
XX Päivi

25 kommenttia:

 1. so lovely midsommar you have had. XX Pernilla

  VastaaPoista
 2. Onpa ihanan kesäisiä kuvia!

  Meilläkin aurinko paistoi välillä, mutta ei ulkona oikein olisi tarjennut syödä. Onneksi anoppilan pitkän pöydän ääreen sisälle mahtui mukavasti yksitoista henkeä. Draamaltakaan ei vältytty kun yksi lapsi tippui kaiteelta, yhden lampaan luultiin hävinneen ja yksi vihkisormus hävisi heinikkoon. Loppu hyvin, kaikki hyvin; putoamisesta selvittiin naarmuilla, lammas olikin laumassa ja sormuksen häviämispaikka ja -ajankohta pystyttiin paikantamaan ottamieni kuvien perusteella ja sormus löytämään pitkästä heinikosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hurja, mitä draamaa teillä on ollut, onneksi kaikki kääntyi parhain päin, eikä kukaan loukkaantunut tai hävinnyt lopullisesti :-))
   Meillä oli Kotkan seudulla kaunis ilma, eikä takkia olisi päivällä tarvittu, vaikka minulla sellainen välillä olikin päällä...
   XX

   Poista
 3. Ihanan kesäisiä kuvia - vaikka toppatakki sielläkin näyttää välillä olleen päälle;)
  Ei se sää merkitse yhtään mitään, kun on rakkaimmat koossa♥
  Hyvää juhannuksen jatkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, rannassa paistoi lämpimästi aurinko, kun aurinko toisinaan oli pilvien takana, vetäisin kevytuntuvan päälle, parissakymmenessä asteessa oltiin päivällä auringossa, ei paha! Illansuussa kyllä ruokailtiin sisällä.
   XX

   Poista
 4. Beautiful pictures! I am excited to see Finland!

  VastaaPoista
 5. Oi mitä kuvia! Täydellinen paikka viettää juhannusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttären pihapiiri on kuin luotu juhannusjuhlia varten :-))
   XX

   Poista
 6. Juhannusta parhaimmillaan. Taas kerran iloinen tunnelma välittyy tänne asti. Ja tuo auringon paiste….onko jollain kuvanmuokkaus ohjelmalla saatu aikaa? :) Toppis on Suomen kesän luottovaate!
  Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivä oli kaunis ja lämminkin, minullahan nyt ei ole koskaan liian lämmin :-))
   Tuo sininen kevytuntuva on kuin unelma...
   XX

   Poista
 7. Ihanaa kun teillä paistoi aurinko Kotkassa :) Me olitiin Jyväskylässä isovanhempieni luona ja mukavaa oli.
  Mukavaa sunnuntaita ja ensi viikolla nähdään :)

  terveisin. Sanna

  VastaaPoista
 8. Voiii ihania kuvia täälläkin hhihihh ♡
  Olipas ihanaa kun olitte täällä, vaikka aika meni taas niin nopeasti, mutta pian nähdään jo uudestaan! (perjantaina..)
  HALEJA HALEJA!! ♡♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa hauskaa, kun nähdään uudestaan niin nopeasti, sitäpaitsi nyt voidaan tavata syksylläkin ja talvella jne kun olen täällä :-))
   Kiitos ihanasta juhannuksesta!
   XX

   Poista
 9. Aah, miten ihana juhannus teillä on ollut! Kokot ja kaikki! Upeita kuvia, erityisesti tuo toinen kuva, jossa on herkkupöytä on aivan hurmaava. Mahtavaa, että teille paisoi aurinko!

  VastaaPoista
 10. Niin kesäistä kuvissasi, ettei paremmaksi voi pistää:) Mukavia päiviä suomalaiseen arkeen!

  VastaaPoista
 11. Ihanat kuvat! Kuten aina ;) Mukava yhdessäolemisen fiilis välittyy ruudun toisellekin puolelle.

  Tervetuloa Suomeen! Muutto on kova rutistus, meillä se on edessä nyt kuun lopussa. Pitkää pinnaa ja tsemppiä toivon teille ja innoissani odotan, kuinka sisustat Suomen kotinne. ♥

  Hyvää Juhannussunnuntaita!

  VastaaPoista
 12. Ihania kuvia ja hyvä fiilis noissa kuvissa. Näyttää todella olleen kaunis päivä, vaikka olikin kolea. Pääasia, ettei sada. Täällä Hesassa kyllä ripotteli välillä vettä.

  VastaaPoista
 13. Kuinka monta kertaa ovatkaan kysyneet, että "Miltä tuntuu?" Sanon, että hyvälle ja pahalle. Jäähyväiset ovat pieni kuolema, mutta samalla jo tietää, että jotakin uutta se nyt pukkaa. Minä saan vuoden päästä Kotkan juhannuksen. Suomen kirpeän syyskuun. Ja Kotkan saariston. Oman pihan. Ja rakkaat ympärille. Minä menetän Istanbulin, ainakin nyt hetkeksi. Mutta onhan minulla muistot ja monta luvattua avointa ovea silloin, kun taas tänne tulen. ONNEA liikkeeseen, ehkä joskus olen ovellasi.

  VastaaPoista
 14. Ihana katsella taas näitä kuvia - mekin siellä Kotkan rannikolla kun sitä ollaan yleensä Munapirtissä vietetty :-) Nyt jäi viettämättä ja vähän haikea katsella muiden ihania juhlia. Mutta kesäähän on jäljellä! Haaveilen yhdestä suippokärkisestä maljakostasi... Toivotaan, että riittäis, koska uskon että pop up on taas ja kerran menestys!!

  VastaaPoista
 15. It's a great place and from those amazing pictures I can tell you've had a wonderful time in Finland:)
  Have a lovely week:)

  VastaaPoista
 16. Tervetuloa koti-Suomeen :) Ihanat juhannuskuvat!
  Tää on kyllä ihan hullua; en taaskaan pääse PopUp:iin! Ollaan Tallinnassa pe-la-su!
  ...ehkä me jossain kohtaa nähdään?
  terveisin Kirsi

  VastaaPoista
 17. Ompa ihania kuvia..olimme itse juhannuksen "lämpimässä" lomailemassa jos ei kyllä saa minkäänlaista juhannusfiilistä :( mutta onneksi sinun kuvasi pelasti tämän asian <3
  Ja voi harmitus istun lentokoneessa kun PopUp on ...olen niin odottanut että pääsisimme siskoni kanssa ko.tapahtumaan... Mutta syksyä ja uutta PopUp:ia odotellessa.. Ja tervetuloa Suomeen...
  Iloa ja Valoa päiviisi..
  Maria Turust

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...