keskiviikko 9. toukokuuta 2012

KUKKIA, TYYNYJÄ, KUKKIA...

HEI, joku voi nyt ajatella, ettei ole tälläkään emännällä muuta tekemistä kuin suunnitella pikku-projektejaan, mutta voin sanoa, että ulkomailla asuessa, kun osa omasta perheestä, isovanhemmat,  sekä vanhat ystävät ovat kaukana, eikä ole työelämän päivärutiinia, eikä myöskään työn mukanaantuomaa sosiaalista kanssakäymistä työkavereitten kanssa, on vähän pakko järjestellä näitä pikku-projekteja jo ihan oman mielenterveyden vuoksi. Onneksi täältä aina löytyy niitä samanhenkisiä ja ihania naisia, joiden kanssa voi jakaa kiinnostuksen aiheita. Anteeksi, tämä ei ollut mikään saarnan paikka...projekteihin sitten... nyt niitä tyynyjä joita olen etsinyt, alkoi löytyä ja ne raidalliset saivat siirtyä ihan toiseen paikkaan. Kävin myös hankkimassa kesäkukkia ja kyllä täällä kannattaa kukkia ostella, on nimittäin sen verran halpaa...Mukavaa huomista kaikille!!

4 kommenttia:

 1. Sinun blogisi avautuu ja latautuu todella hitaasti verrattuna muihin vastaaviin. Olisikohan syynä nuo pikkukuvat tuossa headlinessa, näyttäisi kuin se lataisi jokaisen erikseen :(

  Onko muilla ollut samaa ongelmaa tämän blogin kanssa? Yhteysnopeudesta ei pitäisi olla kiinni, käytössäni on maksiminopeudet.

  Jenna G

  VastaaPoista
 2. Hei Jenna, niinkö...mulla itselläni on sama ongelma joidenkin toisten blogien kanssa...minulla ei ole tässä mahdollisuutta kysyä muilta kuin lapsiltani miten he ovat saaneet auki ja sanoivat, ettei ole ongelmaa...no onpa harmi, se on aika ärsyttävää kun joutuu odottamaan...katsotaan voikohan asialle tehdä jotakin. Mukavaa päivää sinulle!
  Päivi

  VastaaPoista
 3. Pidän kuitenkin tuosta sinun headlinesta, joten älä vain käy sitä muuttamaan!Ainoa, mitä voisit kokeilla, on se, että yhdistäisit nuo pikkukuvat yhdeksi kuvaksi...ja jos muilla ei ole samaa ongelmaa, niin vika löytyy silloin täältä minun yhteyksistä tai koneen kapasiteetista :)

  Nautin jokatapauksessa blogistasi ja olenkin markkinoinut sitä ystävilleni ja työkavereilleni.

  - Jenna G -

  VastaaPoista
 4. Voi Jenna, ihanaa kun sanoit, että pitäisin tuon headlinen, koska mietin jo, että mitä jos otan sen kokonaan pois, niin on helpompi avata. Tiedätkö, se on tavallaan yksi kuva, koska olen yhdistänyt pikkukuvat Picasa kuvankäsittelyssä kollaasiksi. Kiitos kommentistasi vielä Jenna!
  Päivi

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...