tiistai 16. syyskuuta 2014

WHAT A MESS


Täällä pahvilaatikoiden seasta teille kirjoittelen. Mies lähti tänään takaisin Varsovaan (varmaankin pakoon pahvilaatikkoarmeijaa :-)) ja minä saan oikein tosissani purkaa näitä tavaroita, jotta jossakin näkyisin. Olen ylpeä, sillä selätin parikymmentä laatikkoa tänään muun työn ohessa. Keittelen aina välillä kahvit ja kuuntelen poikani minulle asentamaa Spotifyta. Huomenna onneksi ystäväni tulee auttamaan, neljä kattä on tuplasti enemmän kuin kaksi :-))

Osa kuvista siis alakerrasta ja vuodekuvat yläkerrasta, joka on yhdistetty vieras/televisiohuone, kätevää.

Nyt taidan lähteä nukkumaan, leikkasin tässä jo upouudella veitsellä sormeeni, sottasin sitten verellä juuri pesemäni pussilakanan, joita silitin ja tietty join kahvia siinä samalla, niin eikö kahvikuppi pudonnutkin kädestäni sohvalle ja siitä vaalealle matolle ja lopulta Berliininmunkin hillot valuivat sille samaiselle lakanalle, jonka olin juuri putsannut...ai ai...
Muuten, minulle melkein tärkeintä on, että kaiken sotkunkin keskellä saan kukkasia maljakkoon ja tänään otin pihalta hennon vaaleanpunaisia Alppiruusuja, ne kukkivat taas!!! Tuli hyvä mieli.

Terkuin Päivi

30 kommenttia:

 1. hallo hallo... mess or not , it is already looking really good. How refreshing to see non-perfect pictures... real life , right ?!?! Thanks for sharing your nice mess.
  Don't work too hard . Hugs Ellen

  VastaaPoista
 2. Voiton puolella jo, kun tavarat on oikeassa osoitteessa. Minun on vähän vaikeaa keskittyä kokonaisuuteen, kun tuijotan kuvissa vain sinun Egg-tuoleja (sulla on niitä kaksi!) ;) Kuume on taas tapissa sen tuolin osalta. Ja nuo valkoiset lattiat... tuon asian olen päättänyt toteuttaa vielä joskus. Aivan varmasti. Miten kaikki nouseekaan esiin valkoista lattiaa vasten.
  Kiitos kun jaksat kesken muuttokiireiden jakaa meille rumban vaiheita.

  VastaaPoista
 3. Näyttää niin hyvältä!!! Pian muutto on ohi ja saat nauttia uuden kodin tunnelmasta Päivi!
  Tsemppiä<3

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää! Kertakaikkiiaan on kaunista, laatikoista huolimatta.

  Ja tekevälle sattuu ;)

  VastaaPoista
 5. Tuossa vaiheessa varmasti tulee välillä toivoton olo! Tsemppiä, kun kaikki tavarat löytävät paikkansa teillä on ihana koti.

  VastaaPoista
 6. Beautiful mess :) Onnea uuteen / uudistettuun kotiin ♥

  VastaaPoista
 7. Ihanan näköistä laatikoista huolimatta. Sinä saat kuvissa sekamelskankin näyttämään hyvältä. Olet kyllä loistava sisustaja ja valokuvaaja. Ihania yksityiskohtia ihan arkisistakin asioista. Tyylisi puhuttelee ainakin tätä lukijaa. Tsemppia siivoushommiin.
  Innolla odotan aina uusia postauksia.

  VastaaPoista
 8. Ihania valmiita pesäkkeitä siellä laatikoiden keskellä! Ihanaa uuden luomista siellä sulla käynnissä!
  Onnea uuteen kotiin ja tsemppiä! Kaiken ei tarvitse olla kerralla (tai parissa päivässä) valmista!

  VastaaPoista
 9. Tekevälle sattuu! Laatikoista ja sattumuksista huolimatta taidat olla jo voiton puolella kodin laittamisessa.

  VastaaPoista
 10. No voih mitä sattumuksia. Hyvältä kuitenkin näyttää jo nyt. Nonnan kanssa täysin samaa mieltä. Päivi, ota rauhallisesti ja muista myös nauttia jokaisesta valmiista kohdasta - niistä hetkistä saat taas lisää energiaa seuraavan kohdan suunnitteluun. Putiikikin aukeaa sitten aikanaan, kyllä me jaksamme odottaa - tsemppiä ja aurinkoisia päiviä!

  VastaaPoista
 11. Oih, ihailen, ihailen, ihailen!!! Näyttää niin kauniilta, muuttolaatikoista huolimatta. Sinulla on kyllä silmää harmooniselle ja kauniille sisustukselle!!! Wow! Energiaa, Päivi, urakan loppurutistukseen! t. Terhi

  VastaaPoista
 12. Mun sydän sulaa. miten kaunista voi olla kaaoksenkin keskellä. upeita lattioita, kuten olen aiemminkin sanonut. Upea matto myös olkkarissa <3 aaah!

  VastaaPoista
 13. En kestä - teillä on niin kaunista - eikä haittaa pari laatikkoa ollenkaan. Muuttaisin ihan justiinsa tuollaiseen kotiin.
  Ja niin se on, että tekevälle sattuu - onneksi ei pahemmin<3
  Ihania, aurinkoisia päiviä sinne!

  VastaaPoista
 14. Voi Päivi miten upean kaunis koti! Kaikki näyttää todella kauniilta ja valoisalta :)
  Olet uurastanut todella kovasti ja työsarkaa vielä varmasti riittää, mutta kuvista näkee jo todella upean kokonaisuuden! Kovasti voimia ja monta kuppia hyvää kahvia ;)

  VastaaPoista
 15. Komppaan edellisiä kommentoijia, näyttää niin kauniilta laatikkokaaoksesta huolimatta! Kuvissa vilahtaa mm. upea laattalattia, ihana päiväpeitto, kasoittain muhkeita tyynyjä... Miten tässä edes malttaa odottaa, että saat kaikki tavarat on paikalleen, saatan pakahtua kauneuskateutdesta... ;)

  VastaaPoista
 16. Niin kaunista. Kaaoksenkin läpi sen näkee :) Sinulla on kyllä Päivi aivan pettämätön sisustusmaku ja silmää kaikelle kauniille! Laattalattia, sohvat, päiväpeitto, matot, tyynyt... I love it!

  VastaaPoista
 17. Aivan ihanan näköistä. Sotkuista viis.
  Silmä lepää kuvissasi!!!!

  VastaaPoista
 18. Hienolta näyttää jo silti. Teidän talo on niin kaunis, ja kun siihen yhdistää sistustaitosi (ja muuttokuormantyhjennystaidon ;) ), niin hyvä tuosta tulee. Tekevälle sattuu! Tsemppiä urakkaan! :)

  VastaaPoista
 19. Ai että, miten voikaan koti näyttää noin harmoniselta ja kauniilta muuttokaaoksen keskellä! Tsemppiä purkuhommiin ja onnea uudistuneeseen kotiin!

  VastaaPoista
 20. Ihanalta näyttää, vaikka kaikki ei vielä olekaan paikoillaan! Entäs sitten kun kaikki on valmista. Hiukan olen kateellinen tuolle ympäristölle :)

  VastaaPoista
 21. Hyvällä mallillahan siellä purkaminen näyttää olevan. Eikö toisaaalta ole kiva järjestellä kaikki taas uudelleen, nyt ehkä pysyvämmin. Olen jotenkin oppinut tykkäämään muuttamisesta ja tavaroiden lajittelusta ja paikoilleen asettelusta.Niin kodikkaalta näyttää jo nyt. Takka päälle illalla, lasi viiniä ja nauti aikaansaannoksestasi ;)Kyllä kaikelle löytyy paikka, lopulta.

  VastaaPoista
 22. Hyvin on vielä mielessä ja viimeiset pahvilaatikot edelleen purkamatta. Sinulla selkeitä pilkahduksia esillä kauniista lopputuloksesta, joten eiköhän se auta jatkamaan.

  VastaaPoista
 23. Ehkä pientä epäjärjestystä korkeintaan! :) Muista nauttia tästäkin ajasta!

  VastaaPoista
 24. Moi!

  Näyttää nyt jo hienolta!!! Mä kyllä voisin muuttaa teille. ;^D
  Ja sitte kun kaikki on valmista, niin kuvia joka nurkasta!!!!!!!
  Ei muutaku huone kerrallansa kuntoon, niin tulee nopsaa valmista. Ja poppi soimaan...

  T:Katja

  VastaaPoista
 25. Stemppiä laatikoiden purkamiseen ja järjestelyyn -jos kaipaat apua, tulen mielelläni!

  terveisin. Sanna

  VastaaPoista
 26. Hyvältä näyttää! Yritin etsiä aimmista postauksista seinien värin koodia jos se olisi jossain mainittu mutta en löytänyt. Vai oliko niin, että on maalattu ihan sävyttämättömällä valkoisella? Olen kehitellyt pienimutoisen kriisin :) Olohuoneelle pitäisi tehdä jotain... Valkoinen houkuttelee kovasti.

  VastaaPoista
 27. Epäjärjestyksenkin keskellä näyttää todella kauniille, joten sitten kun kaikki on paikoillaan, on lopputulos varmasti täydellinen! ♥

  VastaaPoista
 28. Vau, ihanan kutsuvalta näyttä jo, olisko mahdollista saada vähän pohjapiirrustusta kodistanne, hahmotan siitä paremmin tilat. Odotan koko talon esittelyä kovasti!!! Kiitos näistä tunnelmista/
  Marjo S.

  VastaaPoista
 29. Monet, monet kiitokset kaikista kommenteistanne. Marjo, pohjapiirroskin on jossakin täällä, kunhan vaan löytyisi...Johanna, seinät ovat puhtaan valkoiset.
  XX Päivi

  VastaaPoista
 30. Aivan ihana koti - upeita yksityiskohtia <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...