perjantai 27. maaliskuuta 2015

TUNIC
Hei,

päivitän täällä blogia jotenkin hyvin ristiriitaisissa tunnelmissa...
kun aamulla avaa lehden, saa lukea lakoista, lentoturmista, nettikiusaamisesta, sote-vääntämisestä, ihmiskaupasta, terroristi-iskuista, Ukrainan kriisistä, Suomen huonosta taloustilanteesta jne. kaikkien kauheuksien keskellä yritän kalastaa parempia uutisia...

Minä täällä sitten päivitän pienestä elämästäni ja jokseenkin turhanpäiväisyyksistäkin; koruista, vaatteista, sisustusjutuista...
toisaalta voinko tai haluanko mennä tämän ahdistavan ja hirveänkin uutisvirran linjan mukaisesti...en halua.
Olen tietoinen asiasta ja jos jotenkin voisin auttaa edes jossakin niin tekisin tai teen  sen, ainakin yritän, kun en oikein muutakaan voi.
Joskus mietin mihin maailma on menossa ja mihin on tultu, mitä me jätämme perinnöksi omille lapsillemme ja lapsenlapsillemme. 
Aika pelottavaa...

Nyt kaikesta huolimatta odotan täällä kevättä ja koetan pitää mieleni valoisana, 
keitän itselleni hyvät tuoksuvat kahvit, katselen muuta kuin päivän lehteä ja rentoudun :-)) Muistakaa tekin tehdä niin kaiken kiireen, stressin ja huolen keskellä, pieniä tekoja itselle ja lähimmille.

Mieltäni lämmittää taas niin, kaupalla on käynyt vallan ihania uusia, sekä vanhoja asiakkaita, aivan mielettömän upeita naisia. Sain eräältä asiakkaaltani tänään tuliaisena smoothien ja sen merkitys kasvoi suureksi...kiitos. Sain asiakkaalta myös postissa kauniin pääsiäiskortin, kiitos myös siitä ja 
siitä, että käytte täällä.
On mukava aina tutustua teihin jokaiseen.

Näissä kuvissa olemme ihan ''samikset'' mallinukkeni kanssa.
Sain eilen muutamia kappaleita viehättäviä tunikoita kauppaan ja yksi putkahti omaankin vaatekaappiin. Ennen kuin olin ehtinyt hinnoitella tai siirtää tunikoita kaupan puolelle, olin jo myynyt neljä niistä, nyt tilattu muutama lisää, joten voin myös lähettää postissa, jos tämä kaunis pitsireunainen liukuvärjätty tunika miellyttää. Tunikaa voi pitää mekkona, tai sen voi ''vyöttää'' mukana tulevalla punotulla mokkavyöllä, niinkuin kuvissa.
Me suomalaiset olemme melko järkeviä pukeutujia, mutta joskus on ihana sonnustautua naisellisiin pitseihin ja laskoksiin ja mikä onkaan nyt muodikkaampaa kuin pitsi...
Helmikoruja tullut nyt myös kevään väreissä.
Edelleen odottelen farkkuja, toppeja ja pitkähihaisia paituleita,
kuvittelin niiden saapuvan jo tänään, vaan eivätpä tulleet. 

Ihanaa viikonloppua,
huomenna, lauantaina 
11-15

XX Päivi

12 kommenttia:

 1. Tämä kevät on tuonut paljon kauheita uutisia ja myös paljon raskasta henkilökohtaista surua. Silti koetan pitää mieleni valoisana ja iloita keväästä, arjesta ja pienistä kauniista asioista. Etäisyyden otto ahdistavista asioista on välillä paikallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, onpa surullista kuulla, että sinulla on henkilökohtaista surua, paljon voimia sinne!
   XX <3

   Poista
 2. Hello Paivi ,I have not written here in a long time , but I still visit your blog and today you touched a nerve with your text . What are our children and grandchildren inheriting ???? It is so hard to come to terms with all the terrible things happening in our world .
  At the moment I take it one day at a time and try to except live the way it comes and to enjoy all the little things.
  Hoping for spring to come soon (it is snowing outside :(( )
  Hugs Ellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I have been thinking of you and where are you, it's very nice to hear about you!
   It's snowing here also at this moment and I don't like it at all. Have a nice Easter Ellen!
   XX

   Poista
 3. Päivi! Maailman kauheudet tuleva todellakin iholle ja tuntuu, että auttaminen on lähes mahdotonta. Mutta oletko ajatellut, että sinä autat meitä ahdistuneita näillä ihanan valoisilla ja kauniilla kuvilla. Kuvia katsellessa voi hetkeksi unohtaa pahat asiat ja toisaalta taas ne antavat uskoa siihen, että on maailmassa vielä jotain hyvääkin. Kiitos siis sinulle ❤️
  Ja ihanaa viikonloppua!
  Halauksin ella

  VastaaPoista
 4. Maailmassa tapahtuu todellakin kaikenlaista pahaa, tuo lentoturmakin, sitä jo miettii, uskaltaako enää lentää?
  Blogiasi on kiva lukea ja katsella kauniita kuvia kodistasi ja noita upeita juttuja, vaatteita ja koruja.
  Nuihin helmikoruihin olen aivan rakastunut<3 niin sieviä ovat!

  Oikein kivaa lauantaita Päivi <3

  VastaaPoista
 5. Hei Päivi, olen samaa mieltä kuin edelliset kommentoijat. Sinun blogisi keventää mieltä ja antaa uskoa tavalliseen elämään. Maailmassa tapahtuu asioita mille ei vaan mahda mitään. Aivan upea tunika :)) koruista puhumattakaan. Höyhentikut tulivat perille ovat kauniit ja paikkansa löytäneet, kiitos! Oikein hyvää viikonloppua sinulle Päivi./ t. Helena

  VastaaPoista
 6. Hei,
  Miten myitkö kaikki harmaat korut jossa on tuo "pyöree + muut härpäkkeet"..jos et niin lähettäisitkö yhden Turkkuseen?? Laitan sulle s-postia..
  -Maria

  VastaaPoista
 7. Välillä tuntuu uutisia seuratessa, että jos itse olisi se kuuluisa jänis, joka laittaa pään pensaaseen. Kiitos jälleen kerran mukavasta juttutuokiosta puodillasi. Maailma parani taas pikkuisen, eikö vain? Mä täällä opettelen käyttämään puuhelmikaulakorua. : )
  Päivi, kyllä se kevät tulee.

  VastaaPoista
 8. Uuu tää on ihana! <3
  Vaikka kuinka yritän elää sellaisessa "maailmassa" että en nää enkä kuule näitä ikävyyksiä niin ei taida onnistua :(
  Voin kuitenkin välttää ikävien uutisten seuraamisen jotenkin. Ja niin aion tehdä myös jatkossa :/

  Välillä suututtaa elämä!

  Mutta juuri nyt olen iloinen kun sinä tuossa istuskelet vieressäni <3 <3 <3

  VastaaPoista
 9. Hello Päivi, everything looks awesome!
  I have one question :) Where did you buy your trousers? I'm looking for the perfect one like yours :)
  Thank you!
  Kasia

  VastaaPoista
 10. Itsessäni on vuosien kuluessa tapahtunut se muutos, etten enää lue kaikkia ikäviä uutisia enää kovin tarkkaan. Lasten hyväksikäyttöjä ja silmitöntä väkivaltaa enää ollenkaan, ainoastaan otsikot. Ei niin etten tiedostaisi niitä, mutta ei vaan enää pysty. Sen takia pitää olla tätä normaalia elämää, ja ehkä hömppääkin. Se on mielenterveyden hoitoa, ja sillä me osoitamme esim. lapsille, että välitämme toisistamme ja ympäristöstä, ihmisistä ja eläimistä. Ja antaahan se monelle elinkeinonkin. Viihtyisässä ympäristössä on levollisempi mieli ja se auttaa taistelussa maailman ikävyyksiä ja kolhuja vastaan. Kiitos ihanista kuvista, ja jutuista, odotan aina innolla uutta postausta. Hyvää Pääsiäisen aikaa toivoo innokas lukijasi:)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...