perjantai 22. marraskuuta 2013

UPDATING THE WARDROBE / ''conservative bohemian''


















Hei, mietin pitkään voisinko laittaa vaatteista päivitystä, mutta tämä on nyt hiukan eri kantilta ja kiitos, olen saanut sähköpostitse vinkkiä vaatekaappini päivityksestä. Tästä ei ole kauan aikaa, kun minulla sellainen oli, mutta kun nyt alkoi tänään vaatehuoneen siivous (jossa en kyllä pitkälle pötkinyt) niin samalla on helppo tehdä postaus vähän jo unohdetuista vaatteista.

Monet vaatteistanihan ovat kulkeneet uskollisesti mukanani, vaikka osasta olen jo kasvanut ulos tai jättänyt ne muuten vain kaapin perällä ja nyt ne käyttämättömät saavat lähteä ...lähetän niitä tuonne maaseudulle erään perheen tarpeisiin. Kuukausi sitten pakkasin meidän Axelin vaatteita ja osoite oli Puolan maaseutu ja siellä eräs tietty perhe.

Olen viime aikoina hävinnyt harmauteen eli olen vain nähnyt kaikki harmaan erisävyiset vaatteet kauniina ja unohtanut tyystin, että minulla on paljon muitakin, kuin vain harmaita vaatteita, kuten beigeä, tumman beigeä, vaalean beigeä, vaalean rusehtavaa, tummemman rusehtavaa jne. :-))

Jotenkin sitä helposti ohjautuu liian tiukasti trendeihin ja kaikki muu tuntuu auttamattomasti vanhanaikaiselta. Sama koskee vähän myös sisustamista, kun kaikkialta tarjotaan yltäkylläisesti samantyyppistä tavaraa ja esinettä, ei oikein näekkään, että oma persoonallinen tyyli voikin olla juuri se kaikkein kaunein ja toimivin omassa kodissa...joten eläköön persoonallisuus ja omat ihka-aidot mieltymykset ja viis siitä mikä nyt on muodikkainta tai trendikkäintä. Onko maailma oikeasti menossa siihen suuntaan, että kohta meillä kaikilla on samanlaiset kodit ja samanlaiset vaatteet...ei kai, kunhan tässä nyt hiukan provosoin.

No, naisten ongelmahan on usein se, että ei ole mitään päällepantavaa...mukamas. Minullakin on niin helppo vetäistä aina se sama villajumpperi päälle, vaikka kaappi on pullollaan vaatteita, mutta kun ne ovat jo vähän jäljessä trendeistä. Itseäni kutsuisin sellaiseksi ''konservatiiviseksi boheemiksi''vaatetukseni suhteen.
Nyt tässä siivouksen lomassa yhdistelin eri kokonaisuuksia toisiinsa, jotta ehkä huomenna voisin kokeilla vähän jotakin muuta päälleni. Rakastan mokkaa materiaalina ja kaikenmaailman karvoja. Nämä kuvissa olevat vaatteet (suurin osa) ovat minua palvelleet jo monta vuotta ja toivottavsti palvelevat vastakin, samoin laukut. Parhaimmat ovat kantaneet pitkillä lennoillamme mantereiden välillä tutteja, vaippoja, puoleksi pureskeltuja pipareita, tahmeaksi nuoleskeltuja tikkareita, niissä on kannettu varapöksyjä, satukirjoja ja eväsleipiä. Muutamat laukuistani ovat olleet monessa mukana.

Nyt tuli aika pitkälti tekstiä, toivottavasti jaksoitte lukea tai vain hyppäsitte kappaleiden yli tänne loppuun, sillä aion nyt toivottaa teille SUURENMOISTA VIIKONLOPPUA ja tutkailkaapa vaatekaappianne eri silmällä, sieltä voi löytyä ihan uusia hauskoja ja käyttökelpoisia kokonaisuuksia uudeelleen yhdistettyinä.
                                                         
                                                             XX Päivi

32 kommenttia:

  1. Ihania värisävyjä sinun vaatekaapissasi - jos tyyli on noin selkeä, ei trendeillä ole mitään väliä - luulenpa, ettet osaisikaan ostaa mitään, mikä ei sopisi muuhun garderoopiisi;) - ja laukut ovat kauniita - eri ruskean sävyt ja patinoituvat niin kauniisti! Itse käytän melkeinpä mustia laukkuja - ja ne eivät koskaan ole yhtä kauniita kuin ruskeat. Mutta kun olen jämähtänyt joskus näihin oman vaatekaappini väreihin, ei helpolla vaihtele - vaikka kaikkien värianalyysien mukaan väriskaalani olisi lähempänä tuota sinun värimaailmaasi;)
    Sinne myös hienoa viikonloppua - Turun seudulla on satanut pelkkää vettä, mutta sunnuntaiksi on luvattu valkeutta;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, sehän on juuri näin, itse mielisin käyttää mustaa, joka on kovin tyylikäs väri, mutten oikein ole omissa nahoissani siinä värissä...kylläpä teillä siellä valostuu jos lunta tulee :-))
      XX

      Poista
  2. Ihania juttuja sulla! Ihan totta puhuit tuosta persoonallisesta tyylistä, myös sisustamisessa :) Iloista viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itse joskus sorrun vikaostoksiin, kun joku näyttää kauniilta jonkun päällä tai jonkun kodissa ja on juurikin trendien huipilla ja sitten se ei tunnukkaan omalta, eikä mitenkään käy omaan tyyliini...
      XX

      Poista
  3. Sinulle sopiikin hyvin tuollaiset pehmeät sävyt niin harmaan kuin beigen/ruskean skaalassa. Niitä voi yhdistellä loputtomiin ja aina näyttää hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon, että kävisi kyllä sinullekin, kun olet kaunis eteerisen vaalea...
      XX

      Poista
  4. Aivan himottavan loistava laukkusatsi Sinulla, ja vaatteet näyttävät hyviltä yhdessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monet kiitokset Elsa, rakastan noita kuluneita laukkuja...
      XX

      Poista
  5. Ihania vaatteita ja laukkuja :))
    Nauratti niin tuo laukkujen seikkailu tarina. Muistan ja hahmotan kyllä ne seikkailutkin :)
    ♡♡

    VastaaPoista
  6. Ihana kun annat tarpeetonta vaatetta sitä tarvitseville.
    Kauniita asukokonaisuuksia ja laukkuja :)
    Mukavaa viikonloppua
    t.Sanna

    VastaaPoista
  7. Ihana tuo neulekasa ja huivit, mitä herkkuja!

    VastaaPoista
  8. I dont understand all your text but i understand that you have a great style! Love the outfits and bags! XX Nilla

    VastaaPoista
  9. Siis niiiiiin ihanaa! Kaiken ottaisin. Kauniita värejä ja materiaaleja. Ja Massimo vilahtaa....:) Sulla on kyllä käsittämätön taito yhdistellä niin vaatteita kuin sisustusjuttuja. Taas kerran totean, että kun osaa niin osaa.
    Leena

    VastaaPoista
  10. Ilo silmälle katsella kuviasi, ihania yhdistelmiä. Pitää kokeilla omankin kaapin sisuksilla, kunhan pääsen vaatelaatikoita purkamaan.
    Eka yö uudessa kodissa nukuttu. Tänään vielä jatkuu muuttohommat ja illalla pikkutuparit kisastudion merkeissä. Bayer- Dortmund futismatsi pysäyttää koko kaupungin klo.18 jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa...toivottavasti teillä on siellä mukavat tuparit ja ''kisastudio'' auki ja toivottavasti rouva muistaa levätäkin muutto-ja tuparihulinassa.
      XX

      Poista
  11. Täyttä asiaa koko teksti. Olen miettinyt juuri samoja asioita... alkavatko kodit näyttää kaikki samanlaisilta ja ihmiset toistensa kopioilta.
    Syötävän ihania nahkalaukkuja ja toisiinsa sointuvia asukokonaisuuksia! Ihanaa viikonlopua sinulle Päivi :)

    VastaaPoista
  12. Kauniita vaateyhdistelmiä, täytynee kurkata vähän toisella "silmällä" omaankin komeroon ;) jospa keksisin jotain uutta päällepantavaa. Ihanaa viikonloppua ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Memmu ja suosittelen, uusia yhdistelmiä voi löytyä...
      XX

      Poista
  13. Upeita vaatteista ja nuo laukut...(ihanstunut huokaus)...varsinkin tuo alhaalta neljänneesä kuvassa oikeapuoleinen kuva...just minun mieleen laukku...:)

    VastaaPoista
  14. Voi miten ihania vaatteita ja laukkuja sulla onkaan :)
    Mukavaa viikonloppua sinnekkin!

    VastaaPoista
  15. Te rzeczy są cudne,zwłaszcza torby mnie zachwyciły:) Sama bym takie przygarnęła:)

    VastaaPoista
  16. Upeita kuvia taas! Kuvia katsellessani totesin ,että minullahan on monta vuotta ollut kaapin perällä beigestä ja ruskeasta poromokasta jakkuja ja housuja. Täytyykin kaivaa esille, uskomattoman ihana ja pehmeä materiaali. Niin että kiitos vaan
    "herätyksestä" :-)))

    VastaaPoista
  17. Ihania vaateyhdistelmiä.Kyllä noilla laukuilla voi maailmalla matkata! Sinulla on taito hyppysissä niin vaatteiden kuin sisustuksenkin suhteen.Täytyy katsoa omaa vaatekaappia mitä sieltä löytyy.../terveisin Helena :))

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...