perjantai 14. syyskuuta 2012

LAST THREE DAYS...

HEI / REGARDS FROM WARSAW...viikko kulunut vilauksessa...touhuiltu kaikenlaista anoppi Stinan kanssa ja on ollut mukavaa. Matilda sai famolta synttärilahjaksi henkäyksen keveän ''kevytuntuvatakin'' syksyn viileisiin päiviin...vielä sitä ei päivisin tarvitse...ilmat ovat  kesäisiä. Nautittu famon kanssa kiireettömistä aamuista ja käyty kaupungilla. Saimme ihanat ja maistuvat tuliaiset, suomalaista ruisleipää, suklaata ja JIHUUUU - suomalaisia lehtiä; Dekoa, Divaania, Kotivinkkiä, Evitaa...huh huh kun ei oikein tiedä mistä aloittaisi lukemisen...ovat aarteita täällä.
Suloista/lämmintä/kaunista viikonloppua!! HAVE A GREAT WEEKEND!!!
XX Päivi

18 kommenttia:

 1. Oi että, mitä feelgood kuvia! Taas olet hakenut ihanan valkoisen ruusukimpun sieltä ihanasta kukkakaupasta! Olen ottanut oppia sinulta ja nyt haen tuoreet kukat floristilta joka perjantai!

  VastaaPoista
 2. Warsaw looks like you have a wonderful stay, hug Nilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HEJ NILLA, Warsaw is a nice place to stay. :)
   XX

   Poista
 3. Taidanpa liittyä joukkoon eli toimi Sofian tavoin. Saako kysyä minkä rotuinen Bea on? Harkitsemme koiran hankintaa meidän kahden aikuisen perheeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, Bea on Shi Tzu,ihana koira, myös terapiakoirana käytetty. Suosittelen!
   XX

   Poista
 4. Todella ihania tilannekuvia jälleen. Näihin "uppoaa" täysin. Saanko tiedustella millä mahtanet kuvata, kun kuvasi ovat niin valovoimaisia ja tarkkoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, toki kerron mielelläni, että otan kuvat Nikon D90:llä, objektiivistähän se myös paljon riippuu millaisia kuvia saat aikaiseksi. Itse käytän 50 millistä. Suosittelen! Kiitos kommentistasi.
   XX

   Poista
 5. Ihania kuvia jälleen äiti <3
  Terkkuja sinne :-)

  VastaaPoista
 6. Wonderful pics, and wonderful peace:)

  Kram Åsa

  VastaaPoista
 7. Jos on mulla ollut ihana viikonloppu, niin ihana se on näyttänyt olevan teilläkin! Suklaata on syöty siellä ja täällä, lämmöstä nautittu, kuten myös hyvästä seurasta :D
  Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin ihanaa, mukavaa seuraa ja syötävää, mitäs sitä muuta!
   XX

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...