torstai 7. kesäkuuta 2012

ON THE SOFA / No:1

Our ''dear'' sofaViikonloppu lähestyy, tänään torstaina täällä Puolassa on juhlapyhä, joten olemme kaikki kotosalla ja tietysti olemme istuneet (kts. maanneet) sohvalla samaan ja eri aikaan. Matilda on pelannut pelejä TV-huoneessa ja minä, sekä mieheni vuorotellen ja yhtäaikaa olohuoneessa...SOHVA on suosikkimme!!!
Hauskaa perjantaita ja hyvää viikonloppua, jos en vaikka ehdi päivitämään sohvakuvia (on the sofa No 2) lisää. Enoni Suomesta saapuu viikoksi tänne ja sitten on uudet kujeet!! Hei!

8 kommenttia:

 1. Mukavaa viikonloppua, kera soffan :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne myös mukavaa viikonloppua / toivoo: sohvaperuna

   Poista
 2. Hei äityli! Kivat soffa kuvat :) Ja ihania kuvia taas Matskusta :) Meillä oli täällä tänään vapaa päivä. Minä ostin maalia ja projektit on aloitettu. kaappiakin aloin kunnostamaan, mutta liian iso homma yhdelle päivälle. mutta siitä tulee HIENO! :)
  Pekka soitteli tuliaisista, kun ei ollut varma niistä. Mutta nyt pitäisi olla.. toivotaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihanalta, uskon, että kaapista tulee kaunis!
   Odotan jo kovasti kuvia...

   Poista
 3. Ihanat sohvakuvat! Tosi kaunista... tyynyt, taulut, kaikki!!

  VastaaPoista
 4. Meilläkin oli Etelä-Saksassa eilen pyhä! Ihana sohva! Ja ihana huomata, että muillakin on sohvalla niin paljon tyynyjä, että vieraat ensin ihmettelevät, mihinhän sitä saisi pyllynsä mahtumaan ;)) Kunnes tajuan kehoittaa, että sinne vaan sekaan, tai heittäkää ylimääräiset mäkeen! Ei se Sohva nyt sentään koristeena ole ;)

  Aurinkoista viikonloppua ja ihanaa viikkoa enosi kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Liisa, näin se on näiden tyynyjen kanssa...mies välillä ihmettelee tätä ''tyynypakkomiellettäni'', voin aina sanoa, että kaikki naiset rakastavat pehmeitä tyynyjä, ne ovat vähän kuin aikuisen pehmoleluja...
   Kiitos ja sinne Saksaan myös mukavaa viikonloppua!
   Päivi

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...