perjantai 27. joulukuuta 2013

AT HOME










Joulunpyhät ovat ohi ja olen siitä haikea...olen haikea, koska yhdessäolon hetki on aina niin lyhyt. Joulua odotetaan kauan, sitä valmistellaan hartaasti ja sitten yksi suhaus ja se on ohi.Eilen vielä vietimme hauskan illan anoppilassa, tänään sitten suuntasimme kauppoihin Matildan kanssa ja huomenna lähden ajelemaan aamusta Kotkan suunnalle tyttäreni ja lapsuudenystäväni luokse, joten laatuaikaa tiedossa. 
Tänään ilta ollut rauhallinen, mieheni ja Matilda ovat Ruotsalaisessa teatterissa katsomassa näytelmää ja siellä on muitakin Lemströmejä paikalla. Minä puolestani olen siivoillut ja yrittänyt nauttia hiljaisuudesta riehakkaan joulun jälkeen. 
Kylläpä tuo Huonekuusi näyttääkin kauniilta ja tuo lehtikuusen oksa vanhassa hillopurkissa...ihana Leena, joka raahasit minulle oksia auton tavaratilassasi...
Kiitos kaikille uusille lukijoilleni ja tietysti niille vanhemmillekin lukijoilleni ja kiitos myöskin jälleen ihanista kommenteistanne, joita olette minulle lähettäneet, olette suloisia.
Toivotan teille mukavaa viikonloppua, nauttikaa ja kerätkää voimia, sillä kohta juhlitaan Uutta Vuotta, jeee!
XX Päivi

22 kommenttia:

  1. Niin se ihana joulu taas meni... nyt nautitaan rauhallisesta viikonlopusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vaan ja toivottavasti viikonloppusi oli nautinnollinen ja rauhallinen... :-))
      XX

      Poista
  2. Tuo huonekuusi on kyllä raikkaan näköinen!
    Olen sitä itsekin miettinyt, mutta toistaiseksi vasta ihaillut toisten kodeissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Ensimmäistä kertaa hankin nyt sen, en voinut vastustaa ja hintakin oli edullinen. :-)
      XX

      Poista
  3. Minulla joulu jatkuu loppiaiseen, jolloin koristeet pakataan takaisin laatikoihinsa ja kuusi viedään pois.Toki arki saapui jo eilen tutuissa kuvioissa, mutta joulusomistelujen myötä sydän on vielä joulussa. Kivaa viikonloppua sinulle Päivi :)

    VastaaPoista
  4. Hei, löysin tyttäresi blogin kautta sinun blogisi ja voi, miten mukavalta näyttää. Haikea olo oli minullakin, kun joulu oli ohitse ja juuri niinkuin sanoitkin, sitä niin odottaa ja valmistelee ja sitten se on yhdessä hujauksessa ohi! Minäkin ostin huonekuusen jouluksi äidilleni ja hän on pitänyt siitä paljon, sanoo sen tuoksuvankin hyvälle.
    Tervetuloa joskus kurkkaamaan meille ja mukavaa viikonloppua:) Taidan jäädä lukijaksesi, että löydän tänne toistekin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sari, kiitos kommentistasi, tulen kurkkaamaan teille :-))
      XX

      Poista
  5. Yritetään vielä jatkaa joulua polttelemalla kynttilöitä tämän pimeyden keskellä,koristelut saa olla loppiaiseen, kun kuusikaan ei näytä tiputtelevan neulasiaan. Hyvän uuden vuoden toivotuksin :))

    VastaaPoista
  6. Joulun lyhyyttä olen surkutellut minäkin.... kuten, joka vuosi...:)

    VastaaPoista
  7. Näin, se vaan on ihanat asiat varsinkin joulu humahtaa liian nopeasti ohitse.Onneksi joulu tulee taas ensi vuonna.... Leppoisaa viikonloppua ja oikein mukavaa matkaa Kotkaan./Terveisin Helena :))

    VastaaPoista
  8. Terveiset Kitzbühelistä! Hiihtokausi vihdoin ja viimein korkattu, kauan se ottikin. Loistava sää, mutta lunta aika vähän.
    Hieman haikeaa täälläkin, Mia lähti jo tänään kotiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihanaa, että olette hiihtämässä...tiedän tuon tunteen, kun lapsi joutuu lähtemään pois mukavan yhdesssävietetyn ajan jälkeen :-((. Kyllä se siitä :-))
      XX

      Poista
  9. Turvallista ajomatkaa Kotkaan! Alle tunnin matka moottoritietä Sammatista Helsinkiinkin tuntui tänään pitkältä sateessa ja pilkkopimeässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, keli oli hyvä ja valoisalla ajelin, sateessa ja pimeässä ajaminen on kyllä ikävää touhua.
      XX

      Poista
  10. Kun kuulun itsekin niihin jouluihmisiin, joiden jouluun valmistautuminen alkaa jo syksyllä, miettimisellä ja odotuksella, tuntuu joulun jälkeinen tyhjyys tutulta minullekkin. Ystäväpiirissäni on myös niitä, jotka viettävät koko lasten joululoman joulutunnelmissa. Minulla alkaa heti joulun jälkeen vähän tuo mieli harhailla kohti kevättä…. Kuvissasi on myös sitä keväistä aurinkoa, vaikka "kuusipuu" onkin sylissäsi. Toivotaan aurinkoisia välipäiviä!
    Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on vähän sama juttu, haluaisin kuusen heti pois joulun jälkeen ja kevätvaihteen päälle :-))
      XX

      Poista
  11. Ihana blogi! Löysin sen mun joululahjakirjan kautta Unelmien Piilopaikka.
    Monica blogista MINA TVÅ HEM

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...