keskiviikko 11. joulukuuta 2013

WISH LISTTässä minun toivomuslistani...ja kaiken lisäksi uskon, että moni toiveistani toteutuu; paljon rakkautta, yhdessäoloa jne. 
Tämä päivitys lähti siitä, että aloin miettiä mitä kaikkea voisi ystävälle viedä joulukukan sijasta...hauskan pullon glögiä, itseleivotun leivän, jotakin jossa on sydän mukana. Loppupeleissähän se voi olla myös joulukukka, tärkeintä lienee ajatus, vai kuinka. 
Löysin muuten nuo ihanat keraamiset hirven/kauriinpäiset korkit pulloihin täältä kirjakaupasta.
Päätin muuten kuitenkin jättää vielä toisen toivomuslistan tyhjäksi, jos nyt sattuisikin tulemaan mieleen vaikka joku ihan pieni lahjatoivomus miehelle, miten olisi vaikka koru, lahjakortti, hajuvettä tai...ha ha...ainahan me naiset toivomme jotakin pientä vain...

(Tänään tuli muuten kiva yllätys postissa...tanskalainen sisustuslehti BoligLIV, joulunumero, Saksasta...tuhannet kiitokset Tiina!!!<3)
Mukavaa loppuviikkoa!
XX Päivi

15 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö...niitä oli kaksi erilaista sarvipäätä pakkauksessa ja minä ehdin tietty jo toisen rikkoa :-((
   XX

   Poista
 2. Voi Päivi, miten upeita kuvia jälleen! Myös lämmin halaus ja kertominen kuinka toinen on itselle tärkeä ihminen ja ystävä on hyvä lahja, josta tulee aina hyvä mieli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos Erja, niin mitä tekisimme ilman ystäviä, ihanaa, että niitä on.
   XX

   Poista
 3. Voi Päivi, miten upeita kuvia jälleen! Myös lämmin halaus ja kertominen kuinka toinen on itselle tärkeä ihminen ja ystävä on hyvä lahja, josta tulee aina hyvä mieli.

  VastaaPoista
 4. Olipas hyviä toiveita, samoja asioita toivon kovasti itsekin. Rauhaa, yhdessäoloa ja mahdollisimman vähän pakollisia menoja ja aikatauluja. Mutta ei pieni yllätyskään lahjan muodossa olisi pahitteeksi ; ) Ai niin, nuo ruokalahjat on kyllä kivoja. Mies on usein leiponut saaristolaisleipää lahjaksi ja kovasti siitä on tykätty. Kivaa viikon jatkoa ja joululoman odotusta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukapa ei haluaisi itseleivottua leipää, voiko olla parempaa lahjaa...
   XX

   Poista
 5. Ihailinkin tuota korkkia, onpa kiva.

  Ruokalahjat ovat oma spesialiteettini. Keittiössä on nyt mm. tekeytymässä marokkolaisia säilöttyjä sitruunoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, uskonkin, että se on spesialiteettisi, olet sellainen taituri...
   Xx

   Poista
 6. Ihania toivumuksia.Allekirjoitan tämän toivomuslistan.Pullonkorkit ovat kauniit.Ruokalahjat ovat mukavia antaa ja saada.Olen leiponut leipiä ja kakkuja ystävilleni joka jouluksi.Se on vain niin mukavaa! Ne pienet yllätyslahjat ovat todella ihania saada....
  Mukavaa loppuviikkoa./Helena :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se, että leipoo kakun tai leivän jollekin lahjaksi ja näkee toisen vuoksi vaivaa, on minusta arvokkaampaa kuin kaupasta ostettu.
   XX

   Poista
 7. Ihania ideoita ja kuvia. Glögi jossakin kauniissa pullossa on tosi upea lahja :) Iloista joulun odotusta!

  VastaaPoista
 8. Kauniita kuvia ja tunnelmaa :)
  Mukavaa loppu viikkoa

  t.Sanna

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...