perjantai 15. marraskuuta 2013

PAPER STARS









Tähdet, tähdet...nyt esille jos niitä varastosta löytyy. Minua naurattaa, että saatoinkin valita sopivan päivän joulutähden asentamiseen, koska aurinko puikahti taivaalle ja kirkasti päivän ja toi taas niin keväisen tuulahduksen tähän loppusyksyyn. Nämä paperitähdet kaivan esiin joka vuosi juuri näihin aikoihin. Paperi on hiukan repeillyt, sekä valkoinen väri kellastunut. Mies on joskus jostain vanhoista Ikean valaisimista ottanut tuollaiset ''kuvut'''', jotta paperi ei kuumentuisi liikaa kun valot ovat päällä.

Ehkä huomasittekin, minulla on sisällä saapikkaat sillä laittelin valoja ensin ulos. Olen siis onnellinen uusien talvisaappaiden omistaja. Saapikkaat ovat ihanan lämpimät ja vedenpitävät, joten kumisaappaita ei nyt tarvita vaikka taivaalta tippuisi räntää. En voinut näitä vastustaa, joskin hinta ensin vähän kauhistutti. Lisäksi minulla on suloinen kevytuntuvajakku kauluksettomana päälläni, jonka minulle hankki ystäväni Suomessa (kiitos, kiitos!! Ihania ystäviä... :-)) Mielettömän kätevä esim autoillessa ja korvaa mukavasti neuletakin

No eipä tässä muuta kuin oikein leppoisaa viikonloppua jälleen täältä sinne teille.




XX Päivi

28 kommenttia:

  1. Upeat paperitähdet ja onpa niillä kokoa. Meillä on metalliset karmit eikä pistorasioita lähelläkään ikkunoita, niin on jäänyt paperitähdet ripustamatta. Ehkä seuraavassa kämpässä sitten...sain muuten pakattua melekin 40 laatikkoa tänään, kun muuttolaatikot vihdoin tulivat, piti tulla jo sunnuntaina.
    Ja noi saappaat, täydelliset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ystäväiseni, tsemppiä sinne muuttoon, aika mukavaa sitten kun saat tavarat paikoilleen ja paikat kuntoon <3
      XX

      Poista
  2. hienot bootsit! otin jo joulukynttelikön esille valoa tuomaan troopiikin iltaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, niin sitä pitää! Tämähän on ihan sitä parasta aikaa kun odotellaan joulua ja fiilistellään. :-))
      XX

      Poista
  3. Beautiful, as usual♥
    I admire your blog and your creative soul♥
    Monča

    VastaaPoista
  4. Päivi, I love this kind of Christmas decoration - very simply but so amazing. Your paper stars are beautiful. I already put two stars in the windows of my house. I know it's too early but I couldn't wait ;)
    ps. Beautiful shoes. It's my style! :)

    Kasia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hi Kasia and thank you for your comment!! Let's enjoy coming Christmas!
      XX

      Poista
  5. Tähdet ovat upeita, varsinkin nuo isot! Minulla onkin tuo sama iso tähti, harmittaa kun ostin vain yhden (viime vuonna?) ja sekin on jo repeillyt. Teippi pelastaa, toistaiseksi!

    VastaaPoista
  6. Upealta näyttävät tähdet ja sinä tähtenä muiden joukossa! Takki pelittää niin sisällä kuin ulkona, hyvä kun on käytössä. Ja noi saappaat,,,, olen katsonut niitä ja himoinnut,,,, en tajunnut, että ovat vedenpitävät. Nyt laitan pukinlistaan toiveen, kun voin perustella, että ovat järkevätkin. Ja niin järkevä tuo sinun oma insinöörisikin kun keksi laittaa nuo kuvut:)
    Tänään alkaa meilläkin jouluvalmistelut, ihanaa!
    Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minähän se todellinen tähti olen :-))...ei joulupukille pidä perustella toiveiden järkevyyttä, joulupukilta toivotaan ihania ja hupsujakin asioita.
      XX

      Poista
  7. Kyllä tekisi mieleni jo laittaa tähdet ikkunaan, mutta taidan malttaa viellä mieleni...:)
    Aivan ihanat saapaat...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vaan tähdet ikkunaan, jotta ehdit niistä nauttia mahdollisimman kauan, eikö?? :-))
      XX

      Poista
  8. Ihan ensiksikin Päivi - miten voitkaan saada hymyn ja ilon koko olemukseeni sun viimeisimmän kommentin myötä tuonne omalle puolelleni. Olet vaan ihana, jos näin saa sanoa olematta tunkeileva;) Ja sun parit viime postaukset on taas ihan omassa kategoriassaan tunnelman ja taidon myötä. Piste. Suloviikonloppuja sinne. PS. Saapikkaat ja toppikset ottaisin koska tahansa. Ja tähdet myös:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monet kiitokset Jaana :-)) Toivottavasti siellä myös suloviikonloppu!
      XX

      Poista
  9. bautiful stars and great shoes!!!!
    hugs***

    VastaaPoista
  10. Tähdet ikkunassa ym. tuovat niin ihanan tunnelman pimeisiin iltoihin :)
    Mageat uudet kengät ja takki - ihan kuin sulle tehty <3

    haleja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jouluvalot -ja tähdet luovat todellakin tunnelmaa ja tuovat lämmintä valoa pimeään.
      XX

      Poista
  11. Kauniit suuret paperitähdet ja uudet kenkäsi ovat tosi makeet. Aurinkoa myös huomiseen päivääsi, meille tänne suomeen ennustetaankin sitten myrskyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja toivotaan, että myrsky pyyhkäisee ohi...mukavaa sunnuntaita.
      XX

      Poista
  12. Kyllä on komeat isot tähdet saappaista puhumattakaan.Untuvatakit ovat kyllä niin monikäyttöisiä.Valoa pimeyteen on tänään viritelty ulos ja sisään.Paistoin ekat joulutortut.... hyviltä maistuivat! Oikein mukavaa viikonloppua Varsovaan./Helena :))

    VastaaPoista
  13. Ihanan isot tähdet!! Todella kauniit. Mikä mahtaa olla kenkien merkki? En nyt huomannut sitä ja näyttää sen verran hyvältä vaihtoehdolta talvikenkien hankintoa ajatelle. Kiitti!

    VastaaPoista
  14. the most beautiful stars ... I've ever seen .. Vera Czech Republic

    VastaaPoista
  15. Upeita tähtiä, noin isoja ja pitkäsakaraisia en ole aikaisemmin nähnytkään. Meille laitetettiin tänään myös muutama vierastuvan ikkunoihin, kotona sisällä niitä ei vielä ole (meillä sellaiset pienet Claes Ohlssonin versiot). Katajan oksia olen tuonut jo sisälle ja pieniä valonauhoja olen sijoitellut sinne tänne, kun on niin niin mustaa ja pimeää ulkona. Minkä merkkiset nuo saappaat on? Norjalaiset ilmeisesti?

    VastaaPoista
  16. Ihan mahtavat popot!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...