tiistai 17. joulukuuta 2013

CHRISTMAS MAGICHei, päiviä on ehtinyt vierähtää ja on ollut ihanaa olla täällä Suomessa. Olen tavannut ystäviäni nyt peräti joka päivä, käynyt glögillä, lounaalla, joulumyyjäisissä, olen myös hankkinut joulukuusen, sekä tietysti pukenut lomakotiamme jouluasuun, tehnyt pikku ostoksia ja lisäksi herkutellut vihreillä kuulilla, saunonut jo useampaan kertaan, sekä juonut runsaasti rasvatonta piimää ja tietty nauttinut joka sekunnista... 
mutta aika pimeää on, täytyy sanoa. Sen huomasin kun yritin ottaa valokuvia, mutta mitäs tuosta, kohta on kuitenkin vuoden suurin juhla käsillä...JOULU, niin mukavaa. 
Olen muuten kehittämässä tässä itselleni pienen pientä joulustressiä, vaikka päätin, etten stressaa yhtään, mutta se pieni stressi kuulunee perheenemännän jouluun... 
nautiskellaan nyt kuitenkin ihanista kynttilöistä, joululauluista ja kauniista koristeista...sekä tietysti siitä joulun taiasta. 
Terveisin Päivi

22 kommenttia:

 1. Juu, pimeää on. Mulla mennyt melkein rytmit sen takia sekaisin, ettei pää ymmärrä, milloin pitäisi nukkua. Mutta mitäs tuosta - nyt on loma mullakin, joten eipä tarvitse herätä minnekään :-) IHANAA joulua sinne! Älähän turhia stressaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nauti nyt lomastasi ja lähestyvästä joulusta, yritän selättää stressin :-))
   XX

   Poista
 2. Kyllä täälläkin sitä valoa kaipaillaan - mutta tuota stressiä en joulusta suostu ottamaan - sitä on elämässä muutenkin ihan tarpeeksi;) Jouluksi tehdään se mitä ehditään ja nautitaan siitä, että saadaan viettää aikaa rakkaiden kanssa!
  Leppoisaa joulunodotusta♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet niin oikeassa, että tehdään se mitä ehditään ja nautitaan yhteisestä ajasta rakkaiden kanssa... :-))
   Xx

   Poista
 3. Ai että ihana tuo oksa koristeineen! Ihan valoisia kuvia olet kuitenkin saanut otettua. Itse kun illalla kuvailen, olen suosiolla ottanut tunnelmakuvia kynttilöiden kellertävässä valossa. Ollaan nyt pimeässä ja mennään sitten kohti ihanaa valoa. Suloista joulun odotusta sinulle Päivi ja älä stressaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein odotin päivän valoisinta aikaa, jotta sain napattua kuvat...yritän täällä olla stressaamatta, kiitos... :-))
   XX

   Poista
 4. Vähän stressiä pukkaa täälläkin, vuoden viimeinen työviikko ei olekaan leppoisa, joulun kahden tarjoamani illallisen ruokalistat vielä hakusessa, lahjoja pakkaamatta... Mutta ehkäpä viikonloppu saa rauhoittumaan.

  Leppoisaa joulun odotusta sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummasti ne hommat tulee sitten kuitenkin kaikki tehtyä... :-))
   XX

   Poista
 5. No on pimeää. vaikka aurinko vierailikin hetkellisesti eilen. Pieni lumisade tekisi hyvää ja toisi valoa!! Ihanaa kun joulu tulee. alle viikon päästä ollaan kaikki siellä!!!! <3<3<3

  VastaaPoista
 6. Pienen pieni stressi saa joulun tuntumaan vieläkin paremmalta, kunhan sen pitää aisoissa ja kurissa eikä päästä liian suureksi.
  Joulun ruuat vielä suunnitteluasteella, lanttua en vielä ole löytänyt, mennään sitten bataatilla. Lahjat ostamatta /tekemättä, en kerta kaikkiaan keksi mitä kukaan oikeasti tarvitsisi. Muuton jäljiltä varsinkaan...talo pursuaa tavaroista ja vaatteista. Ei pitäis muuttaa juuri joulun alla. Onneksi mies ja lapset ovat parempia hoitamaan lahja-asiat.
  Minulle pääasia on, että koko perhe on taas kasassa. Viimeksi näin oli toukokuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun tytöt tulevat sinne kaikki, keskityt nyt vain siihen, ihana äitisi kävi täällä tänään, oli mukava tavata hänet...
   XX

   Poista
 7. Arvaapa mitä...täällä paistaa aurinko. Eipä ole moista moneen viikkoon näkynytkään....ihan mieli piristyi...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin on tänään, keskiviikkona paistanut aurinko, oli aika ihanaa, vähän kuin keväällä...
   XX

   Poista
 8. Iloa, piparkakun tuoksuista ja kanelin pöllähdys päivääsi...
  -Maria Turust

  VastaaPoista
 9. Tosi kauniita kuvia eikä noissa kyllä ole pimeydestä tietoakaan! Miten oletkaan saanut noin valoisia kuvia??! Stressitöntä joulunodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos, odottamalla päivän valoisinta hetkeä, kun satuin olemaan kotona... :-))
   XX

   Poista
 10. Tervetuloa Suomeen! Toivotaan, että saadaan kuitenkin valkea joulu!!!

  VastaaPoista
 11. Kauniin herkkiä kuvia olet ottanut ei niistä pimeyttä huomaa. Älä turhaan stressaa kaikki hoituu kyllä omalla painollaan.(muistaisimpa tämän itsekkin...) Nautitaan hämärän hyssystä./Helena :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hämärässä on hyvät puolet, siihen voi suorastaan kääriytyä :-))
   XX

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...