torstai 17. toukokuuta 2012

RELAX - viikonlopputehtävä

Hei, tänään sain ''ison'' lapseni illalla turavallisesti matkaan kohti Suomea - haikeaa on aina sanoa hyvästejä mukavan yhdessäolon jälkeen...yllättävän vähän tuli edes riitaa lapsukaisen kanssa, olemme nähtävästi molemmat aikuistuneet, heh...
Eilinen kuvauspäivä sujui mukavasti ja ajoin naiset( kuvaaja, sekä arkkitehti-toimittaja) asemalle alkuillasta ja nyt odotan innostuneena millaisia kuvat kodistamme tulevat olemaan...
Kiire jatkuu vielä, pesukone jyllännyt koko päivän ja silitysrauta sihissyt, nyt alettava vielä pakkaamaan - huomenna aamusta lähdemme viettämään pitkää viikonloppua kauniiseen Gdanskiin autoillen.
Työhuoneeni tarpeistoa...RELAX

Yläkerran virashuoneemme


Kirjat odottavat lukijaansa

Mukavaa jos viikonloppuna voi vain relata - nukkua, syödä hyvin ja nauttia hyvästä seurasta.
HEI!!!!

8 kommenttia:

 1. Kiva sitten kuulla kokemuksia Gdanskista. Sinne kun täältä Suomesta saa välillä superhalpoja lentoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta täältä Gdanskin vierestä...Sopotista, aivan ihana rantakaupunki/huvilakaupunki Gdanskin kyljessä...laitan pian kuvia täältä...ehdottomasti käynnin arvoista; Gdansk/Gdynia/Sopot, kuin yksi iso kaupunki erilaisin yksityiskohdin.
   Päivi

   Poista
 2. Aivan ihastuttavan houkutteleva tuo vierashuone! Mistä noita pellavatuotteita voi ostaa? Olisi kiva, jos laittaisit niitä lehtikuvia sitten tänne blogiisikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos kommentistasi, pellavatuotteita saa minulta ja toivottavasti pian jostakin liikkeistä Suomessa. Olen itse suunnitellut tuotteet ja ne ovat valmiiksi ''pehmennettyä'' pellavaa.
   Saatan pitää ns. YSTÄVÄMYYNNIN tänä kesänä pääkaupunkiseudulla. Tuotteiden piti mennä POP UP-myyntiin Helsinkiin, mutten ehdi niitä saamaan nähtävästi sinne kesäkuun alkuun mennessä.
   Lehtikuvia ja lisää pellavakuvia tulee varmasti...mukavaa viikonloppua!!
   Päivi

   Poista
 3. Todella kaunista teillä :)
  Me käytiin edellis kesänä Gdanskissa ja tykättiin todella paljon. Käytiin samalla Sopotissa ja kyllä kannatti!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta Marru, hotellimme on Sopotissa...KAUNISTA!! Ystävämme asuvat täällä sukulaisten luona ja halusimme hotellin läheltä heitä ja puolalaisen ystäväni anoppi luvannut hoitaa koiraamme, kun me katselemme paikkoja...Mukavaa viikonloppua sinne Suomeen!!

   Poista
 4. Tykkään tuosta RELAX kyltistä.. Ja tuo sänky on oikeasti niin pehmoinen ku miltä se näyttää!! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...