maanantai 4. kesäkuuta 2012

SO MANY WAYS TO USE...

Hei täältä Varsovasta ja oikein ihanaa MAANANTAITA kaikille. Täälläpäin Eurooppaa on tällä hetkellä pilvistä ja +15 aamupäivästä. Kahden viikon kuluttua sitten kirjoittelenkin blogiani Suomesta käsin, käsittämätöntä!!
KORI moneen käyttöön - YRTEILLE

Keittiökamoille

Naruille

Kynttilöille

Pieneille kirjoille, cd:lle

Aterimille, lautasliinoille

KORI ennen ja jälkeen maalauksen

Viikonloppu hurahti ja mieskin hävisi taas työreissuilleen. Mietin vain täällä, mitä valmistan ja vien täältä koto-Suomeen...Täällähän mansikat myydään sellaisissa suorakaiteen mallisissa koreissa, toki voi ostaa ilman koriakin. Minulla niitä koreja kertyi viime vuonna jo ja heitin niitä roskikseenkin. Nyt päätin eilen maalata yhden kokeeksi spray-maalilla ja siitä tuli oikein kiva, sille on monen monta käyttötapaa...Espoon lomakodissamme sille on paikka keittiössä.
Hyvää alkavaa viikkoa!!!

11 kommenttia:

 1. Hi,
  You have wonderful idea :-). It is worth to copy - paste. Pozdrawiam Marianna

  VastaaPoista
 2. Hi and thank you, I think you recognize this basket for strawberries!!!
  Have a wonderful MONDAY!
  Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Of course :-)I am gonna buy one (with strawberries :-)) and do something similar. Maybe it will be nice to keep there some fruits - green and red apples, lemon, orange. It could look nice with so many colours.:-). Have a nice evening. Marianna

   Poista
 3. Grandios! Sieht super aus, eine tolle Idee! Ich muss jetzt mein Erdbeerkorb suchen! :)

  Liebe Grüße

  Dagi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi and thanks for visiting here!
   Regards Päivi

   Poista
 4. Hei, Päivi! Juuri tänään siirtelin mansikkakoria keittiössä ja mietin mitä tälle pitäisi tehdä. En onneksi heittänyt pois. Kun näin hienot kuvasi blogissa niin kävin heti maalaamassa korini mustaksi. Onneksi spray-maalia löytyi autotallista poikieni jäljiltä. Kiitos vinkistä.

  Terveisin Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Maija, kori on niin mukavan mallinen...nyt mansikoiden ostoon, sillä pinkkinä, sinisenä jne ovat lastenhuoneessakin kivoja pikkutavaroille.
   Terveisin Päivi

   Poista
 5. Hei, ihania mansikkakoreja siellä ja maalauksen jälkeen todella hyvän näköinen!
  Mä odottelen todella paljon heinäkuun alkua ja matkaa sinne Varsovaan ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos kommentistasi! Marru, pitäisiköhän minun antaa sulle joitakin kivoja ravintolavinkkejä Varsovassa, mitä tuumit?
   Päivi

   Poista
 6. Näppärää! Tuollaista koria en ole täällä nähnytkään, mansikat ovat yleensä joko muovirasioissa tai erilaisessa puulaatikossa.

  VastaaPoista
 7. No eipä itellä oo käyny mielen vieressäkään tuunailla noita koreja,kuinkahan monta niitä tosiaan tuli heitettyä pois viime vuonnakin. Nyt vaan spraymaalin ostoon ,pari koria jo tuolla autotallissa nököttää:)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...