sunnuntai 20. toukokuuta 2012

SOPOT, GDANSK

Pitkä viikonloppu on nyt vietetty lasten ja hyvien ystävien kanssa Sopotissa ja Gdanskissa. Piti ihan hillitä itseään valokuvien ottamisessa, nyt kun olimme ystäväpariskunnan kanssa. Oma porukka on jo vuosien varrella tottunut siihen, että minä laahaan jokapaikassa perässä kameroineni...
SOPOT oli ihana rantalomakaupunki valtavine hiekkarantoineen...GDANSK tyypillinen Hansakaupunki ja siksi niin viehättävä. Loppujen lopuksi nähtävää oli paljon ja aikaa vähän...poikamme halusi skeittaamaan ja sekin saatiin järjestettyä, kuten kaikilla matkoillamme... etsimme aina skeittipaikat ja -kaupat...
MATILDA rannalla/ SOPOT

Lisää kuvateksti




Sopotin venesatama

Yksi monista rantaravintoloista



SOPOT


GDANSK


Isä ja tytär

Gdansk

BEA

Aamiainen hotellissa nautittiin hitaasti ja hartaasti
Ihana oli tulla taas reissusta kotiin, neljän tunnin ajomatka taittui nopeasti ja nyt ollaan taas kotona Varsovassa ja täällä on niin ihanat ilmat +28!!.
Voin kyllä suositella Sopotia (oli enemmän minun suosikkini) ja Gdanskia lämpimästi!
Hyvää alkavaa viikkoa...

10 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat, ihanat fiilikset ja kaunis on tyttäresi!
    Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monet kiitokset, Matilda on suloinen...mukavaa viikkoa sinullekin!
      Päivi

      Poista
  2. Kyllä maailma on ihania paikkoja täynnä! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Ira! Tiedätkö mietin sitä tässä juuri yksi päivä...maailma on niitä täynnä...siis IHANIA paikkoja! :)
      Päivi

      Poista
  3. Voi että miten upeita kuvia taas! Ja aivan ihanilta näyttäviä nuo molemmat kaupungit, mutta kuvista päätellen olisi Sopot enemmän munkin makuuni ;) Pitää ehdottomasti laittaa korvan taakse...Pitääkin katsoa, kuinka pitkä matka sinne olisi meiltä...tai Krakovasta, jonne olisi meiltä ainakin hyvä lentoyhteyskin...Taisin juuri saada (minulle) PITKÄSTÄ aikaa matkakuumeen! Kiiton, kun jaoit reissukuvat ja kuulumiset kanssamme :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Liisa ja kiva jos sain tartutettua sinuun matkakuumeen...Sopot oli enemmän mieleeni, sieltä hurauttaa hetkessä Gdanskiin ja Gdyniaan, kaikki kolme ihan lähekkäin toinen toisiaan...Kiitos sinulle kommentistasi :)

      Poista
  4. Gdansk? Sopot! POLSKA! Piekne zdjecia! Wspanialy blog, bede odwiedzac, bo bardzo mi sie u Ciebie podoba!

    Pozdrawiam serdecznie

    Dagi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HI, I was happy to find your blog, so sorry that I don't speak Polish. I have lived over two years in Poland, first in Wroclaw and since last August in Warsaw. I am from Finland. Thanks for your comment :)
      Paivi

      Poista
  5. Oi tuttuja maisemia... tykkäsin molemmista paikoista todella paljon!

    VastaaPoista
  6. Hei ja ajattele täällä Puolassa meillä on vierähtänyt kaksi ja puoli vuotta ja vasta nyt lähdimme käymään paikallisten ystäviemme kanssa Gdanskiin ja Sopottiin. Gdansk on tyypillinen Hansakaupunki, pidin Sopotista ja meren läheisyydestä melkein enemmän, olen selkeästi meri-ihminen, KOTKAN saarelta kotoisin merellisistä maisemista (''Ei Kotkan poikii, mut Kotkan tyttöi''...) :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...