keskiviikko 12. syyskuuta 2012

MANY THINGS TO DO...jeeeee!!!

MENOKSI!! Eilinen ilta ja tämä päivä täynnä puuhaa...mieheni äiti tuli tänään, keskiviikkona Suomesta lomalle luoksemme. Minähän sain oikein tarmonpuuskaan ja halusin laittaa paikat kuntoon . Hioin ruokapöydän ja sohvapöydän pinnat. Laitoin valkopetsit pintaan, raahasin isoja mattoja ylhäältä alas ja toisia taas alhaalta ylös. Keittiöön kiinnitettiin Ikean uudesta mallistosta mustat seinäspotit...sitten taas yläkertaan, alakertaan jne jne. Kantelin tuoleja milloin mihinkin nurkkaan...lehdet ovat vain silmänlumetta, en minä niitä ehtinyt lukemaan. Tänään nousin jo aikaisin aamusta leipomaan mustikkatorttua ja sitten ryntäsin koululle vanhempien tapaamiseen ja sitten ajoin lentokentälle.
Pöydistä tuli hienoja, lamput valaiset mukavasti keittiötä, matot näyttävät hyviltä uusilla makuusijoillaan, oliivipuut ovat elossa, vaikka oliiveja tuskin saamme. Lehdet ehdin lukea myöhemminkin ja piirakka maistui kahvin kanssa...illalla naurettiin anopin kanssa, niinkuin naiset vain voivat yhdessä...HYVÄÄ VIIKON JATKOA JA HAUSKOJA PÄIVIÄ NAURUN KERA!
Have a lovely week!
XX Päivi

14 kommenttia:

 1. Wau mikä tehopakkaus :)

  Kirsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kirsi!
   Välillä tehopakkauksena ja välillä niin niin saamattomana... :)
   XX

   Poista
 2. Oletpa ollut ahkerana! Mmm, mikä mustikkapiirakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä jokin kummallinen ahkeruuspuuska iskee, en tiedä mistä tulee ja milloin tulee... :)

   Poista
 3. Sinulla oli oikein "iso vaihde päällä". Oikein ihana lopputulos!

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa mahtavaa.. Voi kunpa kerkeisin viikonloppuna myös maalaamaan. Taitaa jäädä kuitenkin haaveeksi, kun pojallani on salibandyturnaus koko viikonlopun. Niin kauniita kuvia ja mikä ihana valo kuvissa on.
  Mukavaa päivää!
  Maarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit, aina ei ehdi, eikä kykene ja välillä ei vaan yksinkertaisesti jaksa...lasten menot menee kyllä edelle. :)

   Poista
 5. Hehe mua niin nauratti, kun molemmat heräsimme eilen 5, no minulla oli se aamukuvaus, mutta sinulla myös hieman myöhemmin, ja koko päivä täynnä puuhaa, ja sitten vielä kummatkin oltiin leivottu mustikkapiirakat :) Heheh ja kaikki tämä tehtiin ilman että toinen tiesi mitään :) Mom and daughter always doing the same things :) <3 Ihania kuvia muuten...oikein kaunista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep jep lapseni..erikseen yhdessä touhutaan! Kiitos kommentistasi kultaseni! <3

   Poista
 6. No huh, siellähän on pyörähtänyt varsinainen tarmopesä :)
  Pöydät ovat kyllä tosi kauniit!
  Mukavaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle kommentistasi ja ihanaa viikonloppua!
   :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...