lauantai 5. toukokuuta 2012

HOME,HOME

Viimeinen aamu Sloveniassa, hotellin kukat vaihdettiin tänä aamuna; monta maljakkoa pöydällä - hyvä idea myös kotiin!
HEIPPA Ljubljana ja Antiq Palace Hotel! Tarkoitus oli ajaa Prahaan tai Wieniin yöksi, mutta päätettiinkin sitten urakoida koko matka takaisin kotiin ilman yöpymistä. HUH HUH, miehelläni riitti ajamista...Sloveniasta Itävaltaan ja Tsekkien kautta Puolaan, Varsovaan ja kotiin. 12 tuntia kahden pysähdyksen kera. Lapset pelasivat autossa, välillä laulettiin ja nukuttiin lukuunottamatta kuskia (ihan paras oma kulta). Koko viikko ollut hellettä, joka jatkuu vielä täällä Varsovassa - toistaiseksi. Kaikille SULOISTA SUNNUNTAITA!

9 kommenttia:

 1. Upeita romattisia matkakuvia blogisi pullollaan. Aika moinen urakka ajaa noin pitkään, onneksi miehet pystyy siihen niin saa itse nukkua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niinpä, miehet jaksaa...yllättävän nopeasti matka kuitenkin taittui kauniita maisemia katsellessa.

   Poista
 2. Todella kauniita kuvia!!!
  Meillä on muuten lento varattu heinäkuun alussa Varsovaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, oiii, Varsova on varmasti mukava kesäkaupunki ja täällä on nähtävää. Jos tulee käytyä täällä ennen omaa kesälomaa jossakin kivassa paikassa, laitan vinkkejä kyllä. Itse lennämme lomalle Suomeen, Espooseen 16.6. ja takaisin Varsovaan tulemme sitten kun koulut alkaa elokuun puolivälissä.:)

   Poista
  2. Kiitos, laita ihmeessä :)

   Poista
 3. Ihania kuvia ja tunnelmia olet taas tallennellut,tässä nousee matkakuume! Bratislavassa olen käynytkin vähän aikaa sitten ja tykättiin kovasti - seuraavalla vierailukerralla ajateltiin kokeilla laivamatkaa Wieniin :) Minulla on sinulle blogissani haaste,käyhän kurkkaamassa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips, Ljubljanaan kannattaa mennä EHDOTOMASTI! Laivamatka Wieniin kuullostaa kyllä hyvältä. Tiedän haasteen, kiitos, sain meidän Aino-Kaisalta samaisen haasteen tässä jokunen päivä sitten, mutta teettää niin pirskatisti töitä sen laatiminen...koetetaan tehdä :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos kultaseni...Ihania matkakuvia IHANALTA MATKALTA...<3
   -äiti

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...