sunnuntai 1. syyskuuta 2013

MY WOODEN BENCH
















HEI ja terveiset puupenkiltä. Tämä päivityshän lähti siitä, että haahuilin täällä lauantaina ja päätin käydä kaikki vanhat sisustuslehteni läpi...(niitähän nimittäin riittää...ihan hävettää sanoa, mutta niitä on monen monta laatikollista, koria jne...) ja aloin kerätä ideoita, sekä  fiilistelykuvia (siis repimällä sivuja) mielenkiintoisista ja kauniista sisustuksista.
Tämän jälkeen pakkaan lehdet ja vien paperikeräykseen, joskin en saanut urakkaani kuin vasta alkuun, kun unohdun samalla lukemaan lehtiä.

Jos muuten satutte vilkaisemaan jalkaterääni, niin näette espadrillos rusketusrajat jalassani (eivät niin selkeät enää), en nimittäin käyttänyt mitään muita kuin noita ihania kangastossuja koko kesän. Kesällä jalat näyttivät erikoisilta kaksivärisinä. Nyt olen vetänyt jalkaani kuvassa olevat kesäiset, vuorittomat nahkasaapikkaat ja käytän niitä paljaissa jaloissa ja tuntuvat niin mukavilta...apua, kohta pitää laittaa sukkahousut jalkaan, ei onneksi kuitenkaan vielä!

Teen siis miestäni varten eräänlaista ideakansiota  (ja onhan se mukava ensi kesänä sitten itsekin muistaa millaista remonttia oikein olen suunnitellut, kun tuo muisti joskus tekee tepposet :-)) ) tulevasta remontista omakotitalossamme siellä Suomessa, sillä toivon hänen ymmärtävän, mitä vaimolla on mielessä...

Istuskelin puupenkillä, joka ei ole kyllä sieltä mukavimmasta päästä istua ja lukea, mutta tuollainen vanha penkki on niin kaunis katsella.

Viikonloppu alkaa olla ohi ja lähdetään uuteen viikkoon ja vieläpä reippaalla mielellä vai kuinka?
Hyvää alkavaa viikkoa!!
XX Päivi

32 kommenttia:

  1. Mulla on ihan samanlainen lehtiongelma, jota olen myös yrittänyt selättää viime aikoina. Nyt olen jo karsinut kasoittain lehtiä, joita en halua enää säilyttää, mutten raaskisi heittää niitä paperinkeräykseenkään vaan mietin, kenelle tai mihin niitä voisi kierrättää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla ihan yleinen vitsaus tämä lehtien säilyttely...joskin lehtiä on aina mukava ottaa uudelleen ja uudelleen esiin, nimittäin aina löytyy jotakin uutta, sekä kiinnostavaa!
      Kierrättäminen on hyvä idea.
      XX

      Poista
  2. Kaunis penkki, vihreät oksat ja rouva itse : ) Oletko ostanut penkin sieltä Puolasta? Tykkään kovasti vanhoista huonekaluista ja meilläkin on kaksi samantapaista, vanhaan penkkiä lapsuudenkodistani lähtöisin. Ne ovat kyllä tärkeitä ja toivon, etteivät koskaan risahda poikki!

    Hauska kuulla, että tätä lehtien järkkäilyä on liikkeellä enemmänkin : ) Minäkin hankin jo säilytystä varten puulaatikot, mutta vielä pitäisi päästä kunnolla vauhtiin karsimisen suhteen. Nyt olen lähinnä vain selaillut lehtiä enkä raaskii heittää mitään pois : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä penkki on Puolasta ja Puolaan se on tullut jostakin Aasian maasta, uskoisin. Jos minulla on lehtiä niin penkkejäkin riittää, kaikenkokoisia ja -mallisia :-))
      Kuulostaa hyvältä jos on saanut jotakin omasta lapsuudenkodistaan, niitä tuleekin varjella.
      Lehdet ovat päivän piristys, helppo ja nopea, silloinkin kun aikaa on vähän. Mies kantelee sisustuslehtiä milloin mistäkin maasta.
      XX

      Poista
  3. Todella, todella upeita kuvia! Noi kengätkin on niiin hyvän näköiset.
    On varmasti kiva alkaa suunnittelemaan aivan konkreettisesti talon uudistusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kengät sain puoleen hintaan, kun oli viimeinen pari ja ovat olleet kyllä mukavat.
      On ihana alkaa suunnittelemaan talon/keittiön remonttia, kun aina ulkomailla joutuu asumaan jonkun muun suunnittelemassa talossa, vaikka omat huonekalut onkin.
      XX

      Poista
  4. Minulla on vieläkin aika näkyvät "ballerinarajat", ne kun olivat koko kesän pääasialliset jalkineet. Sukkia en ole käyttänyt sitten toukokuun alkupuolen.

    Sama juttu lehtien kanssa. Olen vähentänyt niiden ostamista ja mielestäni laitan niitä kiertoon entistä nopeammin, mutta silti niitä on kertynyt... Välillä ryhdistäydyn ja käyn läpi vanhoja lehtiä, revin mielenkiintoiset sivut talteen ja vien lehdet kirjaston kierrätyshyllyyn vielä kerran jonkun muun luettaviksi. Joistain suosikeistani en silti halua luopua lainkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on aina jotkut tossukat kesällä joista en raaski luopua ja käve Len ne sitten puhki...kannatan kierrätystä!!
      Xx

      Poista
  5. Kyllä teillä on kaunista! Minunkin pitäisi käydä ne lehdet läpi ja kaapit ja...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitokset kommentistasi...kyllä kaapit pitäisi käydä läpi ja se ei ole kiva homma se :-))
      Xx

      Poista
  6. Kaunis penkki<3 Penkillä on mukava istua kun totuttelee siihen. Meidän lasten vanhassa koulussa lapset istuvat koulupäivän penkillä, ei tuolilla ja se näkyy ryhdissä ja keskittyiskyvyssä hyvin positiivisena asiana. He eivät kotonakaan halua istua sohvalla vaan istuvat mieluumin omalla penkillään jonka heille olen hankkinut. Tosin istuvat vaan sen puoli tuntia kun katsovat lastenohjelmia, onneksi:)

    Teillä on todella kaunis koti ja perhe ja todella ihania kuvia olit ottanut sekä Berliinistä että Amsterdamista, on mielenkiintoista nähdä miten eri lailla ihmiset kuvaavat samojen kaupunkien tunnelmaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä meidän penkki on niin kapea, että pylly tulee kyllä yli molemmin puolin :-)), on kyllä joku kivikautinen tai vain selkeä koriste. Se on totta, että ihmiset bongaavat matkoiltaan erilaisia kohteita mieltymystensä mukaan, mikä on kiva juttu.
      Xx

      Poista
  7. Ai että, miten herkulliset kengät! :) Olen uusi blogissasi, tyylisi uppoaa, täytyy jäädä seuraamaan! :)

    VastaaPoista
  8. Linkitin muuten blogisi myös Talosanomien listoille, sen verran upeisiin kuviisi ihastuin! :)

    VastaaPoista
  9. Hei;
    Olipa ihania kuvia..jälleen. Piristivät tämän sadepäivän ihananaa valoon. Koetin katsoa tarkkaa kui sinä tuon huivin kietaiset kaulaan kun oli niin kivasti...
    Aurinkoa ja tulevia syyspäiviä sinne kauas..
    -Maria Turust..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Maria Turust...monet kiitokset kommentistasi, huivia voi väännellä monellakin tapaa. Minä en niin pidä siitä, että huivin pään liehuvat pitkäällä, joten kiedon sen lähelle kaulaani, koko pituudelta...ja kiitos aurinko on aina tervetullutta!
      xx

      Poista
  10. Kauniita raikkaita vihreän sävyjä vaaleiden värien vastapainona. Kauniit kuvat. Voi vitsit, näinhän se on, että kyllä niitä tallessa olevia lehtiä pitäisi vähän silmäillä silloin tällöin. Tuo ideakansion tekeminen onkin hyvä idea - kiitti siitä.

    VastaaPoista
  11. Kiitokset kauniista kuvakokoelmasta.
    T. Anneli

    VastaaPoista
  12. Hienoja kuvia taas! Ihmettelen kyllä ottaako joku susta noita kuvia vai onko sun kamerassa joku systeemi? Kengät on tosi upeat. Ja myös meillä on nurkissa vinot pinot sisustuslehtiä, olen ihan koukussa niihin ja välillä otan pinon ja otan parhaat sivut talteen, siinä sitten hetki vierähtää. ..! Maija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on oma hovikuvaaja, tuo meidän Matilda, joka itsekin on innokas kuvaaja omalla kamerallaan...
      XX

      Poista
  13. Sisustuslehtiarkisto on minullakin.Kerran vuodessa olen pyrkinyt sen käymään läpi ja paljon jää lehtiä arkistoitavaksi mistä ei raatsi luopua.Kirjastoon vien ne lehdet joita en enää arkistoi.Remontin suunnittelu on aivan ihanaa hommaa.Tosin sitten,kun sitä käydään tekemään moni asia muuttuu aivan toisenlaiseksi.Mopo välillä lähtee käsistä.... Kenkäsi ovat varmaan todella mukavat jalassa.Mukavaa viikkoa lehtipinojen keskelle/Helena :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh heh, minullahan on taipumusta siinä, että mopo lähtee käsistä milloin mistäkin syystä!!
      xx

      Poista
  14. The two different size vases look so cute on your lovely bench. Have a fun week

    VastaaPoista
  15. One day, ONE DAY I will have that bench :))
    Heheh ihana päivitys, niin arkisen kaunis. Älä ihan kaikkia lehtiä laita pois, minulla on niissä vielä paljon luettavaa! Itse kyllä voisin tehdä saman ja karsia näitä pinoja meiltäkin.

    Haleja! Heii ja huomaatko, I´m back! Taas uusi päivitys tehty :)) ♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ha haa, vai siellä sitä jo odotellaan äidin perintöä, eipäs nyt kiirehditä... :-))
      Joo, kävin katsomassa tosi ihanan uuden päivityksesi jo, hyvä hyvä.
      XX

      Poista
  16. Eksyin blogiisi kuin vahingossa! :) Sieviä kuvia sinulla, kauniit värit ja miten kauniita asetelmia! Ja voi, miten paljon arvokkaammalta iäkkäämpi (en tarkoita vanhus;) ihminen näyttääkään, kun omistaa luonnollise(mma)t hiukset - ei mitään kirkuvan punaisia tai mustia niinku nykyään naisilla liian usein on, ainaki täällä Suomessa. Taisitpa saada uuden lukijan blogillesi! :) Nimim. AnnaMari

    VastaaPoista
  17. Kiva penkki, tosi makeet kengät, ihana puu ja kaunis Päivi!! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...