tiistai 29. toukokuuta 2012

TASTE OF SUMMER

HEI vaan, tämä päivä meni tietokoneella ja sisällä istuen. Etsin vastausta kuvien pientämiseen tilan säästämiseksi blogissani...nyt olen jo lähellä oikeaa vastausta...KIITOS kaikille neuvoista, olen hyvin otettu, että sain apua.
Olen yrittänyt tässä myös tehdä yritykseni hommia pellavien suhteen. Pieni Bea-koiramme nökötti sohvalla kanssani ja kuten kuvasta näkyy Bealla on ''tyttöjen päivät''.
Tein itselleni lettuja kahvin kanssa ja pilkoin paljon mansikoita sekaan ja lisäsin vielä pensasmustikoita, lettu MAISTUI KESÄLLE!

Kesäistä viikon jatkoa huolimatta ilmoista!!!

8 kommenttia:

 1. Takie nalesniki tez chetnie bym zjadla. Chyba zrobie w wolnej chwili. :)
  Twoj pies slodki!

  Pozdrawiam

  Dagi

  P.S Rozumiesz troche po polsku?

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Hi and thank you...she (BEA) is so lovely and cute, she is my baby! :)

   Poista
 3. Voi pikku Bea. Kuvassa näyttää ihan pienen pienen pieneltä...Vaikka ei Bea kovin suuri kyllä todellisuudessakaan ole <3

  VastaaPoista
 4. Ou nou! Miten voit päästää koiran sohvalle "tyttöjen päiviä" viettelemään :) Tässä blogissa maistuu elämä, kaikkine elämän hyvine ja haastavine puolineen. Vaikka blogia on kaunista katsella, niin tuot esille kuitenkin ihan sitä arkistakin elämää ongelmineen ja haasteineen pienin ripauksin. Kerrot omasta terveydentilastasi, koirasi tyttöjen päivistä, pienistä kahnauksista matkalla miehesi kanssa jne. Ja samaan aikaan kuvaat kaikkea kaunista ympärilläsi - nuo ovat seikkoja, miksi tätä blogia kannattaa seurata ja miksi tämä eroaa niin monista muista blogeista. Olet ilmeisen avoin ihminen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja monet kiitokset mukavasta kommentistasi!! Pikku-koiramme on aina silloin sohvalla kun minäkin, nyt se käyttää vaippahousuja, joten ei huolta sotkemisesta...
   Heh, minä olen avoin, joskus vähän liiankin kanssa...tarkoitus on tässä blogissa mennä maanantaista sunnuntaihin, päivästä toiseen, arkisissakin askareissa, kaikkea ei tietysti saa millään mahtumaan, vaikka haluaisikin.
   Monin terveisin Päivi

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...