tiistai 22. toukokuuta 2012

MATILDA - pikku-mallini/ the model of my own


HEI taas... otettiin iltapäivällä Matildan kanssa ''kuvaussessio'' ja päädyttiin sisältä tietokoneen ääreltä meidän takapihalle, jossa Matilda hyppi ja hyppi ja minä tietysti harjoittelin liikekuvia ja hauskaa oli, kuvia oli varmaankin kaikkiaan 100!! Tässä muutama.

5 kommenttia:

 1. Upeita ja hienosti onnistuneita hyppykuvia! Ja muutenkin oli taas niin paljon kaunista katsottavaa. Tämä blogi viihdyttää, mutta toisaalta on myös kiva katsella tekemisiäsi (esim tyynyt, tuolien maalaus. Kiitos, että jaat pienen osan elämääsi toisten iloksi <3

  - Jenna G -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jenna G! Kiitos sinulle kommentistasi...vanhasta saa uutta pienellä rahalla ja tietysti pienellä tai suurella vaivalla, kunhan vain jaksaisi aina tarttua töihin. Minulla on jo mielessä monta ''kesäprojektia'' ja vinkkiä miten voi uudistaa kotia nopeasti. Oikein mukavaa keskiviikkoa!
   Päivi

   Poista
 2. Kaunis malli Matildasi on :)
  Ja ihania muisteloita viime kesän Helsingin lomalta! Minäkin jo NIIIN odotan kesän Suomi-lomaamme!
  Ihanaa nähdä taas pitkästä aikaa kaikki rakkaat ihmiset ja nauttia kesäisestä Helsingistä ja Suomesta muutenkin!
  Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Liisa, kyllähän meille ulkomailla asuville se oma maa on MANSIKKA ja muu maa MUSTIKKA! Odotan niin kesäämme Suomessa - sitä kohti!!!
   Päivi

   Poista
 3. Voiii!! Matskun kuvat niin kivoja! Voisi kyllä ihan hyvin lähettää jonnekkin vaateliikkeeseen mallikuviksi!! on todella kivoja! Ja voi kun se pikku prinsessa vaan kasvaa!!!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...