sunnuntai 8. joulukuuta 2013

MERRY LITTLE CHRISTMAS

Meille satoi pieni lumi...tänään paistoi aurinko ja asteita oli -3. Istuimme ulkona Matildan kanssa, minulla kahvia ja lapsellani kaakao. Sunnuntai on hyvä päivä, ei siihen sen kummempaa lisättävää ole. Mukavaa yhdessäoloa. (Kuvassa oleva karvalakki on selkeästi liian suuri lapselleni ja vain lainassa...oikeaa omistajaa en voi näin joulun alla kertoa :-))
XX Päivi13 kommenttia:

 1. Taas kerran niin upea tunnelma kuvissasi!
  Täällä on nautittu myös pakkaspäivästä ulkoillen... ja eipä tähän päivään saunan lisäksi muuta "mahtunutkaan"... sitä mukavaa yhdessäoloa :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, rattoisa sunnuntai siis täällä yltiöpositiivisen kuopuksen kanssa :-)) Sauna kyllä tekisi hyvää ja istunkin viikon kuluttua lauteilla Suomen saunassamme, se on saletti!
  XX

  VastaaPoista
 3. Pääkaupunkiseutukin sai hennon lumikerroksen, toivottavasti on vielä, kun tulet tänne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, itse en ole kovin lumen perään, kävelisin mielummin pikkukengissä koko talven, mutta jouluksi haluaisin valkoisen lumivaipan, joten toivottavasti lumi pysyy ainakin joulun (siellä Suomessa siis), sillä täällä meillä ei tänä aamuna enää ole tietoakaan lumesta :-))
   XX

   Poista
 4. Ihanat kuvat taas kerran :) Täällä meillä ehkä hieman enemmän lunta mutta ei vielä paljon. * Joulu on pian *

  ... joulumieliterveisin Kirsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kirsi...joulu on pian ja tiedätkö yön aikana se vähäinenkin lumi täällä suli pois ja nurmikko rehottaa vihreänä tuossa pihalla... :-))
   ...joulumieliterveisin myös täältä
   XX

   Poista
 5. Ihania kuvia ja tyttäresi on hyvin kaunis ja kuvauksellinen! Täällä kaivattaisiin tuollaista takkia, joka kuvissa näkyy. Tiedätkö kenen valmistama se on ja onko hankittu Suomesta vai sieltä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos...tuon takin ostin vuosi sitten Varsovan Mangosta ja olimme vähän unohtaneet koko takin, kun tytär piti vain sellaista ihan lyhyttä talvitakkia. Tuossa takissa on irroitettava karvavuori, joten takista saa myös kevyemmän version.
   XX

   Poista
  2. Suomessa h&m myy vastaavanlaisia vaiko samoja takkeja samanvärisenä sekä sinisenä ainakin aikuisten koossa.
   Itse ostin tuon sinisen ja on oikein kätevä,kun tosiaan sen vuorin saa pois eli takki menee myös kevään/syksyn halutessa.

   Poista
  3. Hei ja kiitos vinkistä...tuo kyseinen Matildan takki tosiaan hankittu Mangosta jo vuosi sitten...
   xx

   Poista
 6. Tyttäresi näyttää juuri niin suloisen raikkaalta kuin nuoret tytöt vain voivat, mutta itsenäisyyspäiväjuhlakuvassa hehkuu Kaunis Nainen Audrey Hepburnin sanoin: "The beauty of a woman is not in a facial mode but the true beauty in a woman is reflected in her soul. It is the caring that she lovingly gives, the passion that she shows. The beauty of a woman grows with the passing years."
  Herttaista joulunodotusaikaa ja kiitos blogistasi! Nina

  VastaaPoista
 7. Hei Nina...ihanasti sanottu, toivotaan, että se kauneus, millä tavalla se ilmaistaan noissa lauselmissa, tosiaankin vaan kasvaisi edelleen iän myötä! Monet kiitokset sinulle.
  XX

  VastaaPoista
 8. Hei Nina...ihanasti sanottu, toivotaan, että se kauneus, millä tavalla se ilmaistaan noissa lauselmissa, tosiaankin vaan kasvaisi edelleen iän myötä! Monet kiitokset sinulle.
  XX

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...