sunnuntai 17. marraskuuta 2013

A LITTLE RED PLEASE
















HEI ja jälleen tuhansia kiitoksia teille ihanaakin ihanimmista kommenteistanne ja kiitokset, sekä lämpimät terveiset kaikille uusille lukijoilleni, sillä teitähän on tullut lisää ja olen ihmeissäni täällä!

Kuulkaa joulu hiipii hiljaa sisälleni ja jouluaattoon mennessä olen pullea kuin ilmapallo täynnä joumietteitä, joulukoristeita, jouluruokia ja kaikenlaisia jouluideoita. Tärkeintä lienee kaiken hauskan ja leikkimielisyyden rinnalle on löytää myös joulurauha, mutta nyt aion riehaantua lähenevästä joulusta joka päivä ja saada siitä niin tarpeekseni, että kun joulu on ohi, suuntaan katseeni taas uutta kohti eli tulevaa kevättä. Nyt ei siis pidätellä, vaan nautitaan täysin rinnoin joulun odotuksesta, sillä se odottaminen ja valmistelu on ihan yhtä ihanaa kuin itse joulu, että annetaan mennä vaan. 

Löysin täältä tuota veikeää sydännarua (DUKA), jota aion käyttää meidän perheen joululahjoihin tänä vuonna. Rakastan puuhastella kaikkien pikkukoristeiden kanssa ja luonnosta löytää ihania materiaaleja koristeluun. Niille, jotka asuvat kaupungeissa, ovat kukkakaupat nyt aarreaittoja, ainakin täältä voi ostaa jos jonkinnäköistä koristetta; sammalista, jäkälästä aina kuivattuihin marjaterttuihin, siemenkotiin jne. Jouluksi tarvitaan myös se ainakin pienen pieni punainen jokin juttu, vai kuinka?

Joku muuten kysäisi minulta talvisaapikkaistani, jotka esittelin  pari postausta taaksepäin. Ne ovat sellainen tuotemerkki kuin Napapijri ja tunnusmerkkinä käytetään Norjan lippua, vaikka tuotemerkki onkin Italialainen (nyt kai myyty jo Amerikkaan). En tiedä myykö joku Suomessa kyseistä merkkiä, esim. Stockman??

Toivottelen täältä sunnuntai-illastamme hyvää alkavaa viikkoa ja antakaa joulun tulla tykönne, vaikka pikkuhiljaa!
Bealta myös terkkuja, se on jouluhengessä mukana.

XX Päivi

23 kommenttia:

  1. Aivan ihastuttavia asetelmia ja mahtavia kuvia. Kiitos näistä!
    Mukavaa su-iltaa ja alkavaa viikkoa :)

    VastaaPoista
  2. red is alway good idea :) for me :) you can see it in my house ;) lovely pics

    VastaaPoista
  3. HuhHuh, miten upeita kuvia! Jouluun kuuluu ehdottomasti ripaus punaista. Bealle terveisiä, hän on niin syötävän suloinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monet kiitokset Erja, terveiset Bealle menvät perille, tuossa se on nytkin vieressäni sohvalla.
      XX

      Poista
  4. Ihana tunnelma teillä siellä :)
    Mukavaa viikkoa

    t.Sanna

    VastaaPoista
  5. Hei Päivi,
    Pitää kyllä sanoa, että blogisi on mielestäni yksi kauneimmista mitä olen koskaan nähnyt.
    Kuvista välittyy ihana tunnelma, valo, ilo ja raikkaus. Postauksesi saavat minut aina hymyilemään ja hyvälle tuulelle. Kiitos siitä!
    Maarit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, Maarit, nyt kyllä ihan nolostun, monet kiitokset sanoistasi.
      XX

      Poista
  6. Hei sinne Päivi, täällä kun vasta näitä jouluvalmisteluja aloittelen, niin vielä ei ole minulla punaista, mutta kohti joulua sitten aina meilläkin koti ja mieli "punastuu". Näyttää ihanan pirteältä! Ja Bea aina valmiina ja suloisena. Napapijriä ei tietääkseni myy kukaan vielä Suomessa, voin olla väärässä, mutta netistä saa tilattua. Ja ulkomailla myös lentokentillä on, yllättäen. Täytyy laittaa pukinlistaan myös nettiosoite....
    Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Leena, aloittelehan jo pikkuhiljaa ''pikkujoulu''valmistelut step by step, ei kaikkia koristeita kerralla esiin...
      Bea on mukana hommissa :-))
      XX

      Poista
  7. Ihania asetelmia olet taas loihtinut meidän lukioijoiden iloksi.Bea on kyllä tavattoman suloinen.Kyllä jouluun ripaus punaista kuuluu.Sammalta pitää käydä metsästä keräämässä,kunhan saan pihalta raivattua katkenneita puiden oksia käpyjä on varmaan kottikärryllinen sunnuntaisen myrskyn jäljiltä pihalla.Olimme miltei 24 tuntia ilman sähköä,kyllä osaa taas arvostaa kun kaikki pelaa napista painaen.Mukavaa viikkoa sinulle Päivi./Helena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kamala, 24h ilman sähköä, johan siinä on tullut kylmäkin. Kaikkea hyvää sinne helena.
      Xx

      Poista
  8. Aaa ihania kuvia!!
    Niin ihanaa narua!! Heheh minä hamstraan sen kaikista paketeista ;) hahah♥
    Kunnon päivtyshirmu olet taas ollut. Viikonloppuna oli menoa ja en päässyt koneelle niin täällähän on päivitetty vaikka ja mitä :))
    Haleja ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän, että olet sellainen pieni hamsteri :-))
      Haleja <3
      XX

      Poista
  9. What liovely bits and pieces. The red really adds such a festive colour. I have not thought of Christmas yet but I need to get my act together. Have a fun week

    VastaaPoista
  10. Tunnelmallisia kuvia. Kohta se joulu pääsee meillekin, ekat tavarat roudattu jo uuteen kämppään. Kirkuvan punaiset ja kananmunankeltaiset seinät maalattu valkoisiksi. Huh, mitä väri-iloittelua. Ne punaiset seinät oli makkareissa!
    Postia tulossa tällä viikolla (hope so). Olin reipas ja kävelin postiin asti, jopa Ines pääsi mukaan, vaikka vannoin, ettei ikinä enään...tällä kertaa pysyi suklaatkin hyllyssä ja koira muutenkin aisoissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, pääsette nautiskelemaan!!
      XX

      Poista
    2. Äh, tarkoitin siis kananpojan keltaisia seiniä. Ei pitäis väsyneenä kommentoida.

      Poista
  11. This blog was... how do you say it? Relevant!! Finally I have found something that helped me.
    Many thanks!

    Feel free to surf to my webpage :: hotel california lyrics in spanish

    VastaaPoista
  12. Wow, fantastic blog layout! How lengthy have you ever been running a blog for?
    you made running a blog look easy. The full look of your
    site is great, let alone the content!

    Feel free to surf to my webpage: does v tight gel work

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...