lauantai 22. syyskuuta 2012

SOME WORK TO DO...Hei taas...teen aina välillä kotona töitä, joskus se voi olla aika haastavaakin...Bea hyppii koneeni päälle ja yksi toinen hyppii huoneesta toiseen...toisaalta mitä elämä olisi ilman näitä hyppijöitä...
Olen tekemässä ''monday TO sunday''- pellava-tilausta ja saanen sen vasta marraskuun lopussa Suomeen...toivottavasti, koska tarkoituksena olisi tilata pari uutta väriä. Oikeiden värien löytymiseen menee aikaa, tarvtaan monia värjäyksiä ja mallikappaleita. Lisäksi olen tehnyt toisenkin tilauksen ja toivon saavani senkin Suomeen samoihin aikoihin ja tällöin saisin järjestettyä jouluisen OPEN HOUSE-tilaisuuden 1.-2.12. lomakodissamme Espoossa jonne olisitte kaikki tervetulleita kahville ja nauttimaan pikkujoulutunnelmasta. Pidetään peukut pystyssä, että kaikki etenee suunnitelmien mukaisesti.
Suloista sunnuntaita Varsovasta!
XX Päivi

10 kommenttia:

 1. Minäkin usein haaveilen siitä, että saisin tehdä töitä kotoa käsin ainakin osan aikaa. Mutta se olisi kyllä juuri tuollaista, keskeytyksiä riittäisi. Mutta toisaalta siksi se juuri olisikin mukava tapa tehdä töitä, olisi elämää siinä ympärillä eikä tuntuisi niin "töiltä". :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, näinhän se on...minulla on kyllä työhuone yläkerrassa, mutta alakerrassa sohvalla on niiiiin mukavaa...lisäksi lapset päivisin koulussa, jolloin talo on hiljainen, mutta välillä homma lipsahtaa sinne myöhäiseen iltapäivään... :)
   XX

   Poista
 2. Tuntuu niin tutulta tuo koiran hyppiminen tietsikan päällä ja kyljessä kun yrittää keskittyä johonkin "tärkeään". Meidän Viivi ainakin osaa ottaa osansa huomioimisesta tilanteessa kuin tilanteessa. Nytkin köllöttelee tuossa vieressä välillä huokaillen tyytyväisenä rapsutuksesta :) Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, onhan se ihanaa kun on ainakin ''joku'' kyljessä kiinni, nytkin koiramme on siis niin kiinni kyljessäni...ja meillä molemmilla on kuuma...
   XX

   Poista
 3. Mikä ihana vaate sinulla, kiva sydän selässä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, vaate on CHILLNORWAY ja se on ihana; pehmeää,paksua ja joustavaa trikoota. Ystäväni vei minut pienen pieneen liikkeeseen täällä Varsovassa ...siellä myytiin OddMollya ja ChillNorwayta ja muitakin pohjoismaisia merkkejä hyvin rajoitetusti kylläkin. Tämä omani oli alessa; -60%!!Jeeee!
   XX

   Poista
 4. Hauska kuvasarja, ensin rauhallista ja sitten räväkämpää... ja taas rauhoittuu :) Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marru!
   Yleensä meillä on vain sitä räväkämpää... :)
   Hyvää alkavaa viikkoa!
   XX

   Poista
 5. Toivottavasti OpenSale toteutuu, tulossa ollaan!!!! En malta odottaa mitä kiva keksit.
  Hauskoja kuvia taas
  -Marjut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Marjut! Toivotaan, että tavarat tulevat ajoissa, siinä on aina monta mutkaa matkassa... Kiva jos olet tulossa... :)
   XX

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...