sunnuntai 22. marraskuuta 2015

I THOUGHT I HAVE FORGOTTEN...
 Hei

''Ja jonkun kauan sitten unohtuneen tunsin liikkuttavan minua,
kun olohuoneen sohvaan juutuin katselemaan noita kuvia...''

Jäin katselemaan kuvia vuosien takaa, en suinkaan sohvalle, vaan yläkertaamme Matildan huoneeseen.

Muistan kuinka asuessamme Thaimaassa saatoimme lähteä ajamaan lasten kanssa sunnuntaisin kohti läheistä kaupunkia. Soitimme Mamban cd:tä täysillä koti-ikävän kourissa ja lauloimme mukana. 
Axel pienenä poikana mietti mistä Noita-kuvista (...juutuin katselemaan noita kuvia) oli kysymys ja oliko kyseessä pääsiäisnoidat vai jotkut muut :-))

Tuli mieleen kaikki automatkat Kaakkois-Aasiassa asuessamme, kun ajoimme pitkiäkin matkoja esim. rantalomille ja
kuinka takapenkillä ei toisen varhaisteini-ikäisen jalka saanut koskettaakaan vieressä istuvan toisen samanlaisen jalkaa, tai muuten nousi mekkala... :-))

Tai kuinka automatkoilla leikimme kirjainleikkiä lasten ollessa pieniä siten, että tietyllä kirjaimella alkavia eläimiä piti kunkin vuorollaan luetella.
Muistan aina, kun Aino-Kaisa antoi vinkkejä K-kirjaimella alkavasta eläimestä: ''Pitkä, karvaton, kiemurtelee''... ja reipas pikkuveli siihen kirkkaalla äänellä antoi vastaukseksi: ''Piikkisika''. 
Tämä on meillä vieläkin sellainen lentävä lause ja nyt 25-vuotias pikku-veli on kuullut kyseisen ''piikkisika'' jutun kymmeniä kertoja...

Monia hauskoja juttuja tuli mieleen ja kuvia katsoessani
muistan tarkkaan missä ne on otettu ja miksi juuri silloin olemme asettuneet kuvattavaksi...
(Vuosien saatossa on moni asia muuttunut, niinkuin nyt hiusten väri, olin tumma ja tu...ja tunteellinen, kunnes melko nuorena hiukseni harmaantuivat ja minusta tulikin sitten blondi ja 
blondina on ollutkin oikein hauskaa :-))

Oikein hyvää alkavaa viikkoa
XX Päivi

10 kommenttia:

 1. Good evening Paivi , love your "old" photos ! Just got my albums out, to show my Grandkids what their mommy looked like when she was little. It is hard to believe that sooooo many years have past . Don't you feel the same inside as you did in those pictures long ago ? Looking at your current pictures gets me in the mood to decorate our house for christmas , especially after we had our first snowfall last night .
  Remembering good times and wishing you a lovely week hugs Ellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hello Ellen! I am just wondering do you still have snow there? It's raining here.
   Yes, I feel the same inside as I did in those pictures long time ago, the same young woman:-))
   Hugs
   XX

   Poista
 2. Tuollaisia muistoja on aina välillä mukava muistella.
  Samasta syystä ollaan täälläkin blondina ja taitaapa olla aika sama sävykin hiuksissa..:)

  VastaaPoista
 3. Ihana kirjoitus, hymyilytti ja piristi sairaslomalaisen iltapäivää!

  VastaaPoista
 4. Vanhat kuvat tuovat aina paljon muistoja mieleen...

  Ekaluokkalaisena olin oppinut, että Varre = Wartburg-auto, koulumme talonmiehellä oli sellainen. Kun kuulin Kirkan Varrella virran-hitin, luulin pitkään että siinä lauleltiin jonka Virta-nimisen Warburgista :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se menee, minulle lapsena laulut kertoivat aina minusta, kun laulettiin päivistä...päivistä aurinkoisin jne...
   XX

   Poista
 5. Ihana postaus! Vanhat valokuvat tosi piristi ja kontrasti blogissasi! ja vähän pääsi kurkistamaan myös yläkertaasi. Olen usein ajatellut, että mitähän yläkerrassa on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yläkerta on jäänyt vähemmälle tässä blogissa, vaikka siellä katselen televisiota ja makailen sohvalla :-)) Siellä on myös vierasvuoteemme, sekä Matildan huone.
   XX

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...