tiistai 16. joulukuuta 2014

CHRISTMAS IS NEAR


Hei ystävät,
joulu on niin lähellä ja samalla niin kaukana, nimittäin kun katsoo ikkunasta ulos :-)).
Voi, odotan joululta niin paljon, kuten aina; yhdessäoloa lasten ja miehen kanssa, hauskanpitoa, naurua, laulua ja herkkuja. 
Herkuttelen jo nyt, nimittäin ajattelemalla kaikkea jouluun liittyvää.
En ole juurikaan ehtinyt tehdä valmisteluita, en ruokia, en leivonnaisia, en ole paketoinut lahjoja, mutta olen sentään hankkinut ne.
Kiirehän tässä taas tulee ja paniikki ja vatsanväänteet, sekä unettomat yöt.
Pitää tehdä kauppalistat, mielessä pyörii kalat, kypsät ja graavatut, mädit, ainekset sillikimaraan, rosollit jne jne.

Tänään päivä on ollut kuin huhtikuussa, aurinko paistoi kauniisti ja joulu tuntui aika kaukaiselta.
Kuvassa näyttää siltä kuin pihallamme olevan pikku-männyn alla olisi lunta, mutta se on jäkälää :-))...

Vein viimeisiä paketteja postiin ja toivonkin, että teillä on iloa tuotteista, jotka tilasitte minulta; pellavaisia vuodevaatteita, neuleita, koruja, peittoja, lyhtyjä jne. 

MONDAY TO SUNDAY-putiikki on auki normaalisti huomenna, keskiviikkona, sekä torstaina klo 14-18.
Pe, la ja su minulle voi soittaa ja olen sovitusti paikalla.
(040 5494027)

JOULUISIA TUNNELMIA!

XX Päivi

11 kommenttia:

 1. beautiful pictures and inspirations !!! love greetings from angie

  VastaaPoista
 2. Moikka!
  Meillä taitaa olla kylmempää, kuin siellä...
  Muuten onkin todella hankalaa päästä mihinkään joulufiilikseen ilman sukulaisia ja ystäviä Suomessa :-/ Ja muita perinteitä. Ja surettaa se meidän talokin siellä yksikseen, tyhjänä joulun yli. (Vaikka kuulostaa typerältä! Onhan kesämökitkin yksin yleensä tavella :)
  No, mietin yksi päivä, että ylipäätään mitään järkeä ei ole nyt lähteä väkisin vääntämään. Lapset ovatkin sitten alkaneet itse puuhailla erilaisia juttuja, laittoivat mm. joulukuusen ja yksi paketoi. Ehkäpä se joulu tulee, vaikka haen ruokapuolen edellisenä päivänä ja lopulta yritän olla valmistelematta yhtään mitään.. Ja toivottavasti se Pähkinänsärkijä-baletti juuri ennen joulua tuo myös vähän lisää fiilistä. TERKKUJA sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, täällä on jälleen tänään kuin kevätpäivä, aurinko paistaa, ihan uskomaton tunnelma :-)) Ymmärrän, että suret sitä, että ihana talonne on siellä ihan yksikseen, tyhjänä joulun yli. Kyllähän se ansaitsi lasten tähtisilmät, joulun jännityksen ja helisevän naurun, sekä riemun kiljahdukset...Kyllä se joulu ja joulumieli tulee sinnekin, usko pois!
   XX

   Poista
 3. Joulu henkii kuvissa, vaikka lumesta ei tietoakaan…. Olet päässyt lähimetsiin "eräjormailemaan", näyttää kuin olisit lähtenyt kauaskin…Ihanaa kun me Suomessa saadaan nauttia näistä metsistä!
  Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaahan se on, että voi hypätä jo omalla pihalla metsään ja kallioille sammaleen, sekä jäkälän keskelle :-)) Multa tuoksui niin voimakkaalle eilen...
   XX

   Poista
 4. Ihania kuvia, joista välittyy joulun kaunis tunnelma, vaikka se lumi puuttuukin. Ilmeisesti me saadaan totutella näihin lumettomiin jouluihin tulevaisuudessa, mutta tuntuuhan se, että jotain oleellista meidän suomalisten jouluista on otettu pois :( Olen saanut kotiimme pikkuriikkisen verran samaan ihanaa tunnelmaa, jota kodissasi ja putiikissasi on, sinulta ostamillani muutamilla tuotteilla.
  Aina, kun katselen niitä, nousee hymy huulilleni ja olet mielessäni. Tunnelmallista ja rentouttavaa joulua sinulle ja perheellesi.!

  - Sirpa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos kovasti kommentistasi. Tänäänhän on taas kuin päivä huhtikuussa auringonsäteiden saattelemana.
   Mukava kuulla joulutunnelmasta siellä ja hymystä...
   Sinne myös oikein lämminhenkistä joulua!
   XX

   Poista
 5. Sinulla on keittiössä kaikki tavarat niin hyvässä järjestyksessä :)). Kyllä on upeat kalliot ja niin keväisen oloiset kuvat. Meillä on nyt pääkallokeli tiet jäisiä ja märkiä. Mukavaa loppuviikkoa. Älä stressaa kaikki sujuu omalla painollaan. (muistaisinpa tämä itsekin...) /t. Helena :)).

  VastaaPoista
 6. Hei Helena,
  näkisitpä vaan välillä kun ''pyörremyrsky'' on pyyhältänyt keittiössä, ei ole mitään järjestystä, ei...:-)) Täällä tänään jälleen kaunis auringonpaiste ja niin keväistä, hassua. Yritetään olla stressaamatta...
  XX

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia, vaikka ei ole lunta. Pimeys, kynttilöitä ja kuusi. Kyllä se joulu sieltä tulee. Kaksi vaivaista päivää töitä ja sitten alkaa loma.Jeeee!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...