maanantai 15. heinäkuuta 2013

HOUSING FAIR

Hei ja terveisiä asuntomessuilta Hyvinkäältä.Olimme liikkeellä ystäväni Maaritin kanssa. Aika kuuma oli, täytyy sanoa. Välillä ehdittiin syödä vohveleita hillolla ja kermavaahdolla, välillä syötiin kalaa ja vihanneksia, nautittiin jäätelöstä ja kierreltiin rauhalliseen tahtiin. 

Kuvasin lähinnä omia suosikkejani, joista ykköseksi nousi kiistatta postauksessa ensimmäiset kuvat Lammi-kivitalo Majasta, joka kiehtoi erilaisuudellaan ja rosoisuudellaan. 
Minulla oli vain valitettavasti ''lähikuva''-linssi mukanani, joten kuvat isommista kokonaisuuksta eivät onnistuneet. Talossa oli monta kivaa ideaa ja myös monta ideaa, joita en voisi itse käyttää omassa talossani. 
Lasten huoneissa ei ollut minkäänlaisia ovia, koska perhe halusi yhtälaisyyttä, eikä niinkään yksityisyyttä. Meillä en voisi kuvitellakkaan, kun joku viidestä lapsesta on aina soittanut äänekkäästi 
musiikkia, pianoa, sekä laulanut, tai muuten vain ollut äänekäs, jolloin koko perhe kärsii metelistä. Äänekkyyttäkin tarvitaan, mutta eihän koko perheen tarvitsee osallistua.

Suurimmaksi osaksi sisustukset olivat minusta, anteeksi vain, vähän tylsiä ja tavanomaisia tai oikeastaan jopa vanhanaikaisia. Joissakin taloissa oli kivat pohjaratkaisut ja hienoa tilankäyttöä, joissakin taas oli valtavat määrät hukkaneliöitä, joita ei oltu käytetty hyväksi.

Onneksi sieltä löytyi uutta ja uskaltavaa, joten reissu ei ollut turha vaan antoisa, kunhan osasi hakea ne omaan tarkoitukseen hyvät ideat, sitäpaitsi kauneushan on katsojan silmässä.

MUKAVAA ALKANUTTA VIIKKOA!
HAVE A GREAT WEEK!
XX Päivi

9 kommenttia:

 1. Hi Päivi,
  wonderful inspiration and great pictures:-)
  Kasia

  VastaaPoista
 2. Tykkään hirveästi tällaisesta messuesittelystä: poimintoja yhden ihmisen näkökulmasta ja oman maun mukaan. Kivoja juttuja onkin, mutta ei tosiaan kovin uutta ja ihmeellistä. Odotan silti jo kuun loppua, jolloin itsekin pääsen messuille kiertämään. Kyllä sieltä aina jotain kivaa jää korvan taakse muhimaan, ja ainakin saa vapaasti ihmetellä muitten outoja valintoja;)

  Jaksan myös ihailla noita harmaa-valkoisia astioitasi. En ole onnistunut pääsemään pop-up -myyntiin niitä katselemaan, joten toivon vain, että niitä saa ennen pitkää jotakin nettikaupasta.

  VastaaPoista
 3. Itse en aio ollenkaan menneä koko messuille tänä vuonna ja siksipä onkin kiva lueskella muiden käynneistä sekä tietenkin katsella kuvia - ja varsinkin, jos kuvat ovat niin upeita kuin sinulla. Sitä paitsi voi valikoida, kenen jutut lukee - tietää osapuilleen, mistä kukin tykkää. Ja sun maustasi ja tyylistäsi mä tykkään!
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Ihan totta, tylsiä, perusjuttuja koko messu täynnä. Rohkeus puuttui täysin.

  Samat lempparikohteet kuin minullakin. Kuten samat kuvakulmat, hih! Itse asiassa minulla on ihan sama kuva Maja-kohteesta, jossa on tuo aseltelma, jossa harmaa pussi ja pullo mustalla pöydällä. ;)

  VastaaPoista
 5. Elsa vei kyllä jalat suustani, munkin mielestä messutalot olivat tänä vuonna melko tylsiä. Maja tietty sai haukkomaan henkeä, enkä ollut ensin ihan varma, että ihastuttaako vai vihastuttaako se ;)

  Blogien seuraamisessa on se hyvä puoli, että varsinkin sisustustrendit tulevat tänne ekana ja kun ideat saadaan painettua lehteen ja tuotua kauppojen hyllyyn, ovat ne jo "vanhoja". Sun blogisi seuraamisessa yksi parhaimpia juttuja on se, että annat meille suomalaisille mukavan tuulahduksen keski-Euroopasta! Keep going, Päivi!

  VastaaPoista
 6. PS. Mun postauksen asuntomessuilta voi käydä kurkkaamassa http://countrysally.blogspot.fi/2013/07/asuntomessut-hyvinkaa-2013.html

  Terkuin Sally

  VastaaPoista
 7. Kuvat on taas ihania - ja olisipa ollut kivat ehtiä paikan päälle pohtimaan juuri niitä juttuja tiloista ja ratkaisuista... kuviin olet kyllä saanut napattua kivoja juttua ihan alusta loppuun;)

  VastaaPoista
 8. Kauniita kuvia olit asuntomessuilla ottanut ja nuo kollaasit on tosi kivoja!
  Ihan alkoi naurattaa, sillä omissa Maja-kuvissani oli muutama ihan samasta
  kuvakulmastakin napattu otos : ) Pitkälti samaa mieltä olen sun kanssa
  messuista muutenkin, kyllä se Maja erottui muista taloista monin tavoin.
  Kivoja juttuja löytyi silti paljon ja onhan kauniissa taloissa aina mukava kierrellä : )

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...