torstai 28. maaliskuuta 2013

THURSDAY EVENING





















Terveisiä torstai-illasta. Pääsiäinen on ovella, siivoukset tehty, kaupassa käyty ja kohta taas jäähyväisten aika...Aino-Kaisa perheineen nousee autoon huomenna aikaisin ja suuntaa kohti kotia Latvian kautta, jonne pysähtyvät kolmeksi yöksi hotelliin kylpemään ja uimaan. Ihanaa on ollut viettää aikaa yhdessä ja surullista sanoa hei...takakonttiin pakattiin tavaraa niin meidän kellarista kuin autotallistakin...toisen roska on toisen aarre, näinhän sitä sanotaan. Kun kuvasin tavaroita takakontissa, lähti 17-vuotiaamme kevään kunniaksi skeittaamaan (sattumoisin nappasin hänetkin kuvaan...)
Huomenna, illalla saapuvat ystävämme Suomesta pääsiäisen viettoon kanssamme. Pieni siivous vierashuoneessa ja puhtaat vuodevaatteet sänkyyn ja vieraitamme odottelemaan...
Sain Suomesta muuten  lehtiä tuliaisiksi (IHANAA!!) ja mm. tämän Kotivinkin, jossa oli Jonna Kivilahden kirjoittama ja Krista Keltasen kuvaama juttu kahden aikuisen viehättävästä kodista ja oli hauska huomata monday TO sunday HOME-mallistoni harmaat lakanat kauniissa makuuhuoneessa.
                                                     Kaikille nyt siis hyvää pääsiäsperjantaita!!!
                                                                    HAPPY EASTER!
                                                                          XX Päivi
P.S. Muistattehan Private Room Sale-tapahtuman Espoossa 6.-7.4. alkaen klo 12:00. Mm. näitä kuvassa olevia sudenkorento-tuikkulaseja, keramiikkaa, sekä tietysti pellavaa saatavilla osoitteessa Aallokko 12 A 3, 02320 Espoo. Tervetuloa!

24 kommenttia:

  1. Oikein ihanaa pääsiäistä!
    Huomasin heti lehdessä olevan maininnan... tosi hienoa :))

    VastaaPoista
  2. Mukavaa pääsiäistä sinne myös !

    VastaaPoista
  3. Taas niin kauniita kuvia! Mä kans huomasin maininnan, kun kiinnitin huomiota noihin ihaniin lakanoihin! Mulla on 2 noita sudenkorento-laseja ja yks perhoslasi, ne on hienoja. Tulikin inspis tehdä niistä postaus, kiitti vinkistä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos... kävin kuniilla sivuillasi, mutten pääse kommentoimaan, pitäisi ensin luoda profiili ja mielestäni minulla on jo Google-priofiili...nyyh...
      Iloista pääsiäistä myös sinulle.
      XX

      Poista
    2. Kiitos Päivi <3 lämmitti suuresti sun palaute! Hyvä kun kerroit, ettei mun sivuille voi jättää kommenttia, selvitän asiaa!

      Poista
  4. Ihanaa Pääsiästä sinne teille ystävien seurassa.

    VastaaPoista
  5. Ihanaa Pääsiäistä sinnekin! Oi, että mie haaveilen valkoisista pellavalakanoista :) sitten seuraavaksi ne :D

    VastaaPoista
  6. Niin kaunista, oikein ihanaa pääsiäistä!

    VastaaPoista
  7. Mukavaa pääsiäistä Päivi ja koko perhe! Miten ihania kuvia jälleen...huomasin juuri, että unohdin ostaa suklaamunat. Kiva, että skeittaajakin saatu välillä kuviin.

    Terveiset myös Suomesta, mikä sää!!!!! Aurinkoa, pikku-pikku pakkasta, tyyntä. Münchenissä pyryttää tänäänkin. Väsytin koirat aamulla 1,5h lenkillä, kun en malttanut tulla sisälle. Ja, arvaa mitä, keksin vihdoinkin postausta lukiessani vanhemmilleni sopivan lahjan, koiranhoitopalkkion. Pellavalakanat!

    Nähdään pian,
    Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ystäväiseni, kiitos viestistäsi, pian tavataan,mukavaa! Täällä myös huonot ilmat, toivottavasti keli pysyy Suomessa hyvänä. Soitetaan kun olen Suomen kamaralla.
      XX

      Poista
  8. Oikein mukavaa pääsiäispyhiä :)

    Kirsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, Kirsi, kiitos ja sinne myös IHANAA PÄÄSIÄISTÄ!
      XX

      Poista
  9. Hei. Onkohan tuotteita mahdolista tilata postitse?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, tuotteita on mahdollista tilata postitse kesällä kun olen itse Suomessa. Nyt menen niin lyhyeksi ajaksi pistämään POP UPin pystyyn ja tulen sitten takaisin Varsovaan. Kun kesällä olen pidempään, voin toki postittaa tuotteita. Kannattaa seurata blogistani milloin olen Suomessa ja minulle voi laittaa myös sähköpostia: plemstrom@gmail.com
      Xx

      Poista
  10. Taas niin kauniita kuvia ! Ja kiitos tuosta pop up infosta . Yiritän pistäytyä paikanpäällä :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...