keskiviikko 18. joulukuuta 2013

CHRISTMAS REGARDS...Aika rennosti olen ottanut, joten ei ihme, että joulustressi yllättää...pitäisi nyt vain reippaasti alkaa tekemään listoja...ei ei mitään lattialistoja, vaan tehtävälistoja...tässä ei voi liian aikaisin siivota, jottei sitten tarvitse siivota heti uudelleen. Ei oikein voi hirveästi leipoakkaan, ettei sitten tule syötyä leivonnaisia, jolloin joutuu leipomaan uudestaan, mutta eiköhän se tässä järjesty, onhan päiviä vielä jäljellä peräti  viisi...aika monta päivää jouluun.
Ystävät ovat ihania, sain nuo ensimmäisissä kuvissa olevat suloiset paperikuuset, pussillisen maustettuja manteleita ja tuon kauniin kauriskortin ystävältäni joulutervehdykseksi (kiitos niistä...) ja tänään eräs rouva piipahti tässä hakemassa muutamia tuotteita ja toi minulle Vihreitä kuulia, niitä ihania pieniä vihreitä ja sokerisia palloja ja nyt koko laatikollinen on tuhottu ja vatsa kiittää ja minä myös :-))

No eipä tässä sitten muuta kuin oikein
hyvää, riemukasta ja stressitöntä joulun odotusta ja paljon terveisiä täältä lomakodistamme. 
XX Päivi

8 kommenttia:

 1. Oikein mukavaa joulun odotusta <3

  VastaaPoista
 2. Voi Päivi.. vai koko rasian jo söit :-) Kiitos ihanan inspiroivasta juttutuokiosta. Oli mukana nähdä ja astiat ja pellavalakana pääsivät heti käyttöön. En malta odottaa illalla mennä nukkumaan, uuden pellavalakanan suloisiin uniin.
  Maarit :-)

  VastaaPoista
 3. Stressitöntä joulunodotusta myös sulle! Kyllä se joulu sieltä tulee, vaikka ei ottaisikaan paineita :D

  VastaaPoista
 4. Vihreät kuulat ovat tosi herkkua! Vielä hyvin ehdit leipomiset tehdä,aikaa on... Leivoin tänään skottilaisen viskikakun,se säilyy jouluun,koska pitää vetäytyä muutamia päiviä jääkaapissa.Mukavaa loppuviikkoa ja hyviä leipomuksia./Helena :))

  VastaaPoista
 5. Heissan! Sinulla on ihana blogi, todella kauniita ja inspiroivia kuvia, ah! :) Sellainen kysymys, että lukeeko tuossa kortissa jonka sait, taiteilijan nimeä? Olen törmännyt hänen töihinsä kerran aiemminkin, mutta en millään muista nimeä. Muistaakseni hänellä oli nettisivu, josta töitä sai tilattua. Jos vaikka ostaisi itselle joululahjan.. :) t. Karoliina

  VastaaPoista
 6. Joulu lähestyy ja valmistuu päivä päivältä. Itselläni enää yksi päivä "arkea" ja sitten ehtii paneutua täyspäiväiseen valmisteluun. Ihanaa! Nautitaan tästä odotuksen tunnelmasta.

  VastaaPoista
 7. Hei ja monet kiitokset kommenteistanne... <3<3<3
  XX

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...