perjantai 13. joulukuuta 2013

TEA LIGHTS and LINENHei minun pitäisi olla pakkaamassa matkalaukkuja...sillä huomenna lennämme Suomeen, heh...olenko kertonut sen jo, niin olen tainnut kertoa sen jo monenmonta kertaa. Ajattelin muistuttaa, että nyt kun olen Suomessa niin voin postittaa vuodevaatteita. Alkusyksystä sain runsaasti kyselyjä, mutten ollut enää paikan päällä tuotteita postittelemassa. Valitettavasti hinnoissa tapahtuu muutoksia ensi vuoden alussa ja vuodevaatteet ovat vanhoilla hinnoilla aina 5.1. saakka.
Tiedän, että kaikkien ajatukset ovat lähestyvässä joulussa, mutta ajattelinpa vain muistuttaa.Otan mielelläni tiedusteluja vastaan sähköpostitse (plemstrom@gmail.com) Joitakin lyhtyjä myös jäljellä ja tuikkukuppeja. (Sopimuksen mukaan voi tulla käymään paikalla, lyhtyjen lähettäminen ei oikein onnistu, koska minulla ei ole pakkauspehmusteita.)
Sain nuo ensimmäisessä kuvassa olevat suloiset tuikut ystävältäni täältä. Eilen soi illalla ovikello ja kun huusin pimeyteen, että kuka siellä, niin vastaukseksi kuului hennolla äänellä: JOULUPUKKI ja sehän se oli  ja olen kai ollut kohtuullisen kilttikin kun sain noin kauniin lahjan, kiitos Tia!
Nyt on ihan pakko ampaista pakkaamaan...
Oikein ihanaa alkavaa viikonloppua!
XX Päivi

12 kommenttia:

 1. Kauniit tuikut. Saako tulla paikanpäälle ostamaan joku ilta esim. lyhtyjä?

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmasti saat tulla Sanna, tervetuloa!! Laita minulle spostia.
   XX

   Poista
 2. Suloista kotimatkaa ja maailman parasta joulun odottelua kotipuolessa xxx

  VastaaPoista
 3. Ihana tonttu sulla kävi... Tervetuloa kotiin! Meillä on kyllä varsin syksyistä ja lämmintä, mutta ei se haittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, minusta on ihanaa nähdä meri auki ja nuuhkia mullan ja sammaleen tuoksua jne :-)) Ei haittaa, vaikkei lunta vielä ole, se varmasti sieltä tulee...
   XX

   Poista
 4. Ehtisitkö laittaa kuvaa siitä mitä on jäljellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, olisiko sinulla mahdollisuus laittaa minulle sähköpostilla osoitteesi, niin voisin laittaa kuvia sähköpostitse, jos katsot päivitystäni lokakuussa; MY HOT LIST, näkyy myös tuossa oikealla palkissa (suositut tekstit), klikkaapa siitä. Sisustusjuttuja on on jäljellä jotakin, vaatteita ei enää ole ja huiveista jäljellä beigevoittoisia. Laita minulla viestiä mikä kiinnostaa (plemstrom@gmail.com) Siis jäljellä lyhtyjä, tuikkukuppeja(kristallihionta), keramiikkaa, pellavaa jne.
   XX Päivi

   Poista
 5. Looks very Cozy. I hope you get a nice trip home to Finland. XX Nilla

  VastaaPoista
 6. Sinulla käi joulupukki etuajassa,kiltti olet ollut ja kauniit lahjat sait.Tervetuloa kotiin./Helena :))

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...