keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

NICE TIME TOGETHER
Terveiset Varsovasta, on ollut ihanaa viettää aikaa oman lapsen kanssa, jota normaalisti näkee aivan liian harvoin. Nyt on käyty kiertelemässä ympäri Varsovaa. Nuoret ovat halunneet ostoksille ja siinä samalla olen itsekin päässyt nauttimaan kaikesta kauniista...ja tietty aina välillä silmän ruuan lisäksi on syöty ihan oikeastikin...edelliset kuvat ovat kukkakaupasta, joka oli jo pukeutunut pääsiäiseen ja sitten pienen ostoskeskuksen Cenzura baarista...
 Kävimme minulle uudessa ravintolassa syömässä. Tunnelma oli ihan mielettömän upea... vanha tiilirakennus, alue on nimeltään Soho Factory, ravintolasuku Gesslerin ravintola. Ainutlaatuinen tunnelma ja hyvä ruoka. Toinen puoli ravintolasta on auki 24/7.


 Kävimme myös Gourmet myymälässä, jossa voi pysähtyä nauttimaan kahvit tai ostaa pullon hyvää viiniä... Eilen illalla nautittiin hampurilais-illallisesta, jonka poikani Mikko valmisti, hyvää. Tänään vein heidät kentälle ja oli haikeaa taas jättää hyvästit...aika kuluu aina liian nopeasti...
                                                                          XX
                                                                         Päivi

12 kommenttia:

 1. Oi, mikä herkullinen tunnelma kuvissasi. Täytyypä painaa tuo Soho Factory mielee, jos joskus liikumme siellä kulmilla ;)

  Päivi, mä lohduttaudun aina ajatuksella, että jälleennäkemisen riemua ei syntyisi, jollei välillä lähtisi pois..

  Aurinkoa päivääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sanoistasi, sitä on joutunut lähes kaksikymmentä vuotta jättämään aina hyvästejä jollekin ulkomailla vietettyjen vuosien vuoksi, mutta siihen ei näytä tottuvan millään.
   Aurinkoa sinne myös.
   Xx

   Poista
 2. Täällä hirveän kiireisen aamun jälkeen istun bussissa ja odotan, että sais nopeasti kahvia. Nuo sun kuvat hoikuttelisivat ihan hurjasti sinne Varsovaan. Pärjääkö siellä enkulla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, kyllä englannilla pärjää tai ainakin minä olen pärjännyt kolme vuotta, en osaa puolaa kuin kiitos ja päivää, vaikea kieli. Kun vähän vihertää ja lämpenee, on Varsova mukava paikka vierailla, tervetuloa.
   Xx

   Poista
 3. Mahtavaa kun näytät näitä ihania paikkoja, ei tiedä vaikka joskus vielä Varsovassa tulisi käytyä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marru, turistina voi olla vaikea löytää mielenkiintoisia paikkoja kun ovat sijoittuneet ympäri kaupunkia, joten kannattaa vierailla uudelleen ja muistaa myös Gdansk ja Sopot.
   Xx

   Poista
 4. Taas ihania kuvia.

  Viiriäisen munat toivat mummin ja ukin mieleen, he ostivat meille lapsenlapsille aamiaismuniksi söpöjä pieniä viiriäisen munia, kun olimme yökylässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin niitä kuoria itsellenikin, ovat tosiaan niin söpöjä. :-))
   Xx

   Poista
 5. Ihania kuvia ja mikä tunnelma <3
  Nauratti kovasti kun Mikko siellä kuvailee ruoka-annoksia :) Tuttua juttua :))
  Arvasin muuten heti, että Mikkohan se siinä hampparia rakentelee.
  Täytyy varmaan kehottaa Mikkoa alottamaan blogi, kun on niin kova kuvailemaan ja myös sisustamaan! Hyvä remppa/kokkailu aiheinen blogi vois olla paikallaan :)
  Jip jip jei, kohta tavataan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh heh, mehän Mikon kanssa heiluttiin kameroinemme, kohta heilutaan sun kanssa....
   Xx

   Poista
 6. Voi miten upeita kuvia ja ihanaa tunnelmaa. BAR CENZURA- MITEN UPEA TILA, TODELLA VAIKUTTAVA! Terveisiä sinne!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...