torstai 5. joulukuuta 2013

CHRISTMAS GIFT
Eilen päätin tehdä rästihommia ja ajattelin paketoida myös lahjoja...hah, sain kaksi lahjaaa pakettiin ja keskityinkin herkutteluun...olen vähän väsähtänyt ja kaipaan maiseman vaihdoista, odotan Suomeen lähtöä ja sitä suomalaista joulufiilistä. Kaikki joululevynikin ovat lomakodissamme odottamassa, että soittelen niitä pienellä CD-soittimellani ja fiilistelen. Haluan myös metsään etsimään mustikan -ja puolukanvarpuja ja vain katselemaan merelle (toivottavasti jäät eivät ole vielä tulossa...) 
Minulla on kaksi joulunaikaa, ensimmäinen jakso alkaa täällä Varsovassa mistä esim. hankimme lähes kaikki joululahjat ja laittelen kotiamme jouluasuun niillä vähillä joulukoristeilla, mitä minulla täällä on. Ostan aina runsaasti joulukukkia (hinnat hiukan eri luokkaa kuin Suomessa) ja haen oksia maljakkoon, sitten puolivälissä joulukuuta matkaamme joululomalle Suomeen ja auto lastataan...JOULULAHJOILLA ja joulukukkasilla. Mies lähtee ajamaan automme pitkin Via Balticaa Puolasta Liettuan, Latvian ja Viron kautta Suomeen. Minä , koiramme Bea ja lapset lennämme Helsinkiin.
Lomakodissamme alkaakin sitten toinen puolisko joulunajasta. Tapailen aikuisia lapsiani ja ystävättäriäni, koristelen lomakotimme ja fiilistelen kaupungilla nenä kiinnin jouluisissa näyteikkunoissa, mietin jouluruokia, teen loppuhankinnat ja ostamme kuusen. Kaksi viikkoa ihanaa joulunalusaikaa aaahhh. 
Mutta maltan vielä mieleni ja nautin olostani täällä reilun viikon verran...nyt  ulkona paistaa aurinko kuin keväällä ja siitä saa virtaa, joten lähdenkin tästä ulos, hei hei! Hauskaa loppuviikkoa!!
XX Päivi

30 kommenttia:

 1. Aah - joulukukat sieltä Suomeen! Ja voi noita sinun kuviasi taas!
  Hyvää Itsenäisyyspäivää sinne ja iloista joulunodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet kiitokset, huomenna siis nautitaan Itsenäisyyspäivästä.
   XX

   Poista
 2. Voi että, kateellisena katselen kaikkien jouluvalmisteluita Suomessa ja sitä rauhaa, minkä joulusta omassa kodissa saa. Vaikka joulu Provencessakin on ihana, niin jotenkin mielen valtaa haikeus aina tähän aikaan vuodesta. Yritän siirtää ikävät taka-alalle ja nauttia siitä, mitä täällä on annettavana. Ja ainakin saimme tänään ihanan aurinkoisen päivän. Hyvää itsenäisyyspäivän odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, uskon, että teillä on siellä ihanaa!! Ulkosuomalainen kaipaa aina jouluksi kotiin, se on selvä. Kun asuimme kymmenisen vuotta Kaakkois-Aasiassa, vietimme joulut aina siellä ja muutaman ensimmäisen joulun vietin haikeana itkien ikävääni, mutta siihenkin tottui. Nyt on tietysti ihanaa kun lähdemme jounviettoon Suomeen.
   XX

   Poista
 3. Kauniit fiilistelyt. Ihanaa joulun odotusta Päivi.

  VastaaPoista
 4. Ahhhh! How sweet!!! Fully inspired for baking!
  Maria

  VastaaPoista
 5. Tunnelmallista joulun odotusta siellä ja sitten täällä ;) Herkullisen näköiset eväät sinulla...

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvia -mukavaa joulun odotusta :)
  t.Sanna

  VastaaPoista
 7. Ooo ihanat herkut!! ♥
  Ja suloiset paketoinnit! Et maininnut nyt kenelle lahja on....?? :)) hahahah
  Aaah ihanaa kun joulu tulee. Lunta täällä on ripotellut todella vähän, mutta toivottavasti saamme aatoksi kauniin lumipeiton :) Pääsevät "pojatkin" ilta kävelylleen hankeen :)

  Haleja äiti ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, lahjoja ei saa kurkistella eikä arvuutella... :-))
   <3<3<3
   XX

   Poista
 8. Kyllä teillä tulee olemaan ihanat lomapäivät! Ja kauniit paketit sait aikaa- Mikäs kiire kaikki saada kerralla, kun noin voi nautiskella :D
  Hyvää itsenäisyyspäivää teille! Täällä paistellaan pian pipareita prinsessan kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, se piparien tuoksu on ihana ja niin jouluinen...
   XX

   Poista
 9. Ihan mielettömän ihanat paketit!! ja muutenkin kuvista välittyy ihana lämmin joulufiilis ♥

  VastaaPoista
 10. Kauniit paketit olet tehnyt.Eväätkin näyttävät hyvin maittavilta,tuli vesi kielelle... Nautitaan joulun odotuksesta ja fiilistelystä.Täällä on nyt mentävä pikkulapion kanssa metsään varpuja keräämään,lunta on leijaillut siihen tahtiin eilisen ja tämän aamupäivän.Leppoisaa joulumieltä./Helena :))

  VastaaPoista
 11. Ihania paketteja ja kuvia :) Toivottavasti saatte lunta siihen mennessä kun tulette kotiin :)

  VastaaPoista
 12. Odotan jo tapaamistasi. Tänään Kivenlahdessa satoi lunta ja suomenlippu liuhui tuulessa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...