lauantai 29. kesäkuuta 2013

NICE THINGS
Hei!
Olipa mukavaa, että piditte huiveista, kiitos kivoista kommenteistanne.
Koska kysyntä on ylittämässä tarjonnan, otin yhteyttä tavarantoimittajaan tänään aamulla (lauantai) ja lupasivat laittaa postiin uuden erän huiveja heti maanantaina, joten kun ne saapuvat noin viikon kuluttua, ilmoitan teille mitä lähetys sisältää ja voin postittaa kauempana asuville. 
Huivit ovat minulle itselleni niin mieleen ja käytän niitä koko ajan. Puuvilla on käsitelty pehmeäksi ja se tuntuu erittäin miellyttävältä iholla.
(Tilasin ensimmäisen huivierän nimenomaan POP UP myyntiä varten, enkä arvannut, että halukkaita huivin ostajia löytyisi kauempaakin, joten siksi tilasin uuden erän postitettavaksi.)

No, mutta sitten uusiin asiohin, nimittäin sain Tanskasta paketin ja nyt olen sen purkanutkin ja nämä kuvien tuotteet ovat viikon kuluttua POP UP shopissa, pellavavuodevaatteiden, keramiikan, huivien ja puisten keittiötavaroiden kanssa sulassa sovussa. 

Istun tässä muuten television ääressä läppäri sylissä ja kaksi nuorinta lasta ovat seuranani, aika mukavaa...mies on vielä Puolassa.

No, meidän auto on pakattu keramiikalla ja koristetyynynpäällisillä ja aamulla suunnataan aikaisin Helsinkiin Hietalahden torille, nimenomaan INDIETORILLE, jossa tapahtuu ja paljon. Muistattehan tulla pistäytymään ostoksille, sekä syömään, juomaan, kuuntelemaan musiikkia ja viihtymään klo 10-18! 
Paikalla bloggaajia ja suunnittelijoita, TERVETULOA. Itse olen paikalla 10-13. Nähdään!
XX Päivi

12 kommenttia:

 1. No JOS tällä kertaa tuohon naapuritorille ennättäisi käväisemään ja moikkaamaan ja tutustumaan sun tuotteisiin!

  VastaaPoista
 2. Very beautiful things! About your scarfs in your post earlier, i bought exactly one of those yesterday here in Italy :) love them!
  XX Nilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, you are in Italy...wonderful! The scarfs are nice. :-))
   xx

   Poista
 3. Aaa vitsit miten ihania tuotteita!!! Voikun olisin päässyt mukaan myyjäisiin ..mutta tiedät tilanteen. Oma yritys pukkaa töitä.
  Heii ei edes soitettu..huomenna! Haluan kuulla kirppari päivästä!!!! <3<3 HALI

  VastaaPoista
 4. Niin, voi kun pääsisit, tiedän kyllä kiireesi ja hyvä niin, että hoitelet siellä pikkuperheesi ja yrityksesi asioita...toivottavasti silti pian tavataan taas.
  XX

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...