sunnuntai 25. elokuuta 2013

TALKING TABLES...


















Hei vaan, minulla näitä asetelma- kuvia sitten riittää ja makeista leivonnaisista puhumattakaan...
varmaan arvaattekin, että olen kovin perso kaikelle makealle ja voisin elää sillä. 
Nyt pitäisi kuitenkin karsia muutamia kiloja ja kyllä tulee olemaan vaikeaa...
Näistä kuvista vielä sen verran, että pöydät tavaroineen puhuttelevat minua ja aina on pakko ottaa muutamia kuvia...Minustahan on kiva kattaa pöytä
jo ihan vain itsellenikin, kahvikin maistuu paremmalle kun sen juo kivasta kupista ja vaahdottaa maidon...no, se nyt on tietysti makukysymys.

Ulkona on ollut niin lämmintä, että eilen kun söimme ulkona, tuli ihan kuuma terassin pöydän ääressä, mutta en valita kun lämmintä vielä riittää.

Monet kiitokset kaikista kommenteistanne, niitä on ihana saada ja lukea.

Haluan myös vielä kiittää keäisistä vierailuistanne POP UP tapahtumissani.
Nyt on vielä paljon maksuja saamatta, joten jos lasku on unohtunut johonkin paperipinon alle, niin kaivakaapa se esiin ja käykää maksamassa ensi viikolla. Summa joka tililtä puuttuu on melkoisen suuri. Jos laskunne on johonkin kadonnut,niin  ottakaa minuun mailitse yhteyttä; plemstrom@gmail.com, niin lähetän uuden laskun.
Joudun tekemään aika ahkerasti töitä, jotta saan aina järjestetyksi muutaman POP UP:n vuodessa ja toistaiseksi olen ollut lähes palkatta, joten jokainen penni on minulle tärkeä, uusia tilauksia ajatellen.
KIITOS

XX Päivi


28 kommenttia:

  1. Totta - kaikki maistuu/ näyttää paljon paremmalta kun syö/juo ne kauniista astioista.
    Itse en harmikseni tänä kesä päässyt POP UP tapahtumiisi - aina oltiin silloin pois kaupungista. Ensi kesä on kyllä päästävä.

    Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Sanna, olisi mukava tavata sinut ihan livenä, joten toivotaan, että pääset tulemaan!
      XX

      Poista
  2. Oi kun ihania kuvia taasen, ihania herkkuja viimeisessä kuvassa, nam! Mukavaa uutta viikkoa sinne teille :)

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti saat rahasi pian!

    Hetken pelkäsin, että olin unohtanut maksaa, mutta nettipankista onneksi löytyi suoritus heti samalta illalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :-)) Kiitos, uskon kyllä, että kukaan ei tahallaan jätä maksamatta, joskus tarvitaan vain pieni muistutus.
      XX

      Poista
  4. Kuvatkin on niin syötävän ihania :) ... niinhän sitä pitäisi taas yrittää edes vähän rajoittaa noita herkkuja...
    Aurinkoista sunnuntai-iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marru, minulla kilot kertyvät nyt salakavalasti, jalat ovat kuin kanankoivet ja kaikki kertyy...kuinkas muuten kun keskivartaloon :-((
      XX

      Poista
  5. Moikka,
    Suomessa myös huippusäät. Pikkasen kirpakat aamut ja ihanan aurinkoisia päiviä, ei enään kuuma. Se auttaa selättämään pettymyksen, kun en pääsekään herkuttelemaan kanssasi ensviikolla....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirpakat aamut ovat ihania...jospa keksisit tässä syksyn aikana keinon tulla tänne :-))
      Xx

      Poista
    2. Yritän mahduttaa johonkin väliin...jos ei aiemmin, niin jouluostoksille vaikka :) Marraskuu näyttää aika tyhjältä kalenterissa, toistaiseksi.
      Puuh, kellarin raivaus jatkuuuuuu...

      Poista
  6. Olet niin hoikka, syö ja nauti! Ja totta on että kahvi pitää juoda kauniista kupista tai mukista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sofia, olet ihana, mutta kuvat eivät kerro koko totuutta...''kultaseni, olet pullukka'' sanoo mieheni ja niinhän minä olen kanankoipineni :-))
      XX

      Poista
  7. Kattaus on puoliruokaa.Itsekin tykkään kattaa kauniisti oli arki tai sunnuntai.Toivottavasti kaikki maksavat ostoksensa pikapuoliin.Piti käydä tarkistamassa nettipankista,että olin varmasti maksanut ostokseni.Oikein ihanaa alkavaa viikkoa./Helena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Helena :-))kyllä varmasti kaikki maksavat...
      XX

      Poista
  8. Kauniita kattauksia! Minua kiinnostaa viimeisen kuvan salaattiastia. Onko se omaa mallistoasi vai jotain muuta? Mummilla oli mökillä Arabian vanha, aika samanmallinen ja keskimmäinen innostui tekemään siihen monia kauniita salaatteja. Kivemman näköistä kuin perinteisessä kulhossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos, se salaattiastia on sellainen vanhanmallinen tarjoiluastia jostakin Bangkokin torilta (jossa asuimme vuosia sitten). Minulla on niitä erikokoisina.
      XX

      Poista
  9. Nämä sinun ihanat kattauspostaukset ja kuvat ovat todella vaarallisia ;). Olen kehittänyt itselle itselleni aikamoisen astia himotuksen ja raita-astiat ovat ykkössijalla. Pakko päästä sinun ensi kesän POP UP-tapahtumaan.

    VastaaPoista
  10. Mitkä herkut! Taas ;) Kahvi maistuu aivan erilaiselta eri mukeista, olen huomannut.. Ihanat hei noi tummanharmaat juomalasit.

    Laita Päivi ensi kerralla pop-uppiin käteismaksu, kyllä ihmiset ymmärtävät. Säästät itseltäsi paljon vaivaa.

    Lämmintä elokuun viikkoa! Meillä täällä Suomessa oli huippuhieno ja aurinkoinen viikonvaihde.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sally, niin kai se pitäisi tehdä, toisaalta ajattelin jospa sen laskupäätteen hankkisin, niin kaikki olisi helpompaa, mutta odottakoot siihen saakka kun palaan pysyvästi Suomeen, kiitos vinkistä kuitenkin, olet varmaankin oikeassa.
      Xx

      Poista
  11. Kauniita kattauksia ja asetelmia! Ruoka/juoma maistuu todellakin paremmlta kun se on kauniisti esillä. Ja lisäksi jos on vielä hyvää seuraa, niin ei muuta tarvitakaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, siinä osuit naulankantaan, että jos on vielä hyvää seuraa, sehän se on tärkein, minä juon vaikka vanhoista lasipurkeista, kunhan seura on hyvää. :-))
      XX

      Poista
  12. Voi kun ihana myös tuo pieni raidallinen tuikku! Ihan samaa mieltä että pöydän kattaminen on aina hauskaa, vaikka olisi vain yksi tai kaksi paikalla ;)

    VastaaPoista
  13. Hei Susanna, kiitos kommentistasi...keksin tuon tuikkuidean juuri, tilasin pieniä raitakuppeja sormisuolalle, erilaisille soseille, mausteille jne, mutta ovat sopivan kokoisia tuikuille ja kestävät kuumuuden. :-))
    xx

    VastaaPoista
  14. Taas niin nättiä. Voih, toivottavasti saat kaikki maksusi, tai no - totta kai saat, eikö?! Voin vain kuvitella, mikä puuha on järjestellä tapahtumat - mutta varmaankin ihan tavattoman mukavaa sellaista. Terkkuja viikkoon!

    VastaaPoista
  15. Ihania kuvia ja kattauksia jälleen! Ei näitä kyllästy katselemaan, päinvastoin innostuu itsekin aina uudelleen. Kauniita astioita ja todentotta sillä on merkitystä ruuan makuun ;-)

    VastaaPoista
  16. Siis ihania kuvia aina blogissasi ja kyllä nyt kauppiaana täytyy sanoa,että varsin sinisilmäinen olet ollut ,jos olet pankkisiirtoja jakanut tuntemattomille.
    Käteismaksu ja maksupääte ehdottomasti. Ei tarvitse sitten neuvotella maksusta,vaan ostokset maksetaan heti,kyllä se on kaikkein selvintä. Itsekin luotin alkuun ihmisiin,mutta kun maksuja jäi saamatta,niin esim.jos lähetän tavaraa,niin joko etukäteismaksu tilille tai postiennakko. Liikeessä tietty käteis-tai korttimaksu.
    mutta toivotaan,että rahat tulevat kuitenkin ainakin suurimmaksi osaksi tilillesi...

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...