sunnuntai 3. toukokuuta 2015

CAMPING IN THE LIVING ROOM

















Hei kaikille!

Aamulla varhain ajelimme lentokentälle, sillä mieheni ja ''pienokaisemme'' Matilda
palasivat takaisin Varsovaan; mieheni viikonlopun jäljiltä ja Matilda oltuaan täällä viikon. Kansainvälisessä koulussa kulunut viikko oli lomaviikko, koska kesäloma alkaa vasta joskus juhannuksen jälkeen. Lapsemme paras ystävä lennähti myös tänne alkuviikosta ja tytöillä oli yhdessä hauskaa: pientä vapun viettoa, Modernin taiteen museossa seikkailua jne.
Itse vietin vappuaaton ystävättäreni kanssa täällä kotona kuplivaa nauttien, ennenkuin mieheni liittyi seuraamme.
Mieleni on hiukan apea auringonpaisteesta huolimatta, enkä  ole vielä uskaltautunut lapseni huoneeseen...en tohdi katsoa tyhjää vuodetta.

No, mutta sitten asiaan, tässä postauksessa on kysymys ''telttailusta'' siis telttailusta sisällä :-))

En ole sitten nuoruuteni telttaillut luonnossa, sillä en ole erityisen ihastunut teltassa yöpymiseen leirintäalueella, se vain ei ole ollut minun juttuni koskaan.
Tiedättehän, kun on monenlaisia makuja tämän matkailunkin suhteen,
osa pitää telttailusta ja reppureissaamisesta, joko ajellaan pitkin poikin Eurooppaa asuntovaunu auton perässä, tai huristellaan hyvinvarustetulla asuntoautolla, junaillaan ja lennetään jne.

Itse pidän kyllä autoilusta ihan valtavasti ilman sen suurempia esisuunnitelmia tai hotellin varaamisia.  No, täältä Suomesta käsin autoilu Euroopassa ei ehkä ole se helpoin tapa, mutta asuessamme Varsovassa teimmä näitä matkoja paljon, kuten jo täällä aiemmin kerroinkin.
Hotelli etsitään kun paikalle satutaan, joskus hotellin etsiminen voi tuottaa vaikeuksia, jos kaupungissa sattuu esim. samaan aikaan olemaan jokin maailmanluokan megatapahtuma, kuten kohdallamme on joskus sattunut. Silloinhan vapaita huoneita löytyy joko järkyttävän kalliista hotelleista tai sitten jo parhaat päivänsä eläneistä hostelleista...tämä riski täytyy siis sietää.

Kuvissani telttaillaan tällä kertaa sisällä ja ihan omassa olohuoneessa,
tai oikeastaan ei ihan telttailla, vaan vuoteen ympärille on hiukan rakennettu suojaa. Olohuoneen lattialla on mukava loikoilla, juoda aaamukahvit ja kuunnella vaikka musiikkia...hullua vai mitä :-))
ja hiukan liioiteltuakin...

Muistattehan kuitenkin, että suloiset ja samalla niin trendikkäät pellavavuodevaatteet löytyvät täältä
MONDAY TO SUNDAY- mallistosta.

Kaiken voi tehdä valkoisesti tai sitten vaikkapa harmaasti... 
mutta siitä lisää joskus toiste.

Mukavaa alkavaa viikkoa
ja
kommentoikaahan kun käytte täällä.

XX Päivi



35 kommenttia:

  1. Ihania kuvia Päivi taas. Tuo toiseksi alimman kuvan vihreys ihan puskee läpi ruudusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija...luonto suorastaan häikäisee tuolla nuorella vihreydellään, pakko tuoda sisäänkin :-))
      XX

      Poista
  2. Ihania kuvia ja tunnelmia. Telttailu kuului minulla nuoruuteen kun partioleirillä telttailimme paljonkin. Nyt en enää pysty, liian vanha :) mukavaa viikon alkua ikävästä huolimatta!

    VastaaPoista
  3. Hahhaa...ollaan useastikin oltu omassa kodissa 'retkellä', kun muuttokuorma on jo lähtenyt tai sitä odotellaan. Aina ei jaksa montaa viikkoa hotelleissakaan asua. Tosin, ei me kyllä noin hienosti olla retkeilty ;)
    Laitoin sulle mailia, huivi ym. asiaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se meillä ulkosuomalaisilla on monesti ollut :-))
      XX

      Poista
  4. Aivan supersuloiselle näyttää! Aivan ihania värejä ja tunnelmia.
    Rentoa sunnuntai-iltaa sulle ♥

    VastaaPoista
  5. Hauska leiri!

    Lapsena en telttaillut, mutta reilut parikymmentä vuotta sitten olin telttailureissulla läpi Yhdysvaltojen, New Yorkista etelän kautta Los Angelesiin. Monia hienoja muistoja jäi matkasta, mutta ei telttailusta silti tullut juttuni.

    VastaaPoista
  6. Ihana telttaretki! Parasta on just tuo, että voi suhtautua elämään niin, että voi milloin vain pistää leirin pystyyn vaikka omassa olkkarissa. :) Näin keväällä aika onneksi saa siivet, juhannukseen ei oikeastaan ole kovinkaan montaa viikkoa. Tsemppiä <3

    VastaaPoista
  7. Kerrotko ystävällisesti millä maalilla ja sävyllä olette lattianne maalanneet? Kiitos kivasta ja inspiroivasta blogistasi. T: Tuula

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Tuula, lattiat on maalattu Betoluxilla, valkoinen, sävystä en tiedä...
      XX

      Poista
  8. Mukavalta näyttää "olohuonetelttailu". Itse olen jo liian vanha oikeanlaiseen telttailuun. Ihanan vihreät oksat näkyvät kuvissa :)). Oikein mukavaa alkanutta viikkoa lämpöä ja auringonpaistetta. /. Helena :))

    VastaaPoista
  9. Aaa ihania kuvia!! <3
    Heheh telttailua. Näin voisi moni varmasti telttailla jos pystyisi :))
    HALIT!! Lauantaina nähdään!! <3 <3 <3

    VastaaPoista
  10. Mika idea! Lapset tykkaisivat varmasti. Telttailu ulkosalla on telttailua ulkosalla, on muurahaista, hampparia ja karpasta, en tykkaa, en ainakaan paiva tolkulla. Palaan ihailemaan naita kuvia ja kotianne saannollisesti, on niin kaunista ja simppelia. Mita materiaalia valkoinen lattia on? Onko maalattua vai mita ihmetta, nayttaa kaunillta lankulta..?
    T.Riitta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Riitta, lattia on tammilautaparkettia ja maalattu Betoluxilla, tykkään kovasti, mutta likaantuu helposti ja kaikki roskat suorastaan huutavat siellä :-)).
      XX

      Poista
  11. Onpas ihania kuvia, mukavaa viikkoa :)

    VastaaPoista
  12. En ole ennen ollut mikään telttailija, mutta nyt kyllä voisin ryhtyä sellaiseksi :-)) Kerrassaan ihanalta näyttää!
    Leena

    VastaaPoista
  13. Oiih ihania kuvia <3 Kiva blogi <3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...